Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Sense

Sense

Sense er ikke blot en ny kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker, uanset alder, størrelse og vægt. Det vigtigste princip bag Sense er Sense-spisekassemodellen, der giver en skabelon over dine måltider og som består af tre spisekasser, hvilket består af en særlig måde at sammensætte kosten på ud fra 3-4 håndfulde mad og 1-3 spiseskefulde fedtstof.

Brugernes favorit

SenseKassen

Lækre, grønne og velsmagende retter, som er baseret på Sense-principperne. I denne kasse får du opskrifter og tips og tricks fra Suzy Wengel - kvinden bag Sense. 

1-4 personer

30 - 40 min.

4-4 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

47 dkk

per portion

Bestil her
Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Sense måltidskasser

Men sense måltidskasser behøver du ikke tælle kalorier, da sense mad i al sin enkelthed går ud på, at man blot skal følge nogle få og simple principper. Det er ikke en kur men en livsstil, og med en sensekasse fra Årstiderne er det nemt at spise efter disse sense principper. Læs med og bliv klogere på, hvad en sensekasse fra aarstiderne kan gøre for dig og dit væggtab. 

Sense mad

Sense måltidskasser

Med sense måltidskasser får du sunde og velsmagende sense mad baseret på senseprincipperne. Med til hver sensekasse fra Årstiderne følger opskrifter med lækker sense mad, og en sense kur er faktisk ikke en kur som sådan men en livsstil, som gør det nemmer for dig at tabe dig uden at skulle anstrenge dig og tænke på kalorietælling. Sensekassen fra aarstiderne passer til alle mennesker uanset livsstil, vægt, alder og størrelse, da måltidskasser med sense passer perfekt til din vægtvedligeholdelse. Man kan se sense mad som en form for værktøj, som kan hjælpe dig med at få struktur på dine måltider og dine portioner. Sense måltidskasser giver dig forskellige værktøjer som for eksempel nogle skabeloner, som skal give dig en idé om, hvor meget du skal spise af de forskellige fødevaretyper. Nem og enkelt. 

Bestil SenseKassen fra Aarstiderne

Sensekasse

Med en sensekasse får du en guide til en særlig måde at spise på. Nogle af principperne er blandt andet, at man bruger en håndfuld i stedet gram, når man skal måle, hvor meget man skal spise. Dette gør det hele noget mere overskueligt og nemmere for dig at estimere, hvor meget sense mad du egentlig skal have at spise til hvert måltid. Med Årstiderne måltidskasser med sense får du en sense-spisekassemodel med, som skal gøre det nemmere for dig at estimere dine portioner, og du får en skabelon over din sense mad. Måden, man skal sammensætte sin kost på med sense mad, er helt særligt med en sensekasse fra Årstiderne. Med sense består kosten ofte af tre til fire håndfulde mad og så en til tre spiseskefulde fedtstof. 

Sensekasse Årstiderne

En sensekasse fra Aarstiderne og selve sense kuren i sig selv er meget praktisk på grund af, at man bruger håndfulde til at måle sin mad. En større person vil typisk have en større hånd og dermed også have brug for mere mad. Sensekassen fra aarstiderne tager altså højde for, at vi alle skal have forskellige mængder af kalorier, alt efter hvor store vi er. Typisk vil en kvinde skulle indtage cirka 1500 kalorier om dagen, hvor en mand ville skulle spise cirka 2000 kalorier om dagen. Dette er ikke ret meget, men det er også, hvis man gerne vil tabe sig. 

Måltidskasser sense

Måltidskasser med sense bygger på disse senseprincipper, som typisk er, at man tager to håndfuld grøntsager på tallerkenen. Sense mad skelner ikke mellem grove og fine grøntsager, så de tager bare de grøntsager, som tiltaler dig mest. Derudover tager du en håndfuld protein. Det kunne for eksempel være kød, fisk eller æg. Så tager du en håndfuld stivelse, hvilket typisk vil være kartofler, brød eller ris. Til sidst har man med sensekassen fra aarstiderne to valgfrie elementer, som man kan vælge mellem, som man har lyst til. At spise sense mad handler derfor ret meget om portionsstørrelse og ikke så meget om de forskellige fødevarer, hvilket giver ret god mening, da det at tabe sig kun handler om et kalorieregnskab, som skal gå op. Forbrænder du mere, end du indtager, så taber du dig. Dette mål kan du opnå med sense måltidskasser, da man ikke får så store portioner.Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo