Er det svært at finde på nye spændende opskrifter og går der for meget tid med at få handlet ind? Så er MenuBoxen, klar med løsningen, der letter jeres hverdag. Vi sørger for indkøb af stort set alle råvarer, du kan altid være sikker på råvarer af god kvalitet. Du får leveret en måltidskasse med ingredienser og opskrifter til 4 aftensmåltider om ugen, som ofte kan laves i løbet af blot 30-45min. Læs mere
Går der for meget tid med at finde ideer til menuen og få handlet ind? Er det svært at finde på nye spændende opskrifter? Så er MenuBoxen — mad der letter, klar med løsningen til jer.

Vi tilbyder boxe med spændende og varierede opskrifter på aftensmad til 4 dage. Vi bruger altid friske råvarer, og vi sørger for at alt bliver leveret direkte til dig. Du skal blot tilberede maden.

Opskrifterne er nemme at gå til, og arbejdstiden ligger mellem 30-45 min. Enkelte retters tilberedningstid kan dog være længere, da der er nogle, som skal i ovnen i ca. 30-35 min. Vi tager udgangspunkt i, at kosten skal være sund og varieret.

Vi pakker selv varerne, og bruger gerne lokale leverandører. Du kan altid være sikker på råvarer af god kvalitet. Én gang ugentligt indgår fisk i menuen, dog kan fisken erstattes med andet kød, hvis det ønskes. Vi sørger for indkøb af stort set alle råvarer. Salt, peber, mel, sukker og olie til stegning forventes der dog at være i husstanden.

Aftenboxen og LowCarbBoxen er til 4 dage og kan fås fra 1 til 6 personer.