Flexitar

Flexitar

Flexitar måltidskasserne er til dig, der ønsker grønnere aftensmåltider – men stadig med en smule fisk eller kød. Ved at bestille en flexitar måltidskasse, får du leveret råvarerne lige til døren, sammen med en masse skønne opskrifter og ny inspiration.

Flexitarkassen

Flexitarkasser

En flexitarkasse er for dig, der ønsker at spise mere klimabevidst og lære at skære ned på kødet, men ikke er helt klar til at droppe bøffen eller bacontern i suppen. 

Du får råvarerne lige til døren sammen med skønne opskrifter, så du igen - eller for første gang - kan invitere madglæde og overskud ind i dit køkken. Du vil opleve, at du får en masse ny inspiration, og at det slet ikke er så svært at være flexitar.

Flexitar 

Definitionen af en flexitar er, at det er en, der har mere end en kødfri dag om ugen. De måltider, hvor der bliver spist kød, vil ofte have begrænsede mængder kød. Det er altså en person, der har taget et bevidst valg om, at have en mindre kødbaseret kost og hverdag.

Der er flere og flere danskere, der definerer sig selv som flexitarer. Det kan både være motiveret af klima, dyrevelfærd eller sundhed - eller alle tre elementer.

Hvis du er en af de mange danskere, der ønsker at spise mindre kød, så kan en flexitarkasse være en stor hjælp, så du får nye opskrifter og masser inspiration til dine kødfrie dage.

Fordele ved flexitarkasse

Mange har intentionen om at spise mindre kød, men meget svært ved at føre det ud i livet.  Hvis du er vant til at spise kød og bygge alle dine måltider op omkring kød, så kan det være rigtig svært at tænke i kødfrie baner. For at få kødfrie dage til at fungere, skal det ikke føles som øv-dage, men spændende dag, hvor man prøver helt nyt, velsmagende mad.

Når man står nede ved køledisken, og det er sent, så falder næsten alle mennesker tilbage på et par måltider, som de kender godt. En måltidskasse er perfekt til at lære et nyt køkken at kende. Du får nye spændende råvarer, madplaner og opskrifter. Det gør det meget nemmere, at ændre sine vaner, og du får med garanti nogle opskrifter, som du vil lave igen og igen - også når du ikke længere får dem med flexitarkassen. 

Aarstiderne flexitarkassen

Aarstiderne har en hel række af forskellige måltidskasser. Deres flexitarkasse er et populært valg, der har fået mange gode anmeldelser. De har fokus på økologi og bæredygtighed, så de tager alle de vigtige valg for dig, så det eneste du skal gøre, er at sætte tænderne i de nye, spændende måltider, som du lærer at lave. 

Bestil Aarstidernes flexitarkasse

Vegetar, veganer, flexitar?

Der er mange, der får de nye diæter galt i halsen, hvad er det nu, hvem spiser? Der er mange der sværger til forskellige grader af kødfrie diæter, derfor går vi lige igennem definitionen af vegetar, veganer og flexitar, så du kan finde den rigtige kasse til dig. 

Definitionen af en flexitar er en person, der har mere end en kødfri dag om ugen.

Definitionen af en vegetar er en person, der ikke spiser nogen former for kød. Hverken fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød eller svinekød. Tilgengæld spiser de animalske produkter som æg, mælk og honning.

Definitionen af en veganer er en person, der ikke spiser nogen former for animalske produkter. Hverken kød, æg, honning eller lignende. De lever udelukkende af plantebaseret kost. De fleste veganer undgår også læder, pels og lignende.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo