Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU

Måltidskasser test

Du kender det sikkert. En travl hverdag, mangel på inspiration til aftensmad eller konstant dårlig samvittighed over, at menuen igen står på spaghetti med kødsovs og ketchup. Vi, hos Findmåltidskasse, sammenligner de mange forskellige måltidsløsninger i Danmark. Vi har her på siden lavet en måltidskasser test ud fra 7 forskellige udbydere, så du hurtigt og nemt kan finde markedet bedste måltidskasse.

Tilpas efter behov

RetNemt

Fra

34,-

Pr. portion

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

2 - 6 personer

2 - 5 dage

Nemt og simpelt

Hello Fresh

Fra

32,-

Pr. portion

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

2 - 4 personer

3 - 5 dage

Hurtig tilberedning

Aarstiderne

Fra

35,-

Pr. portion

ratingratingratingratingrating
ratingratingratingratingrating

1 - 5 personer

3 - 5 dage

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Vi har testet måltidskasserne for dig

Som nævnt tidligere er det mere populært end nogensinde før, at betale sig fra at handle og lave madplanlægning. Store udbydere som Aarstiderne, RetNemt, Hello Fresh og Kokkens Hverdagsmad oplever en fremgang i salgstallene, men også mindre og mere nicheprægede udbydere kan mærke fremgangen.

Folk har virkelig fået øjnene op for, hvor meget en måltidskasse kan lette hverdagen. Det giver ekstra tid og overskud i hverdagene - og du kan bestille din måltidskasse online. De mange forskellige måltidskasser findes i alle priskategorier - alle bliver naturligvis leveret direkte til din hoveddør. Der er dog mange penge at spare, hvis du undersøger de forskellige produkter. En vigtig huskeregel, når du skal sammenligne måltidskasser, er at kigge på kuvertprisen. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men du bør altid overveje, om du betaler en for høj pris for den reelle værdi i din måltidskasse.

Måltidskasser er virkelig en stor hjælp i hverdagen - men hvilken skal du vælge? Det kræver tid at sætte sig ind i de mange forskellige udbydere på markedet. Hvilken passer specifikt til dit behov? Derfor har vi på Findmåltidskasse lavet ét samlet overblik og lavet en fulendt måltidskasser test over markedets bedste måltidskasser. Vi har faktisk selv testet de forskellige måltidskasser. Vi vurderer alle måltidskasserne ud fra tre ting - Hvor nem er tilberedningen i forhold til opskriften, hvor friske er råvarerne og hvordan er smagen af det færdige måltid. Vi har også udarbejdet videoanmeldelser af de forskellige måltidskasser, og giver dig således indblik i, hvilke udbydere der leverer mest kvalitet til prisen. Læs vores måltidskasser test herunder!

Hello Fresh

Tilberedningstid i forhold til opskrift:
RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:
RatingRatingRatingRatingRatingRating 

Smagen af det færdige måltid:
RatingRatingRatingRatingRatingRating


Hello Fresh er den helt nye spændende måltidskasse, som har taget Danmark med storm. Konceptet bag Hello Fresh er at gøre madlavningen så overskuelig og let som muligt og hver uge, har man mulighed for at vælge mellem 18 forskellige opskrifter. Virksomheden vil give familier og singler mulighed for at nyde sunde, hjemmelavet og ikke mindst velsmagende måltider, uden lang forberedelsestid.

Alle råvarerne er lokale og så friske som de kan være og for at det kan lade sig gøre, har Hello Fresh indgået aftaler med lokale leverandører og landmænd.

Hello Fresh tilbyder 6 forskellige måltidskasser, som imødekommer de forskellige behov som man kan have, hvilket sikre at man kan finde den måltidskasse, som passer perfekt til en selv. Alle måltidskasserne bliver leveret med friske råvarer og opskrifter og bliver leveret til din dør, når du ønsker. 

Rabat: Spar op til 699 kr. på de første 4 leveringer      -Indløs rabatkode til Hello FreshSamlet vurdering

Nyder man at stå for madlavningen, men gerne vil undgå indkøb, så er måltidskasserne fra Hello Fresh en måltidskasse for dig. Måltidskasserne tager ca. 30 min. at lave, da man får leveret alle råvarerne, som man selv skal snitte, stege og tilberede osv. Da Hello Fresh har aftaler med lokale leverandører, er man sikret 100% friske råvarer, som bliver leveret dirkete til døren, når du ønsker det. Alle retter er meget velsmagende og portionerne har den perfekte størrelse.
Alt i alt er Hello Freshs måltidskasser hurtige, velsmagende og ikke mindst rigtig gode til prisen. 

-

Bestil Hello Fresh her

-

RetNemt

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Smagen af det færdige måltid:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

RetNemt har fokus på variation og nye madoplevelser. Der findes et væld af muligheder hos RetNemt, og lige nu er der en inddeling af måltidskasser i 11 kategorier, så der findes noget for enhver smag. Blandt de mange valgmuligheder, hos RetNemt, finder du måltidskasser, som tilbyder Ekstra Nemme retter, familievenlige retter eller klassikere, som de fleste vil kunne lide. RetNemt har altså et meget stort udvalg at vælge mellem, og dit valg af måltidskasse afhænger derfor helt af dine præferencer. Det er dog sikkert, at du kan finde én, som falder i din smag. Alle måltidskasserne indeholder alle råvarer, som du skal bruge til at kreere et nærende og sundt måltid. Opskrifterne i kassen er simple, og nemme at følge. Råvarerne er gode og friske, og mange er økologiske.

Overordnet set er kvaliteten god, og råvarerne giver en lyst til, at gå i gang med at tilberede retterne. En god portion af råvarerne er økologiske, hvilket vi altid er tilhængere af. Den ret, vi gav os i kast med, tog 50 minutter at lave - opskriften sagde, at det ville tage 30-35 minutter. Det skyldes måske, at opskriften var en anelse mere indviklet at følge (sammenlignet med de andre måltidskasser, vi har testet).

Rabat: Få 25% på de første to måltidskasser og spar op til 749 kr.    Indløs rabatkode til RetNemt-

Samlet vurdering

En god oplevelse af velsmagende hverdagsmad, hvor hele familien kan være med. Denne måltidskasse er til de personer, som gerne vil kræse lidt for aftensmaden, og ikke har noget imod, at bruge små 50 minutter på at tilberede retterne. Retterne var meget velsmagende, og alle råvarerne var friske.

-

Bestil RetNemt her

-

Kokkens Hverdagsmad

(Kokkens Hverdagsmad er stoppet med levering af måltidskasser)

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Smagen af det færdige måltid:

RatingRatingRatingRatingRatingRating


Kokkens Hverdagsmad vil gerne give dig sund og varieret kost - og samtidig give mere overskud i hverdagen. Her er langt størstedelen af arbejdet klaret for dig. Det specielle ved en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er, at maden er lavet for dig. Det vil sige, at maden er planlagt, købt ind og forbedret - du skal blot opvarme, måske snitte lidt og ellers servere. Fordi maden er delvist tilberedt, er det ikke nødvendigt med en opskrift. Der er dog en trin-for-trin guide i den ugentlige mail eller i deres app.

Vi har valgt at teste en kasse til 2 voksne og 2 børn - og alle retterne er lige til at gå til. Det tager kun 20-25 minutter at tilberede de forskellige retter. Overordnet set er kvaliteten god. De forskellige råvarer er ikke økologiske - som hos Aarstiderne. Råvarerne er ikke helt så friske, og kvaliteten er en anelse dårligere (sammenlignet med Aarstiderne) - men slutresultatet er velsmagende.


Samlet vurdering

Denne måltidskasse gør det virkelig nemt at lave aftensmad. Retterne var velsmagende - til trods for at råvarernes friskhed måske kunne have været en anelse bedre. Kokkens Hverdagsmad skiller sig ud fra andre udbydere på markedet ved at tilberede maden på forhånd. Det betyder, at man sparer masser af tid i en hektiske hverdag - og det giver altid ekstra point i vores verden. Alt i alt er dette et rigtig godt bud på en måltidskasse til dem, der virkelig har en hektisk eller travl hverdag, men stadig gerne vil have nem aftensmad.

-

Kvikkassen fra Aarstiderne

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Smagen af det færdige måltid:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

De fleste har sikkert hørt om Aarstiderne. Aarstiderne er efterhånden blevet synonym med økologiske råvarer af høj kvalitet. Aarstiderne var den første måltidskasse-leverandør på markedet, og med en kasse herfra behøver du ikke bruge tid på at lave madplan, finde opskrifter eller købe ind. Din måltidskasse bliver leveret til din hoveddør, og der følger opskrifter med. Du behøver ikke være vegetar eller vegansk for at bestille en måltidskasse fra Aarstiderne. Der findes et væld af muligheder, og der tilbydes hurtige retter, klassiske retter og familievenlige retter - alt sammen noget, som langt de fleste vil kunne lide.

Vi har valgt at teste Kvikkassen til 3 personer i 3 dage. Vi valgte Kvikkassen fordi det, i en travl hverdag med alt for mange praktiske gøremål, kan det være vanskeligt at finde tiden til at tilberede en sund og lækker aftensmad. Med en Kvikkasse kan du rydde den dårlige samvittighed af vejen - uden at gå på kompromis med smag eller sundhed. Tilberedningen af de forskellige råvarer var nem, men det tog en anelse længere tid at tilberede retterne, end der var lovet.

Råvarerne i Kvikkassen er utrolig friske, og meget indbydende. Både grøntsager og kød er nemme at tilberede, og det tager omkring 30 minutter at fremtrylle nogle virkelig gode retter. Opskrifterne er nemme at følge, og rent prismæssigt ligger Kvikkassen også i den rigtige ende. Tre retter til tre person koster 522 kr. Tre retter til én person koster 267 kr.

Rabat: Få en gratis køkkenkniv til en værdi på 699 kr. ved køb af første måltidskasse med koden: ØKOGAVE, eller få 20% på første måltidskasse med koden: AARSTIDERNE20Indløs rabatkode til Aarstiderne-

Samlet vurdering

Varerne i Kvikkassen var lækre og ikke mindst økologiske, så hvis du går op i økologi og bæredygtighed, er Aarstiderne et oplagt sted at bestille din måltidskasse. Samlet set en rigtig god oplevelse og velsmagende retter, som blev lavet på meget friske råvarer. KvikKassen, som vi valgte at teste, indeholdte gode og ikke mindst hurtige måltider. En anbefaling værd. 

-

Bestil Kvikkassen her

SundTakeaway

Tilberedningstid i forhold til opskrift: 

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Smagen af det færdige måltid:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

En måltidskasse fra Sundtakeaway indeholder færdiglavet og sund mad - og måltidskassen bliver leveret direkte til din hoveddør. Det eneste du skal gøre, er at opvarme maden og spise. Sundtakeaway gør dermed sund mad til den lette løsning. Du kan vælge mellem flere måltidskasser, og alle indeholder færdiglavet aftensmad. Nogle indeholder endda frokost og morgenmad! Der er mange valgmuligheder heriblandt en vægttabskasse og en hverdagskasse.

Hvis du vægter sundhed højt, når du skal vælge din måltidskasse, bør du nok kigge nærmere på Sundtakeaway. Ideén bag er at give folk, der gerne vil have sunde og lækre måltider (eventuelt både morgen, frokost og aften), et nemt alternativ. Du behøver ikke følge en opskrift og tilberede maden. Alt er spiseklart, når det leveres - det er en ren velsignelse i en travl hverdag.

Retterne er lækre og sunde - men uden at maden smager sundt. Selvom måltiderne har fokus på sundhed, er alle indbydende og velsmagende. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt. Igen savner vi lidt flere økologiske råvarer - særligt fordi der er så stor fokus på sundheden, men det er naturligvis en smagssag, om man gerne vil have økologiske råvarer.

Rabat: Få 50% rabat på din første måltidskasse         Indløs rabatkode til Sundtakeaway

-

Samlet vurderingDet er ofte en stor mundfuld at leve sundt, og samtidig rende rundt i det lokale supermarked og købe alle råvarer. Derefter skal du også sørge for at forvandle det hele til ét sundt og velsmagende måltid. Sundtakeaway gør det nemt for dig, så du blot skal fokusere på din sundhed og det gode (og sunde) måltid, som Sundtakeaway leverer.

-

Bestil Sundtakeaway her

-

Simple Feast

Tilberedningstid i forhold til opskrift:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Smagen af det færdige måltid:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Simple Feast laver mad hvor både smag og sundhed er omdrejningspunktet - ikke kød. Med en måltidskasse fra Simple Feast bliver det nemmere at have kødfrie dage, for det er ikke dig, som skal finde på retterne. Simple Feasts vision er at gøre det nemmere for travle familier at spise sund og vegetarisk/vegansk mad. De lægger samtidig vægt på, at maden skal indeholde masser af proteiner, fibre og alle de næringsstoffer, som man har brug for i et måltid. Når det skal gå hurtigt i en hverdag,  hvor tiden altid er knap, så er det rart at der eksisterer et sundt og miljørigtigt alternativ - hvor du kan få nemheden uden skyldfølelsen. Selve emballagen er endda bæredygtig og helt uden plastik - så måltidskasserne er gode for både maven og miljøet.

 

Alle retter er forbedret af Simple Feasts kokke, og det betyder faktisk at maden er klar på ca. 10 minutter. Så bliver det altså ikke meget hurtigere og nemmere! Det eneste vi skulle gøre var at varme, blande, anrette og naturligvis servere maden. Retterne var spækket med smag - og vi følte ikke, på nogen måde, at kødet manglede.

-

--

Samlet vurdering

Retterne var velsmagende og alt var forberedt på forhånd. Maden var økologisk, sund, god for miljøet og bæredygtigt - vi er faktisk ret begejstret for hele konceptet bag Simple Feast, og den tid vi sparer, kan vi nemt bruge på andre sjovere ting! Fælles for alle retterne i måltidskassen er, at de er gode og sunde. Vi skulle ikke gøre andet end at varme, anrette og spise maden. Måltidskasserne fra Simple Feast er altså ideelle til dig, som gerne vil spise vegetarisk eller vegansk - men som stadig har en travl hverdag, og dermed har brug for et super nemt alternativ. 

MyDietPal

Tilberedningstid i forhold til opskrift: 

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Friskhed af råvarer:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

Smagen af det færdige måltid:

RatingRatingRatingRatingRatingRating

MyDietPal er vejen for dig, hvis du gerne vil bryde med usunde vaner og måske tabe dig en anelse. Med en måltidskasse fra MyDietPal får du færdiglavede aftensmåltider, som giver al den næring som du har brug for, for at præstere dit bedste i fitnesscentret. MyDietPal vil eksempelvis være et optimalt valg, til dig som mangler et supplement til at nå dine træningsmål, personlig velvære og bevægelse.

En måltidskasse fra MyDietPal gør, at du ikke behøver at handle ind til sunde måltider selv. Retterne i kasserne er spiseklare, og du behøver ikke at undersøge om du får de næringsstoffer, som en sund livsstil med træning kræver. Måltiderne er fyldt med proteiner, sunde fedtstoffer og kulhydrater - alt sammen næringsstoffer, som giver dig energi til at klare dagen og træningen. En nem måde at lægge en kostplan og undgå fristelser i supermarkedet. Du kan altid finde næringsindhold for de forskellige retter - så du ved, hvad du spiser og eksempelvis hvor mange kalorier du har indtaget.

MyDietPal´s måltidskasser er udarbejdet af eksperter, som ved hvad det kræver, for at du kan se resultater under træningen. Nogle måltidskasser henvender sig til folk, der ønsker at skære ned på kalorierne og tabe sig, mens andre kasser henvender sig til dem, som skal have en masse energi til træningen. MyDietPal levere sunde, spiseklare måltider til både morgenmad, frokot og aftensmad direkte til døren.

Rabat: Spar op til 400 kr. ved oprettelse af abonnement        Indløs rabatkode til MyDietPal

-Samlet vurdering

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at handle sundt ind i supermarkedet, men med en måltidskasse fra MyDietPal får du leveret spiseklare retter til en overkomlig pris. Måltidsksserne er udarbejdet af eksperter, hvilket gør det nemt for dig at spise sundt og få den rigtige næring. Ved køb af måltidskasserne fra MyDietPal er du sikret sund, hurtig og velsmagende retter.

-
Bestil MyDietPal herSammenligning af måltidskasser

Måltidskasse testDet gør det nemmere for dig, at få et overblik over udbuddet på markedet, og finde en måltidskasse som passer til dine behov - uanset om du er single, mor til 6 eller bare gerne vil have et nemt alternativ til aftensmaden. Der findes måltidskasser til alle - hvad enten du er vegetar/veganer, fitness-junkie eller en børnefamilie. Behovet for en måltidskasse opstår ofte, når mangel på tid, idéer og inspiration bliver et problem for dig. Det kan også være, at du har et ønske om at spise sundere eller mere varieret - hvilket gør at du er interesseret i måltidskasser.

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af ovenstående dilemmaer, kan du ånde roligt op. Du er ikke alene! Rigtig mange danskere søger efter lette måltidsløsninger i en hektisk, og til tider kaotisk, hverdag. Det er, af selvsamme grund, at der hele tiden dukker nye måltidskasser frem på markedet. Generelt set er årsagerne, til at hoppe med at bølgen, mange. En måltidskasse er en super måde at bryde rutinerne og afprøve nye retter - som man måske ikke selv ville finde på. Det er også en super måde, at leve sundere og spise mere varieret. Måltidskasserne indeholder alle de næringsstoffer, som du har brug for i en sund og varieret kost.

Med en måltidskasse slipper du for at nøjes med de færdiglavede retter i køledisken i dit lokale supermarked. Folk vil nemlig gerne have friske - og gerne økologiske - råvarer. Det skal bare være på mindre tidskrævende præmisser. Det har aldrig været nemmere at bestille måltidskasser - nettet kan skaffe dig en måltidskasse, som opfylder dine specifikke krav og ønsker - og du bestiller med ét enkelt klik.  

Det der med måltidskasser, er da dyrt

Der er rigtige mange forbrugere som har en følelse af, at det er en dyr løsning med en måltidskasse. Det behøver dog ikke være tilfældet, og det behøver bestemt ikke at sprænge dit budget. Du kan finde måltidskasser i alle priskategorier. Desuden sparer du de spontane indkøb i dit lokale supermarked. Daglige indkøb er faktisk en stor synder. Du kommer hurtigt til at bruge ekstra penge på varer, som du faktisk ikke har brug for (eller er det bare os?).

På den måde kan det godt betale sig, at abonnere på en måltidskasse - du holder dig til dit faste beløb, og bliver ikke lokket af slikket på hylderne. Dermed at det ikke kun godt for din pengepung - det er også godt for din sundhed og din mave! Der er også meget mindre madspild forbundet med en måltidskasse. Du får rationeret mad, så kasserne indeholder kun de råvarer, som du faktisk har brug for. Så måltidskasser er altså også godt for miljøet!

De afsluttende bemærkninger

Måltidskasser testVi tror, at alle kender følelsen af at komme hjem efter en lang arbejdsdag til et tomt køleskab. Først her skal du til at finde ud af, hvad du helt præcist skal lave til aftensmad. Når du endelig beslutter dig for en given ret, så fortæller dit buldrende tomme køleskab dig, at du mangler stort set alle råvarer. Det bliver altså meget hurtigt en sur pligt - hvis du både skal finde på og købe ind, før du kan få mad på bordet. Ofte ender det også med, at man tyr til den nemme løsning og bestiller takeaway. Vi er blevet meget mere bevidste om, hvad vi spiser. Vi vil jo gerne være sunde og raske, og give familien - særligt de mindste i familien - et nærende måltid. Det virker bare så uoverskueligt i en travl hverdag. Hvis du er træt af konstant at have dårlig samvittighed over aftensmaden, så er en måltidskasse en god løsning.

En måltidskasse er din genvej til sund, hurtig og nem mad - og du slipper for den lange kø i supermarkedet. Det giver hurtigt mere tid - og overskud - i din hverdag. Tid som du kan bruge på din familie eller andre sjovere ting. Med en måltidskasse kan du, hver dag efter arbejde, sætte dig ind i bilen/bussen/toget og køre direkte hjem. Der står din aftensmad, for den kommende uge, og venter på dig! Vi anbefaler dog at du altid tjekker de forskellige udbyders Trustpilotscore, inden du bestiller en måltidskasse hos dem. At vælge en måltidskasse kan måske virke uoverskueligt, men vi håber dog at vores anmeldelser og måltidskasser tests har gjort dit valg en smule nemmere, så du kan finde den bedste måltidskasse til dit behov!Daniel Østergaard

Skrevet af

Daniel Østergaard

CEO Adlab

Daniel står for det kommercielle og bruger meget af sin tid på siden til, at sikre de mest optimale samarbejder, til gavn for annoncør og brugere. Daniel har tidligere prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ønsker at brede sin erfaring ud til endnu flere, så andre kan få glæde af de mange fordele måltidskasserne bringer.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo