Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Måltidskasser 1 person

Måltidskasser 1 person

Her på siden har du mulighed for at sammenligne måltidskasser 1 person, uanset om du vil spare penge ved at lave mad til en person, eller om du vil gøre livet nemmere med mad til døren, så kan du finde en måltidskasse, som passer lige netop til dig. Der findes mange grunde til at købe måltidskasser til 1 person, da det bl.a. er billigt, sundt og ikke mindst velsmagende.

Brugernes favorit

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Kokkens måltidskasse

Kokkens måltidskasse indeholder sund og varieret, hjemmelavet aftensmad, som kan serveres i en fart. 

1-5 personer

20 min.

3-4 dage

Tilbud: Spar 20 % på første kasse

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

Vægttabskassen

Vægttabskassen indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad samt et mellemmåltid til 5 dage i ugen. Måltidskassen til kvinder indeholder 1200-1300 kcal dagligt. Kassen til mænd indeholder 1600-1800 kcal om dagen. 

1-5 personer

20 - 30 min.

5-5 dage

Tilbud: 25% rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

50 dkk

per portion

Bestil her

Sammensæt din personlige måltidskasse

Sammensæt din egen personlige måltidskasse fra MyDietpal med velsmagende og varierende måltider. Du vælger selv, om du ønsker at tabe vægt, holde vægten eller forøge din vægt. 

1-10 personer

5 - 15 min.

3-7 dage

Tilbud: Loyalitetsklub: Få tilbud efter flere ordrer i træk

Fra

58 dkk

per portion

Bestil her

Inspirationskassen

Inspirationskassen er måltidskassen, der indeholder mad og opskrifter med inspiration fra alle verdens køkkener. Måltidskassen indeholder måltider, som er anderledes og spændende, og som du måske ikke selv ville have fundet på. Der hentes inspiration i opskrifter, råvarer og smage - fra hele verden.

1-6 personer

30 - 60 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % på de første 2 måltidskasser med koden: MÅLTIDSKASSE

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Måltidskasser 1 person

For enlige kan det være vanskeligt at finde på nem aftensmad til 1, når køledisken i supermarkederne ikke indtænker mad til en person. Det samme gælder mange opskrifter, som typisk er beregnet til en hel familie. Heldigvis gør måltidskasser til 1 person og den såkaldte single måltidskasse livet nemmere for enlige, der i hverdagen kun laver mad til en person, men som stadig ønsker at lave lækker mad til en. Ud over at måltidskasser 1 person er populære som singlemad, giver en vegetar måltidskasse til 1 person mulighed for at lave vegetarisk og lækker mad til en person. 

På udkig efter nem aftensmad til 1 person? 

Måltidskasser for 1

Hvis du leder efter en måde lave nem aftensmad til 1 uden at gå på kompromis med din lyst til at lave lækker mad til en, så vil du uden tvivl være interesseret i at se på måltidskasser til 1 person. Uanset om du vil spare penge ved at lave mad til en person budget, eller om du bare godt vil gøre livet nemmere med mad til døren 1 person, så er måltidskasser 1 person lige noget for dig.

Mad til singler eller såkaldt singlemad kan sagtens være i form af lækker mad til en, fordi det bliver leveret direkte til din hoveddør som måltidskasser til singler. Hvis du indtil nu har tænkt, at måltidskasser til en person er umuligt at finde, så vil du blive overrasket over det store udvalg af lækker mad til en, der bare venter på, at du skal få øjnene op for konceptet, der giver dig mad til døren 1 person. Ved at bestille en af de mange måltidskasser til 1 person, slipper du for at lede efter opskrifter på singlemad på nettet, samtidig med at du undgår at kigge langt efter mad til en person i dit supermarked fremover, fordi du i stedet får mad til døren 1 person. 

For mange virker turen i supermarkedet som fuldkommen uoverskueligt, men trods alt ønsker man stadig et godt, sundt og velsmagende måltid. Dette kan lade sig gøre med en måltidskasse til 1 person, du slipper nemlig for at handle ind og får til gengæld lækker og varierende mad leveret fra måltidskasse udbyderne. Det eneste du skal gøre er blot at finde en udbyder som tilbyder måltidskasser 1 person, hvilket du kan finde øverst på denne side.

Gør hverdagen nemmere med måltidskasser til 1 person

Når man er single, skal det stadig være nemt og attraktivt at lave lækker mad til en. I hverdagen bliver madlavningen en hel del nemmere med måltidskasser single, for så behøver man ikke at nytænke singlemad ved at søge febrilsk på nettet efter mad til singler. Det bliver straks meget nemmere at lave nem aftensmad til 1, når en kasse med friske råvarer og lækker mad til en bliver leveret som mad til døren 1 person. Som single vil man langt hellere bruge tid på andet end at planlægge mad til en person budget eller lede efter nye hverdagsretter og lækker mad til en uge efter uge. Med en single måltidskasse, som er skræddersyede måltidskasser til 1 person, får man automatisk nye og inspirerende opskrifter med mad til singler. Den populære single måltidskasse er nemlig udviklet til at forsøde og forenkle hverdagen for personer, der for det meste laver mad til en person. Måltidskasser 1 person, der er blevet populær mad til singler sparer dig for at tænke på indkøb til aftensmad, for de nemme måltidskasser til 1 person har bestemt menuen og sørger for lækker mad til en - selv for dig, der vælger en vegetar måltidskasse til 1 person. 

Spar penge med måltidskasser single

En af fordelene ved at abonnere på en af de lækre måltidskasser til 1 person er, at du samtidig abonnerer på mad til en person budget. Modsat hvad mange tror, kan de fleste nemlig spare penge på at lave mad til en person ved at få leveret skræddersyede måltidskasser 1 person og måltidskasser single med nem aftensmad til 1. Sagen er den, at mange enlige, der laver singlemad ikke kan nå at spise en gryderet eller et fad lasagne, og derfor ender det som madspild. Måltidskasser single kommer i stedet i afmålte mængder som mad til døren 1 person, så du ikke skal købe to kilo gulerødder til et aftensmåltid. Måltidskasser til singler består af mad til singler, der ønsker at spare penge uden at gå på kompromis både med nem aftensmad til 1 og med lækker mad til en. Særligt hvis man både er single og vegetar, kan det blive dyrt at købe ind, og derfor er en vegetar måltidskasse til 1 person et sikkert valg for at få mad til en person budget. Singlemad kan sagtens være lækker mad til en, samtidig med at det er billigt og bekvemt at forudbestille sine måltidskasser 1 person. 


Få mad til døren 1 person

Måltidskasser 1 personMåltidskasser til en person leveres i kasser med mad til en person, og det er derfor nem aftensmad til 1. I hverdagen er en single måltidskasse en god måde at sikre sig lækker mad til en, der har travlt med at passe job og fritid i hverdag og weekend. Mange værdsætter, at de kan få leveret mad til en person, imens de kan vælge blandt et væld af forskellige måltidskasser 1 person. Det giver både ro og overskud, at leverandørerne af måltidskasser til 1 person har bestemt, hvad der er på menuen i dagens eller ugens måltidskasser single. Du har frihed til at vælge og skifte blandt de forskellige måltidskasser 1 person, hvis du én uge godt kunne tænke dig en single måltidskasse med kød og fisk, hvorimod du i den næste uge vil afprøve en vegetar måltidskasse til 1 person. Mad til en person er nemlig hverken kedeligt eller ensformigt, hvis du tillader dig selv at undersøge indholdet i de mange måltidskasser til 1 person. Her vil du opdage, at måltidskasser single indeholder gode idéer til mad til en person samt opskrifter med lækker mad til en. Indholdet i måltidskasser 1 person udvikler sig løbende for at inspirere dig til nem aftensmad til 1. 

Opdag udvalget af lækker mad til en

Hvis du ikke før har hørt om måltidskasser til en person eller måltidskasser single, er der god grund til at glæde dig til at opdage en verden af muligheder, hvad angår nem aftensmad til 1. Hvis du har fokus på noget særligt i din kost, findes der for eksempel måltidskasser single til vegetarer, når du søger specifikt efter en vegetar måltidskasse til en person, eller hvis du bare ønsker at indtænke flere grøntsager eller protein, når du går i køkkenet for at lave mad til en person. I de mange forskellige måltidskasser til en person er der fokus på, at mad til singler skal være lækkert, og du kan selv vælge, hvilket indhold du synes lyder bedst, når du læser om de forskellige måltidskasser 1 person. Hvis du holder af at følge med i de nye tendenser og opskrifter, bliver du ikke skuffet ved at undersøge, hvad de sprudlende måltidskasser single med mad til en person har at byde på til din aftensmad. Desuden kan de fleste være med på måltidskasse med mad til 1 person budget, fordi de fleste vil spare penge ved at overlade indkøbet af mad til singler til leverandøren af den specifikke single måltidskasse. 

God fornøjelse med at gå på opdagelse i det store udvalg af måltidskasser til 1 person!Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo