Halkær Ådal

Måltidskasser fra Halkær Ådal

Almindelig hverdagsmad

Mad skal ikke nødvendigvis være avanceret, for at smage godt. Og god mad er ikke noget, der skal forbeholdes særlige lejligheder eller højtider. Alligevel nøjes alt for mange med for alt for lidt på middagstallerkenen i det daglige, synes Halkær Ådal. De hjemmelavede frikadeller bliver skiftet ud med knap så lødige alternativer. Det brænder de for at ændre på.

For du skal selvfølgelig også have nem og lige adgang til god økologisk mad, selv om du ikke har tid eller mulighed for at stå i køkkenet hver dag. Det du spiser, hænger uløseligt sammen med livskvalitet. Et veltillavet måltid mad – hver dag, kan virkelig rykke meget for mange i det små.

Man kan vælge mellem 6 forskellige kasser: 

Halkær kassen indeholder god varieret mad til én eller flere personer. Kassen indeholder dansk hverdagsmad og egnsretter inspireret af andre verdensdele. 

Pensionistkassen indeholder let krydret mad, der er nemt at tygge. Kassen indeholder velkendte hverdagsretter, som er letfordøjelige og ikke stærkt krydrede. 

Supplér-selv kassen indeholder kin simreretter og hovedmåltider, uden tilbehør. Du skal altså selv tilføje pasta, ris etc. 

Vegetar kassen indeholder velsmagende vegetarretter. Retterne er velkendte vegetarretter eller nye spændende grønne smagsoplevelser. De er sunde, ernæringsrigtige måltider inspireret af egnsretter fra hele verden. 

Grønt + fisk kassen indeholder velsmagende vegetar og pescetar retter. Retterne er varierede vegetarretter, som er suppleret med velsmagende fiskeretter. 

Grønt + fisk + fugl kassen indeholder gode grønne retter, med mindre kød. Retterne er velsmagende grønne måltider, hvoraf nogle er kødfrie. Retterne kan indeholde grøntsager, lyst kød eller fisk. 

-

-

Kontrol rapport      Halkær ådal trustpilot

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo