facebook

Test af måltidskasser

Måltidskasser Test 2021

Du kender det sikkert. En travl hverdag, mangel på inspiration til aftensmad eller konstant dårlig samvittighed over, at menuen igen står på spaghetti med kødsovs og ketchup. Vi, hos Findmåltidskasse, sammenligner de mange forskellige måltidsløsninger i Danmark.

Det gør det nemmere for dig, at få et overblik over udbuddet på markedet, og finde en måltidskasse som passer til dine behov - uanset om du er single, mor til 6 eller bare gerne vil have et nemt alternativ til aftensmaden. Der findes måltidskasser til alle - hvad enten du er vegetar/veganer, fitness-junkie eller en børnefamilie. Behovet for en måltidskasse opstår ofte, når mangel på tid, idéer og inspiration bliver et problem for dig. Det kan også være, at du har et ønske om at spise sundere eller mere varieret - hvilket gør at du er interesseret i måltidskasser.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående dilemmaer, kan du ånde roligt op. Du er ikke alene! Rigtig mange danskere søger efter lette måltidsløsninger i en hektisk, og til tider kaotisk, hverdag. Det er, af selvsamme grund, at der hele tiden dukker nye måltidskasser frem på markedet. Generelt set er årsagerne, til at hoppe med at bølgen, mange. En måltidskasse er en super måde at bryde rutinerne og afprøve nye retter - som man måske ikke selv ville finde på. Det er også en super måde, at leve sundere og spise mere varieret. Måltidskasserne indeholder alle de næringsstoffer, som du har brug for i en sund og varieret kost.

Med en måltidskasse slipper du for at nøjes med de færdiglavede retter i køledisken i dit lokale supermarked. Folk vil nemlig gerne have friske - og gerne økologiske - råvarer. Det skal bare være på mindre tidskrævende præmisser. Det har aldrig været nemmere at bestille måltidskasser - nettet kan skaffe dig en måltidskasse, som opfylder dine specifikke krav og ønsker - og du bestiller med ét enkelt klik.  

 

En måltidskasse til dit behov

Der findes utrolig mange måltidskasse muligheder på markedet. Uanset om du vil have en måltidskasse som er 100% økologisk, indeholder meget eller intet kød eller blot forsøger at undgå bestemte fødevarer, kan du finde en måltidskasse, der passer til dig. På den måde er der ingen undskyldning for, ikke at prøve måltidskonceptet af!  

Det der med måltidskasser er da dyrt

Der er rigtige mange forbrugere som har en følelse af, at det er en dyr løsning med en måltidskasse. Det behøver dog ikke være tilfældet, og det behøver bestemt ikke at sprænge dit budget. Du kan finde måltidskasser i alle priskategorier. Desuden sparer du de spontane indkøb i dit lokale supermarked. Daglige indkøb er faktisk en stor synder. Du kommer hurtigt til at bruge ekstra penge på varer, som du faktisk ikke har brug for (eller er det bare os?).

På den måde kan det godt betale sig, at abonnere på en måltidskasse - du holder dig til dit faste beløb, og bliver ikke lokket af slikket på hylderne. Dermed at det ikke kun godt for din pengepung - det er også godt for din sundhed og din mave! Der er også meget mindre madspild forbundet med en måltidskasse. Du får rationeret mad, så kasserne indeholder kun de råvarer, som du faktisk har brug for. Så måltidskasser er altså også godt for miljøet!

Vi har testet for dig

Som nævnt tidligere er det mere populært end nogensinde før, at betale sig fra at handle og lave madplanlægning. Store udbydere som Aarstiderne, RetNemt og Kokkens Hverdagsmad oplever en fremgang i salgstallene, men også mindre og mere nicheprægede udbydere kan mærke fremgangen. Eksempelvis er der fremgang hos udbydere som Simple Feast, som leverer bæredygtigt og færdiglavede retter - som blot skal opvarmes.

Folk har virkelig fået øjnene op for, hvor meget en måltidskasse kan lette hverdagen. Det giver ekstra tid og overskud i hverdagene - og du kan bestille din måltidskasse online. De mange forskellige måltidskasser findes i alle priskategorier - alle bliver naturligvis leveret direkte til din hoveddør. Der er dog mange penge at spare, hvis du undersøger de forskellige produkter. En vigtig huskeregel, når du skal sammenligne måltidskasser, er at kigge på kuvertprisen. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men du bør altid overveje, om du betaler en for høj pris for den reelle værdi i din måltidskasse.

Måltidskasser er virkelig en stor hjælp i hverdagen - men hvilken skal du vælge? Det kræver tid at sætte sig ind i de mange forskellige udbydere på markedet. Hvilken passer specifikt til dit behov? Derfor har vi på Findmåltidskasse lavet ét samlet overblik. Vi har faktisk selv testet de forskellige kasser. Vi vurderer alle måltidskasserne ud fra tre ting - Hvor nem er tilberedningen i forhold til opskriften, hvor friske er råvarerne og hvordan er smagen af det færdige måltid. Vi har også udarbejdet videoanmeldelser af de forskellige måltidskasser, og giver dig således indblik i, hvilke udbydere der leverer mest kvalitet til prisen.

Kvikkassen fra Aarstiderne

Kvikkassen kan købes her »

De fleste har sikkert hørt om Aarstiderne. Aarstiderne er efterhånden blevet synonym med økologiske råvarer af høj kvalitet. Aarstiderne var den første måltidskasse-leverandør på markedet, og med en kasse herfra behøver du ikke bruge tid på at lave madplan, finde opskrifter eller købe ind. Din måltidskasse bliver leveret til din hoveddør, og der følger opskrifter med. Du behøver ikke være vegetar eller vegansk for at bestille en måltidskasse fra Aarstiderne. Der findes et væld af muligheder, og der tilbydes hurtige retter, klassiske retter og familievenlige retter - alt sammen noget, som langt de fleste vil kunne lide.

Vi har valgt at teste Kvikkassen til 3 personer i 3 dage. Vi valgte Kvikkassen fordi det, i en travl hverdag med alt for mange praktiske gøremål, kan det være vanskeligt at finde tiden til at tilberede en sund og lækker aftensmad. Med en Kvikkasse kan du rydde den dårlige samvittighed af vejen - uden at gå på kompromis med smag eller sundhed. Tilberedningen af de forskellige råvarer var nem, men det tog en anelse længere tid at tilberede retterne, end der var lovet.

Råvarerne i Kvikkassen er utrolig friske, og meget indbydende. Både grøntsager og kød er nemme at tilberede, og det tager omkring 30 minutter at fremtrylle nogle virkelig gode retter. Opskrifterne er nemme at følge, og rent prismæssigt ligger Kvikkassen også i den rigtige ende. Tre retter til tre person koster 522 kr. Tre retter til én person koster 267 kr.

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

5_stjerner.jpg

 

Friskhed af råvarer:

6_stjerner.jpg

 

Smagen af det færdige måltid:

5_stjerner.jpg

 

Samlet vurdering:

Varerne i Kvikkassen var lækre og ikke mindst økologiske, så hvis du går op i økologi og bæredygtighed, er Aarstiderne et oplagt sted at bestille din måltidskasse. Samlet set en rigtig god oplevelse og velsmagende retter, som blev lavet på meget friske råvarer. KvikKassen, som vi valgte at teste, indeholdte gode og ikke mindst hurtige måltider. En anbefaling værd.

 

Kokkens Hverdagsmad

Se udvalget her »

Kokkens Hverdagsmad vil gerne give dig sund og varieret kost - og samtidig give mere overskud i hverdagen. Her er langt størstedelen af arbejdet klaret for dig. Det specielle ved en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er, at maden er lavet for dig. Det vil sige, at maden er planlagt, købt ind og forbedret - du skal blot opvarme, måske snitte lidt og ellers servere. Fordi maden er delvist tilberedt, er det ikke nødvendigt med en opskrift. Der er dog en trin-for-trin guide i den ugentlige mail eller i deres app.

Vi har valgt at teste en kasse til 2 voksne og 2 børn - og alle retterne er lige til at gå til. Det tager kun 20-25 minutter at tilberede de forskellige retter. Overordnet set er kvaliteten god. De forskellige råvarer er ikke økologiske - som hos Aarstiderne. Råvarerne er ikke helt så friske, og kvaliteten er en anelse dårligere (sammenlignet med Aarstiderne) - men slutresultatet er velsmagende!

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

6_stjerner.jpg

 

Friskhed af råvarer:

3_stjerner.jpg

 

Smagen af det færdige måltid:

4_stjerner.jpg

 

Samlet vurdering:

 

Denne måltidskasse gør det virkelig nemt at lave aftensmad. Retterne var velsmagende - til trods for at råvarernes friskhed måske kunne have været en anelse bedre. Kokkens Hverdagsmad skiller sig ud fra andre udbydere på markedet ved at tilberede maden på forhånd. Det betyder, at man sparer masser af tid i en hektiske hverdag - og det giver altid ekstra point i vores verden. Alt i alt er dette et rigtig godt bud på en måltidskasse til dem, der virkelig har en hektisk eller travl hverdag, men stadig gerne vil have nem aftensmad.

 

Simple Feast

Se udvalget her »

Simple Feast laver mad hvor både smag og sundhed er omdrejningspunktet - ikke kød. Med en måltidskasse fra Simple Feast bliver det nemmere at have kødfrie dage, for det er ikke dig, som skal finde på retterne. Simple Feasts vision er at gøre det nemmere for travle familier at spise sund og vegetarisk/vegansk mad. De lægger samtidig vægt på, at maden skal indeholde masser af proteiner, fibre og alle de næringsstoffer, som man har brug for i et måltid. Når det skal gå hurtigt i en hverdag,  hvor tiden altid er knap, så er det rart at der eksisterer et sundt og miljørigtigt alternativ - hvor du kan få nemheden uden skyldfølelsen. Selve emballagen er endda bæredygtig og helt uden plastik - så måltidskasserne er gode for både maven og miljøet.

 

Alle retter er forbedret af Simple Feasts kokke, og det betyder faktisk at maden er klar på ca. 10 minutter. Så bliver det altså ikke meget hurtigere og nemmere! Det eneste vi skulle gøre var at varme, blande, anrette og naturligvis servere maden. Retterne var spækket med smag - og vi følte ikke, på nogen måde, at kødet manglede.

Samlet vurdering:

 

Retterne var velsmagende og alt var forberedt på forhånd. Maden var økologisk, sund, god for miljøet og bæredygtigt - vi er faktisk ret begejstret for hele konceptet bag Simple Feast, og den tid vi sparer, kan vi nemt bruge på andre sjovere ting! Fælles for alle retterne i måltidskassen er, at de er gode og sunde. Vi skulle ikke gøre andet end at varme, anrette og spise maden. Måltidskasserne fra Simple Feast er altså ideelle til dig, som gerne vil spise vegetarisk eller vegansk - men som stadig har en travl hverdag, og dermed har brug for et super nemt alternativ.  

 

Måltidskasse fra Coop

Mange kender Coop fra supermarkedskæder som Fakta, Superbrugsen og Kvickly, men det er nu muligt at få leveret måltidskasser fra Coop.dk MAD til hoveddøren. En måltidskasse fra Coop indeholder alle råvarer, som du skal bruge til aftensmaden, og så kan du også få leveret dine øvrige dagligvarer sammen med din måltidskasse - uden ekstra pris.

Ideén bag måltidskasserne fra Coop er, at gøre madlavning så hurtig og enkel som mulig for den travle familie. Coop håber på at gøre det nemmere at spise sundt og varieret i en travl hverdag. Hvis du gerne vil have økologiske råvarer, så har Coop en måltidskasse (Den Grønne Måltidskasse) som indeholder økologiske råvarer, og fokuserer på vegetarisk mad. Der udbydes også to andre måltidskasser (Den Nysgerrige og Den Børnevenlige), som for et mindre beløb kan fås i en økologisk udgave.

Retterne i den måltidskasse, som vi tester, er enkle men velsmagende. Opskrifterne er gode og lige til, og er skabt med henblik på, at hjælpe danskerne med at få en sund og varieret kost.

RetNemt

Se udvalget her »

RetNemt har fokus på variation og nye madoplevelser. Der findes et væld af muligheder hos RetNemt, og lige nu er der en inddeling af måltidskasser i 11 kategorier, så der findes noget for enhver smag. Blandt de mange valgmuligheder, hos RetNemt, finder du måltidskasser, som tilbyder XtraNemme retter, familievenlige retter eller klassikere, som de fleste vil kunne lide. RetNemt har altså et meget stort udvalg at vælge mellem, og dit valg af måltidskasse afhænger derfor helt af dine præferencer. Det er dog sikkert, at du kan finde én, som falder i din smag. Alle måltidskasserne indeholder alle råvarer, som du skal bruge til at kreere et nærende og sundt måltid. Opskrifterne i kassen er simple, og nemme at følge. Råvarerne er gode og friske, og mange er økologiske.

Overordnet set er kvaliteten god, og råvarerne giver en lyst til, at gå i gang med at tilberede retterne. En god portion af råvarerne er økologiske, hvilket vi altid er tilhængere af. Den ret, vi gav os i kast med, tog 50 minutter at lave - opskriften sagde, at det ville tage 30-35 minutter. Det skyldes måske, at opskriften var en anelse mere indviklet at følge (sammenlignet med de andre måltidskasser, vi har testet).

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

3_stjerner.jpg

 

Friskhed af råvarer:

4_stjerner.jpg


Smagen af det færdige måltid:
5_stjerner.jpg

 

Samlet vurdering:

 

En god oplevelse af velsmagende hverdagsmad, hvor hele familien kan være med. Denne måltidskasse er til de personer, som gerne vil kræse lidt for aftensmaden, og ikke har noget imod, at bruge små 50 minutter på at tilberede retterne. Retterne var meget velsmagende, og alle råvarerne var friske.

 

Skagenfood

Se udvalget her »

Skagenfood har fokus på måltidskasser med frisk fisk. Hvad enten du vælger en Lynkasse eller Familiekasse, så er der rigelig med fisk i kasserne. Derudover er en måltidskasse fra Skagenfood en super måde, at blive introduceret til spændende fiskeretter. Du får mange forskellige sammensætninger med fisk i kasserne, og du har også mulighed for at vælge ready-to-heat retter, som blot skal opvarmes - det betyder ingen tilberedning overhovedet!

Vi bør, generelt set, spise mere fisk. Hvis du har en tendens til at vælge de 3 samme fiskeretter, så kan en måltidskasse fra Skagenfood bryde dine rutiner. En måltidskasse fra Skagenfood giver dig spændende og varierende opskrifter, som er nemme at følge. Du kan vælge mellem flere forskellige måltidskasser, men alle kasserne har det tilfælles, at de indeholder økologiske grøntsager og sæsonens friske fisk.

Der vil også være andet kød end blot fisk i måltidskasserne. Hvis du kun vil have frisk fisk, så tilbyder Skagenfood fiskekasser, som ikke indeholder tilbehør. Vi har valgt at teste Skagenkassen, som har et stort indhold af frisk fisk. I denne kasse er der mad til 4 personer i 2 dage. Råvarerne er friske og appetitvækkende, og man får lyst til at gå i gang med at tilberede retterne.  Fisk kan sommetider være lidt vanskeligere at tilberede, men den ret vi testede, var utrolig nem at tilberede. Det tog kun lidt over 30 minutter at tilberede retten.

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

4_stjerner.jpg

 

Friskhed af råvarer:

3_stjerner.jpg


Smagen af det færdige måltid:
4_stjerner.jpg

 

Samlet vurdering:

 

En god oplevelse af velsmagende hverdagsmad. Fisken var super lækker, og der er tale om fisk, hvor hele familien kan være med. Råvarerne var friske, og opskriften var ligetil. Alt i alt et godt bud på en måltidskasse. Denne måltidskasse er til de personer, som gerne vil have lidt mere inspiration til velsmagende fisk i hverdagen.

 

Den Grønne Asparges

Se udvalget her »

Med en måltidskasse fra Den Grønne Asparges får du velsmagende retter, uden at du skal gøre meget andet end at åbne for kassen. Du kan også købe frugtkasser eller enkeltkøb af fisk eller kød hos Den Grønne Asparges. Råvarerne, som anvendes, er ofte råvarer i sæson, men graden af økologi er ikke specielt høj, og kødet er altid konventionelt.

Råvarerne er rimelig friske, og opskrifterne er lige til. Tidsmæssigt tog det lidt længere tid at tilberede retterne i forhold til hvad opskrifterne indikerede.  

Samlet vurdering:
Hvis man gerne vil have varierende og spændende madopskrifter, så er det nok ikke denne måltidskasse man skal vælge. Der er ikke meget inspiration at hente her. Maden var dog god, og råvarerne var forholdsvis friske. Det havde ikke gjort noget, med lidt mere økologi i måltidskassen, men det er naturligvis en smagssag.

 

Sundtakeaway

En måltidskasse fra Sundtakeaway indeholder færdiglavet og sund mad - og måltidskassen bliver leveret direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre, er at opvarme maden og spise. Sundtakeaway gør dermed sund mad til den lette løsning. Du kan vælge mellem flere måltidskasser, og alle indeholder færdiglavet aftensmad. Nogle indeholder endda frokost og morgenmad! Der er mange valgmuligheder heriblandt en slankekasse og en vegetarkasse.

Hvis du vægter sundhed højt, når du skal vælge din måltidskasse, bør du nok kigge nærmere på Sundtakeaway. Ideén bag er at give folk, der gerne vil have sunde og lækre måltider (eventuelt både morgen, frokost og aften), et nemt alternativ. Du behøver ikke følge en opskrift og tilberede maden. Alt er spiseklart, når det leveres - det er en ren velsignelse i en travl hverdag.

Retterne er lækre og sunde - men uden at maden smager sundt. Selvom måltiderne har fokus på sundhed, er alle indbydende og velsmagende. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt. Igen savner vi lidt flere økologiske råvarer - særligt fordi der er så stor fokus på sundheden, men det er naturligvis en smagssag, om man gerne vil have økologiske råvarer.

 

Samlet vurdering:
Det er ofte en stor mundfuld at leve sundt, og samtidig rende rundt i det lokale supermarked og købe alle råvarer. Derefter skal du også sørge for at forvandle det hele til ét sundt og velsmagende måltid. Sundtakeaway gør det nemt for dig, så du blot skal fokusere på din sundhed og det gode (og sunde) måltid, som Sundtakeaway leverer.

 

Fitness Boksen

Fitness boksen gør det muligt, for dig, at skræddersy en sund kostplan til dine behov. Konceptet bag Fitness Boksen er, at skabe sunde og velbalancerede måltider til personer, der har brug for hjælp til at holde ved den sunde livsstil (eller måske komme i gang med den sunde livsstil). Med en måltidskasse fra Fitness Boksen får du måltider, som lever op til alle kostmæssige krav - uden at gå på kompromis med smagen. Fitness Boksen mener at kosten er yderst vigtigt, når det kommer til at leve sundt og opnå træningsresultater. Fitness Boksen vil gerne gøre det nemmere at leve sundt eller gøre vejen til et vægttab nemmere. Det gør de, ved at give dig en hjælpende hånd med madlavningen.

Alle måltider fra Fitness Boksen er færdiglavede - så du skal ikke i køkkenet og tilberede noget som helst. Bare opvarm, anret og nyd dit sunde måltid. Du kan altid finde de gængse informationer, om hvor mange kalorier og proteiner de forskellige retter indeholder, på pakkerne. Grøntsager og kød er ikke økologiske, men Fitness Boxen er et interessant valg, hvis du gerne vil have et nemt og supplerende alternativ til at nå dine træningsmål.

Familiemåltider

Konceptet ligger nærmest i navnet. Familiemåltider satser på sund og nem aftensmad til børnefamilier. I en travl hverdag, med alt for mange praktiske gøremål, kan det være svært, som familie, at samles om et godt måltid om aftenen. Med en måltidskasse fra Familiemåltider kan du springe indkøb og madplanlægning over - og I får som familie mere tid til hinanden (eller andre ting).

Kvaliteten af råvarerne er god, og der er enkelte økologiske grøntsager i måltidskassen. Retterne er sunde og velsmagende, og opskrifterne er nemme at følge. Det er endvidere nemt og hurtigt, at få et overblik over hvilke råvarer, som skal bruges i de forskellige retter.

Fitness Food

Fitness Food er vejen for dig, hvis du gerne vil bryde med usunde vaner og måske tabe dig en anelse. Med en måltidskasse fra Fitness Food får du færdiglavede aftensmåltider, som giver al den næring som du har brug for, for at præstere dit bedste i fitnesscentret. Fitness Food vil eksempelvis være et optimalt valg,  til dig som mangler et supplement til at nå dine træningsmål.

En måltidskasse fra Fitness Food gør, at du ikke behøver at handle ind til sunde måltider selv. Retterne i kasserne er spiseklare, og du behøver ikke at undersøge om du får de næringsstoffer, som en sund livsstil med træning kræver. Måltiderne er fyldt med proteiner, sunde fedtstoffer og kulhydrater - alt sammen næringsstoffer, som giver dig energi til at klare dagen og træningen. Du kan vælge at få leveret måltider til morgen, frokost og aften hos Fitness Food. En nem måde at lægge en kostplan og undgå fristelser i supermarkedet. Du kan altid finde næringsindhold for de forskellige retter - så du ved, hvad du spiser og eksempelvis hvor mange kalorier du har indtaget.

Fitness Food´s måltidskasser er udarbejdet af eksperter, som ved hvad det kræver, for at du kan se resultater under træningen. Der er mange måltidskasser at vælge mellem hos Fitness Food. Nogle måltidskasser henvender sig til folk, der ønsker at skære ned på kalorierne og tabe sig, mens andre kasser henvender sig til dem, som skal have en masse energi til træningen.

MenuBoxen

Hvis I bruger for meget tid på at planlægge aftensmaden for den kommende uge, og hvis det at få købt ind er blevet til en sur pligt, så kan MenuBoxen være løsningen. Der er spændende og varierede opskrifter og retter i måltidskassen fra MenuBoxen. Opskrifterne er meget nemme, og tilberedningstiden er omkring 30-45 minutter. Nogle retter tager en anelse længere tid. Råvarerne er friske og ofte fra lokale leverandører. En gang om ugen er der fisk på menuen - fisken kan erstattes med kød, hvis det ønskes.

Der er flere muligheder, hvis du er interesseret i en måltidskasse fra MenuBoxen. Du kan finde en kasse som er baseret på en sundere livsstil eller en kasse som har fokus på proteiner og langsomme kulhydrater. Der er også en aftenbox og en weekendbox, som indeholder varierede retter til hele familien.

Mad til døren

Mad til døren er et godt bud på en måltidskasse til dig, der savner inspiration til aftensmad i hverdagen. Du slipper for at tænke på indkøb og madplanlægning, for Mad til døren leverer faktisk din mad til døren. Retterne byder på alt fra danske klassiske retter til mere eksotiske retter. Der er stor variation i retterne, og der er mulighed for at få både klassiske retter og nye spændende retter på bordet.

Mad til Døren har to måltidskassetyper at vælge imellem. De er egentlig ens, bortset fra mængden af økologiske varer. I standardkassen vil du finde 10-30 pct. økologiske råvarer - kødet er dog altid konventionelt. I ØKO80 kassen vil du finde mellem 70 og 90 pct. økologiske varer - herunder økologiske oksekød og svinekød, som bliver leveret af Johannesminde - en gårdbutik i Skanderborg som har fritgående grise og køer. Der er altså rig mulighed for at stadig at spise økologisk med en måltidskasse fra Mad til døren.

Det Danske Madhus

Det Danske Madhus har en mission om, at skabe glæde med mad af den bedste kvalitet. Det Danske Madhus ønsker at hjælpe personer, som i en travl hverdag, ikke har tid til at sætte sig ned og nyde et veltilberedt måltid. Med en måltidskasse fra Det Danske Madhus får du tilberedte retter leveret direkte til din hoveddør. Det Danske Madhus´ koncept er at tilbyde velsmagende og hjemmelavede færdigretter til danskerne, og store såvel som små husstande kan nyde godt af måltidskasserne herfra.  

Det Danske Madhus gør det nemt at “lave” aftensmad. De leverer komplette færdiglavede måltider - enkelt og ligetil. Det eneste du skal gøre er, at opvarme, anrette og spise. Aftensmad på 5-10 minutter - så bliver det ikke hurtigere. Retterne i måltidskasserne varierer fra klassikerne fra det danske køkken og til kendte udenlandske retter. Der er altså noget for enhver smag.  Med en måltidskasse fra Det Danske Madhus får du velsmagende og sund mad. Konceptet sparer dig for tid og giver dig mere overskud i hverdagen. Du kan egentlig bare poppe maden i mikrobølgeovnen eller ovnen. Det Danske Madhus kalder selv deres måltidskasser for “måltidsløsninger til alle”.

Samlet vurdering:
Gode og velsmagende retter - og så er det hele allerede tilberedt på forhånd. Derudover er der mange retter at vælge mellem, når du bestiller fra Det Danske Madhus.  

De afsluttende bemærkninger

Vi tror, at alle kender følelsen af at komme hjem efter en lang arbejdsdag til et tomt køleskab. Først her skal du til at finde ud af, hvad du helt præcist skal lave til aftensmad. Når du endelig beslutter dig for en given ret, så fortæller dit buldrende tomme køleskab dig, at du mangler stort set alle råvarer. Det bliver altså meget hurtigt en sur pligt - hvis du både skal finde på og købe ind, før du kan få mad på bordet. Ofte ender det også med, at man tyr til den nemme løsning og bestiller takeaway. Vi er blevet meget mere bevidste om, hvad vi spiser. Vi vil jo gerne være sunde og raske, og give familien - særligt de mindste i familien - et nærende måltid. Det virker bare så uoverskueligt i en travl hverdag. Hvis du er træt af konstant at have dårlig samvittighed over aftensmaden, så er en måltidskasse en god løsning.

En måltidskasse er din genvej til sund, hurtig og nem mad - og du slipper for den lange kø i supermarkedet. Det giver hurtigt mere tid - og overskud - i din hverdag. Tid som du kan bruge på din familie eller andre sjovere ting. Med en måltidskasse kan du, hver dag efter arbejde, sætte dig ind i bilen/bussen/toget og køre direkte hjem. Der står din aftensmad, for den kommende uge, og venter på dig! Vi anbefaler dog at du altid tjekker de forskellige udbyders Trustpilotscore, inden du bestiller en måltidskasse hos dem. At vælge en måltidskasse kan måske virke uoverskueligt, men vi håber dog at vores anmeldelser og tests har gjort dit valg en smule nemmere, så du kan finde den bedste måltidskasse til dit behov!

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo