Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 BetterFeast

Måltidskasser fra BetterFeast

BetterFeast tilbyder bl.a. vegetarkasser, familiekasser, slankekasser osv., og har stor måltidsvariation og tilbyder omfattende løsninger med bl.a. morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.)

Brugernes favorit

Familiekassen

Denne måltidskasse indeholder 3 dages færdiglavet aftensmad som blot skal opvarmes. Med Familiekassen fra BetterFeast får i sunde måltider i en fart. 

2-5 personer

2 - 30 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

Vægttabskassen

Vægttabskassen indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad samt et mellemmåltid til 5 dage i ugen. Måltidskassen til kvinder indeholder 1200-1300 kcal dagligt. Kassen til mænd indeholder 1600-1800 kcal om dagen. 

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Kvalitetsparametre

BetterFeast arbejder med fire kvalitetsparametre: Kvalitet, økologi, sundhed og smag, som skal være med til at skabe et koncept med produkter af høj klasse. Hos BetterFeast, arbejder de ud fra ideen om, at der er en klar sammenhæng mellem kvalitet og økologi. Derfor gør de, så vidt muligt, brug af økologiske råvarer og de har en klar holdning om at økologiske produktionsmetoder indeholder langt færre pesticidrester end konventionelt dyrket frugt og grøntsager, og at den økologiske produktionsmetode fremmer indholdet af naturlige antioxidanter i råvaren. Kvalitet for BetterFeast er ikke kun hvilke råvarer der bliver brugt i produktionen, men også at fremmeden gode smag og positive oplevelse af maden. Tilberedningen er nøje gennemtænk og ved hvert måltid er der fokus på de fem grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami. Kombinationen af BetterFeasts fire kvalitetsparametre, kvalitet, økologi, sundhed samt smag, skaber en komplet måltidsoplevelse og hjælper dig samtidig et skridt nærmere end sund livsstil. Hos BetterFeast er filosofien, at sundhed er et kompleks begreb, men at den rette kost og ernæring giver dig en god basis. Sundhed hos BetterFeast er betinget af en række faktorer såsom motion, trivsel, psykisk velbefindende og øvrige livsvilkår.

Måltidskasserne

Der bliver lagt vægt på at inddrage grøntsager, der bidrager til kroppen med de mikronæringsstoffer der er behov for. Maden er af naturlige produkter, da BetterFeast tror på, naturens egne produkter i den oprindelige form er det bedste valg, f.eks. kan dadler, bananer bidrage til den søde grundsmag. Der er lagt vægt på, at brød, kager og energibarer er efter egen opskrift. Kalorieindholdet i den fulde pakke er fordelt således: Slankepakken mand 1.600 - 1.800 Kcal Slankepakken kvinde 1.200 -1.300 Kcal Mand 2.000 – 2.500 Kcal Kvinde 1.700 – 2.000 Kcal

Officielle næringsstofanbefalinger

Konceptet hos BetterFeast giver forbrugeren mulighed, for at spise mad der er inspireret af retningslinjerne i de officielle næringsstofanbefalinger og kostråd. Derudover er det muligt for dig at se næringsværdien i kJ/kcal og herunder indhold af makronæringsstoffer i den leverede mad. Makronæringsstofferne omfatter, protein, kulhydrat samt fedt, derudover vil kostfibre indholdet også være angivet.

Levering

Der er mulighed for at få leveret måltidskasser fra BetterFeast to gange om ugen, til tre dage af gangen. Du vælger altså selv om du ønsker mad til tre eller seks dage og hvor mange måltider om dagen det skal inkludere. Du kan vælge at bestille per ugebasis, eller bestille for en måned af gangen og derved spare en del penge på din bestilling. Maden fra BetterFeast leveres færdiglavet og lige til at spise, dog skal aftensmaden oftest varmes. Hvert måltid er pakket forsvarligt ind og det hele leveres i en flamingokasse hvori der er lagt et køleelement, så du er sikret at maden holder den rette temperatur hvis du ikke er hjemme, når maden bliver leveret.

-

-

Kontrol rapport sundtakeaway     4 stjernerKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo