facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge

Måltidskasse: Hvorfor?

Hvad er en måltidskasse?
Måltidskasserne er et simpelt koncept: For et mindre beløb får du en nem og sund løsning på aftensmaden. Det kan være med til at give dig mere frihed og overskud i en travl hverdag. Du kan blandt de forskellige leverandører vælge om du ønsker færdiglavet mad leveret direkte til døren eller det skal være en måltidskasse hvor du selv skal lave lidt.

Hvad skal vi have til aftensmad?
Hvad skal vi have til aftensmad, er et spørgsmål som mange stiller sig selv, hver evig eneste dag efter arbejde.

For mange udgør aftensmaden en vigtig del af dagen, hvor man gerne vil have en god smagsoplevelse, men samtidig ønsker mange at aftensmaden er nem. Aftensmaden markerer, at man har fået fri fra arbejde og man kan bruge en hyggelig stund hjemme. Men ofte kan det gode og sunde måltid, man gerne vil servere gå hen og blive en sur og omfattende pligt. Ved at vælge en måltidskasse leveret direkte til din dør, slipper du for at skulle tænke over hvad der skal være på menuen til aftensmaden.

Hvorfor vælge måltidskasse?
Med en måltidskasse er du fri for at skulle planlægge, handle ind og du kan spare tid på madlavningen.
Samtidig kan en måltidskasse være med til at du får udvidet dit repertoire af middagsretter, da menuerne skifter hver uge og der er masser af inspiration i måltidskasserne til nem og velsmagende hverdagsmad.

Hvad består måltidskasserne af?
Alt hvad du skulle få brug for af råvarer til opskrifterne i løbet af ugen, er at finde i kassen: kød, fisk, ris, pasta, brød, mejerivarer samt grøntsager.
Dog forventer flere leverandører at du selv kan supplere med de mest basale kolonialvarer som f.eks. salt, peber, olie, mel og sukker.

Betaling

Hvad koster en måltidskasse?
Hvad måltidskassen koster afhænger af hvor mange dage og til hvor mange personer den skal være til. De billigste måltidskasser er fra 36 pr. kuvert og de lidt dyre koster omkring 70 kr. pr. kuvert.
Måltidskasserne bliver billigere jo flere personer du bestiller til og jo flere måltider.

Er det ikke dyrere end hvis jeg selv købte ind?
Nej det er ikke dyrere at købe måltidskasser end hvis du selv køber ind.
Samtidig sparer en måltidskasse dig for, at bruge tid på planlægning af aftensmaden, indkøb samt impulskøb.
Så måltidskassen kan spare dig for en masse tid samt bekymringer.

Er der en bindingsperiode?
Nej der er ingen bindingsperiode, du har mulighed for at opsige din måltidskasse når du vil.
De fleste leverandører kræver dog at du opsiger 3 dage inden næste levering, ellers gælder opsigelsen først fra ugen efter, da det kræver meget planlægning og indkøb at lave så mange måltidskasser.

Hvad hvis jeg har ferie?
Du kan afmelde din kasse i en kortere eller længere periode. Det kan være hvis du f.eks. holder sommerferie. Hos flere leverandører er det også muligt, at tage din måltidskasse med på ferien i f.eks. sommerhuset, da de leverer i det meste af Danmark.

Måltidskasser til alle

Hvad hvis jeg er veganer?
Hvis du er veganer er der også flere måltidskasser til dig.
Flere forskellige leverandører tilbyder veganske måltidskasser med lækre og spændende opskrifter. De veganske måltidskasser er både til dig der er garvet veganer, men også for dig der er nysgerrig efter at leve vegansk.

Hvad hvis jeg er vegetar?
Hvis du er vegetar er der også flere måltidskasser til dig.
Flere forskellige leverandører tilbyder vegetariske måltidskasser med lækre og spændende opskrifter.
Vegetar måltidskasserne er både til dig der er garvet vegetar, men også for dig der er nysgerrig efter at spise mindre kød.

Hvad hvis jeg vil tabe mig?
Der findes et bredt udvalg af måltidskasser til dig der gerne vil spise sundt og tabe dig, hos flere forskellige leverandører.
Med en måltidskasse med slankemad, har leverandørerne gjort det nemt for dig, der gerne vil tabe dig og spise sundt.

Hvad hvis jeg træner meget?
Der findes måltidskasser til dig der træner meget og gerne vil optimere din træning med den korrekte ernæring.
En fitness måltidskasse er noget for dig, der leder efter en løsning, hvor kosten kan supplere din træning. For at holde en god sund form, er det vigtigt at putte den rigtige mad i sin krop.

Er varene økologiske?
Hos langt de fleste leverandører er produkterne helt eller overvejende økologiske.

Er det muligt at få børnevenlig mad?
Der findes en bred vifte af måltidskasser hvor maden er tilrettelagt efter familiens små hoveder, så du er sikker på der er noget som alle kan lide.
Der findes også måltidskasser der henvender sig specifikt til børnefamilier, der ønsker at inddrage deres børn mere i madlavningen, opskrifterne er lette og på et niveau hvor hele familien kan være med.

Levering af måltidskasse

Hvornår og hvor ofte leveres måltidskasserne?
Leveringsdagen af din måltidskasse, afhænger af hvilken leverandør du vælger og hvor i landet du bor. Typisk er der dog én fast leveringsdag om ugen.
Du kan se hvor og hvornår de forskellige leverandører levere deres måltidskasser på den enkelte hjemmeside.

Skal jeg være hjemme når måltidskassen bliver leveret?
Nej det er ikke nødvendigt at være hjemme når din måltidskasse bliver leveret. Måltidskasserne bliver pakket fra leverandørens side således, at den kan stå ude til du kommer hjem fra arbejde.

Kan jeg få leveret måltidskasser hvis jeg bor i en aflåst opgang?
Hos langt de fleste leverandører er det muligt at få leveret måltidskasser, selvom du bor i en aflåst opgang. Ved nogle leverandører kræver det du sender en nøgle, andre stiller udenfor opgangen, hvordan proceduren er kan du læse på den enkelte leverandørs hjemmeside.

Hvor mange dage kan jeg få leveret mad til?
Her afhænger det igen af hvilken leverandør du vælger til din måltidskasse.
Nogle levere måltidskasser til 3 dage andre leverer til en hel uge af gangen, det er muligt selv at vælge hvor mange dage du ønsker at få leveret mad til.

Er det muligt at få leveret færdiglavet mad?
Ja flere af leverandørerne af måltidskasser levere frisk og lækker færdiglavet mad, leveret lige hjem til din dør.

Bestilling

Jeg ønsker en måltidskasse, hvad gør jeg?
Du kan her på siden sammenligne de forskellige måltidskasser der findes på markedet og finde den der passer til dig og dine behov. Når du har fundet den helt rigtige måltidskasse, vælger du den og bliver sendt videre til leverandørens hjemmeside, hvorfra du kan bestille din måltidskasse.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo