Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Flexitar

Flexitar

Flexitar måltidskasserne er til dig, der ønsker grønnere aftensmåltider – men stadig med en smule fisk eller kød. Ved at bestille en flexitar måltidskasse, får du leveret råvarerne lige til døren, sammen med en masse skønne opskrifter og ny inspiration.

Brugernes favorit

Vegetarisk måltidskasse

Vælg mellem forskellige vegetariske opskrifter med fokus på friske og proteinrige ingredienser. Der kommer nye opskrifter hver uge, så du altid kan prøve nye retter.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 765 kr. på de første 4 kasser

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her

Populær

FlexitarKassen

FlexitarKassen er til dig, der nogle dage spiser vegetarisk og andre dage spiser fisk og fjerkræ. Kassen indeholder som udgangspunkt hurtig, nem hverdagsmad, der ofte kan laves på ca. 30 minutter. 

1-4 personer

30 - 40 min.

3-4 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

47 dkk

per portion

Bestil her

Vælg mellem 40 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser har gjort det nemt for dig at leve sundt, grønt og varieret. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 40 retter hver uge. Tryk på "bestil", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

2-4 personer

30 min.

2-5 dage

Tilbud: 20% på de første to måltidskasser

Fra

30 dkk

per portion

Bestil her

Jeres favoritter

I måltidskassen "Jeres favoritter" er det jer der bestemmer, da kassen bliver sammensat af de måltider, som i bedømmer som værende bedst, når vi beder jer anmelde ugens retter. 

2-4 personer

20 - 40 min.

3-3 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

48 dkk

per portion

Bestil her

BudgetKassen

Med denne måltidskasse får du enkle, velsmagende retter, som er lige til at gå til. Retterne er nøje sammensat af sæsonens grønt og klassiske kødudskæringer. Derudover indeholder opskrifterne også tips til, hvordan du kkan tilsætte yderligere smag til retten.

2-4 personer

30 - 40 min.

4-4 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her

KlarParat Kassen

Ind i ovnen i 10-20 min. KlarParat kassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, måske stege eller koge lidt - og smage til. Voila! Resten er der sørget for. KlarParat kassen er en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

2-2 personer

10 - 20 min.

1-1 dage

Tilbud: 25% rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Efterår22

Fra

71 dkk

per portion

Bestil her

Marley Spoon måltidskasse

Denne måltidskasse er tilegenet stort set alle: børnevenlige, glutenfri, vegetariske m.m. Hver uge er der en ny liste over opskrifter som du frit kan vælge mellem.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på de første 4 måltidskasser

Fra

38 dkk

per portion

Bestil her

Klassisk måltidskasse

Vælg mellem forskellige klassiske retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem. Retterne spænder bredt fra kød og fisk til vegetariske måltider. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 765 kr. på de første 4 kasser

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Flexitarkassen

Flexitarkasser

En flexitarkasse er for dig, der ønsker at spise mere klimabevidst og lære at skære ned på kødet, men ikke er helt klar til at droppe bøffen eller bacontern i suppen. 

Du får råvarerne lige til døren sammen med skønne opskrifter, så du igen - eller for første gang - kan invitere madglæde og overskud ind i dit køkken. Du vil opleve, at du får en masse ny inspiration, og at det slet ikke er så svært at være flexitar.

Flexitar 

Definitionen af en flexitar er, at det er en, der har mere end en kødfri dag om ugen. De måltider, hvor der bliver spist kød, vil ofte have begrænsede mængder kød. Det er altså en person, der har taget et bevidst valg om, at have en mindre kødbaseret kost og hverdag.

Der er flere og flere danskere, der definerer sig selv som flexitarer. Det kan både være motiveret af klima, dyrevelfærd eller sundhed - eller alle tre elementer.

Hvis du er en af de mange danskere, der ønsker at spise mindre kød, så kan en flexitarkasse være en stor hjælp, så du får nye opskrifter og masser inspiration til dine kødfrie dage.

Fordele ved flexitarkasse

Mange har intentionen om at spise mindre kød, men meget svært ved at føre det ud i livet.  Hvis du er vant til at spise kød og bygge alle dine måltider op omkring kød, så kan det være rigtig svært at tænke i kødfrie baner. For at få kødfrie dage til at fungere, skal det ikke føles som øv-dage, men spændende dag, hvor man prøver helt nyt, velsmagende mad.

Når man står nede ved køledisken, og det er sent, så falder næsten alle mennesker tilbage på et par måltider, som de kender godt. En måltidskasse er perfekt til at lære et nyt køkken at kende. Du får nye spændende råvarer, madplaner og opskrifter. Det gør det meget nemmere, at ændre sine vaner, og du får med garanti nogle opskrifter, som du vil lave igen og igen - også når du ikke længere får dem med flexitarkassen. 

Aarstiderne flexitarkassen

Aarstiderne har en hel række af forskellige måltidskasser. Deres flexitarkasse er et populært valg, der har fået mange gode anmeldelser. De har fokus på økologi og bæredygtighed, så de tager alle de vigtige valg for dig, så det eneste du skal gøre, er at sætte tænderne i de nye, spændende måltider, som du lærer at lave. 

Bestil Aarstidernes flexitarkasse

Vegetar, veganer, flexitar?

Der er mange, der får de nye diæter galt i halsen, hvad er det nu, hvem spiser? Der er mange der sværger til forskellige grader af kødfrie diæter, derfor går vi lige igennem definitionen af vegetar, veganer og flexitar, så du kan finde den rigtige kasse til dig. 

Definitionen af en flexitar er en person, der har mere end en kødfri dag om ugen.

Definitionen af en vegetar er en person, der ikke spiser nogen former for kød. Hverken fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød eller svinekød. Tilgengæld spiser de animalske produkter som æg, mælk og honning.

Definitionen af en veganer er en person, der ikke spiser nogen former for animalske produkter. Hverken kød, æg, honning eller lignende. De lever udelukkende af plantebaseret kost. De fleste veganer undgår også læder, pels og lignende.Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen

CCO Adlab

Morten er webansvarlig for findmaaltidskasse,dk og står bl.a. for nye tiltag på sitet. Han har prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ser det bl.a. som en kæmpe fordel, at måltidskasserne er med til at spare tid i hverdagen.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo