Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Veganske måltidskasser

Veganske måltidskasser

De veganske-måltidskasser er til dig, der vil spise endnu grønnere eller prøve kræfter med en vegansk livsstil. Der er fokus på velsmag, sundhed og selvfølgelig helt grønne retter med vegetabilske proteiner og spændende krydderier og toppings fyldt med smag, variation og grøn energi.

Brugernes favorit

Den Veganske Måltidskasse

Måltidskassen er til dig, som vil spise 100% plantebaseret. Der er i kassen fokus på velsmag og retter som er fyldt med vegetabilske proteiner, grøntsager og veganske specialiteter.  

1-4 personer

45 min.

4-4 dage

Tilbud: Spar 10% og få fri fragt som Aarstiderne Plus-medlem

Fra

45 dkk

per portion

Bestil her

Den Glutenfri VeganerKasse

Den Glutenfri VeganerKasse indeholder lækre glutenfrie måltider, som er 100 % veganske. Kassen vil indeholde mange grøntsager samt bælgfrugter, ris, nødder, kerner, friske krydderurter og meget mere.

1-2 personer

45 min.

4-4 dage

Tilbud: Spar 10% og få fri fragt som Aarstiderne Plus-medlem

Fra

42 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Vegansk måltidskasse

veganske måltidskasser

Frugt og grønt er mindst lige så vigtigt som hovedmåltider i hverdagen, og der er mange mennesker, som ønsker at spise grønnere, men har svært ved at få det gjort. Det kan både være fordi, at man ikke rigtig ved, hvordan man kan lave grønnere mad, eller fordi man ikke har tid til at handle de grønne alternativer i en travl hverdag. Her er en vegansk måltidskasse oplagt, så man kan få nem vegansk mad i hverdagen uden at det går udover en stor del af fritiden og overskuddet.

Måltidskasser vegansk

At være veganer er en livsstil, hvor man lever efter bestemte retningslinjer. En veganer prøver så vidt muligt at undgå at spise animalske produkter, herunder eksempelvis kød, æg og mælkeprodukter. At vælge at spise vegansk kan skyldes en eller flere grunde, såsom dyreetik, sundhed og bæredygtighed. Mange er nysgerrige på en vegansk livsstil, men fravælger det fordi det kan synes besværligt. Veganere kan nemlig have brug for særlige fødevarer for at få det, som kroppen skal bruge for at kunne holdes ved lige. Det er eksempelvis vigtigt at få en erstatning i form af vegetabilske proteiner. Her vil en vegansk måltidskasse være perfekt til dem, som ønsker at leve efter disse præmisser. Ved at vælge måltidskasser vegansk er man sikret nærende og nem vegansk mad. Oftest er veganske måltidskasser nemlig altid spækket med sunde alternativer indhold som kroppen skal bruge som erstatning.

Nem vegansk mad

Måltidskasser er blevet super populære, fordi de gør en travl hverdag nemmere uden at gå på kompromis med sundhed og kvalitet. Der er masser af andre fordele ved måltidskasser ud over, at man får en nemmere hverdag. Man slipper eksempelvis for planlægning og indkøb af måltider, man støtter mindre madspild og sikrer sig i en varieret kost. I en travl hverdag kan det nemlig være svært både at sørge for både at få nok grøntsager, frugt og protein samt undgå at få for meget salt, sukker og fedt. Ved at vælge måltidskasser vegansk får man derudover nem vegansk mad med fokus på velsmag, sundhed, klimavenlighed og selvfølgelig helt grønne retter. Den veganske måltidskasse sørger for et sundt og nærende måltid hver dag med en kombination af vitaminer og mineraler gennem den varierede grønne kost.

Vegansk måltidskasse Aarstiderne

En populær vegansk måltidskasse er den veganske måltidskasse fra Aarstiderne. En vegansk kasse Aarstiderne indeholder alt, hvad man skal bruge for at lave aftensmåltider fyldt med smag, variation og grøn energi. Det er en vegansk kasse oplagt til dem, der ønsker at spise grønnere eller prøve kræfter med en vegansk livsstil. Med en vegansk måltidskasse Aarstiderne får man alle råvarer til 3-5 velsmagende og 100 % økologiske måltider. Kassen indeholder spændende opskrifter fulde af inspiration og masser af gode grøntsager, krydderier, proteiner og tilbehør, så man kan lave god og nem vegansk mad på under 45 minutter. I en vegansk måltidskasse Aarstiderne spiller grøntsagerne hovedrollen, suppleret af vegetabilske proteiner som bælgfrugter, korn og ris samt spændende veganske kondimenter, saucer og specialiteter som falafelfars, gnocchi, seitan-tofu og pizzadej. Den veganske måltidskasse indeholder dog ikke de mest basale varer som salt, peber, sukker, olie, eddike, mel og krydderier.

En vegansk kasse Aarstiderne fås også glutenfri. Den Glutenfri VeganerKasse fra Aarstiderne indeholder glutenfri og 100 % veganske måltider fulde af smag, variation og grøn madglæde. Grøntsagerne ledsages  af bælgfrugter, ris, nødder, kerner, friske krydderurter og vores egne spændende krydderiblandinger samt udvalgte glutenfri kolonialvarer. Alle råvarer er selvfølgeig glutenfri eller naturligt fri for gluten.

Uanset om man er erfaren veganer, eller blot ønsker et grønt måltid engang imellem, er man med en vegansk kasse Aarstiderne sikret sunde og spændende måltider med stor variation, så aftensmaden aldrig bliver trivel og kedelig. Selvom man har været veganer i længere tid, kan den veganske måltidskasse stadig gavne. Med en vegansk måltidskasse Aarstiderne er der mulighed for at finde ny inspiration til lækre opskrifter, som kan krydre hverdagen med nye og spændende retter. Måltidskassen tilbyder et bredt sortiment af forskellige råvarer, der sikrer en varieret og alsidig kost.

Bestil Den Veganske Måltidskasse

-

Den veganske måltidskasse

En vegansk måltidskasse er ofte opdateret, så den passer til årstiden og sæsonen. Man kan dermed altid være sikker på at få leveret sæsonens frugter og grøntsager ved at vælge måltidskasser vegansk, og man slipper også for at skulle tænke over, hvilket frugt og grønt, der er i sæson. Leverandøren bag den veganske måltidskasse udvælger nemlig indholdet af kassen nøje, så man altid kan se frem til at kunne nyde  årstidens bedste råvarer og sorter af frugt og grønt. Man får dermed en endnu bedre smagsoplevelse og stor variation i de frugter og grøntsager, som man modtager i en vegansk kasse. Det er desuden også mere bæredygtigt at anvende råvarer, der er i sæson for årstiden. Dermed bliver en vegansk måltidskasse ikke grønnere! Man kan derfor med fordel vælge måltidskasser vegansk, hvis man ønsker nem vegansk mad af klima- og miljørelaterede årsager.Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo