Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
 Halkær Ådal

Måltidskasser fra Halkær Ådal

Brugernes favorit

Halkær kassen

HALKÆR KASSEN indeholder velkendte danske hverdagsretter. Du får også retter inspireret af andre køkkener, f.eks. spansk paella, indisk tikka masala med kylling, thai curry.

1-4 personer

5 - 10 min.

3-7 dage

Tilbud: 10 % rabat på første kasse med koden: "ny fast kunde"

Fra

80 dkk

per portion

Bestil her

Grønt + fisk + fugl kassen

Kassen er sammensat af to måltider med fisk, et måltid med fugl (oftest kylling) og fire vegetariske måltider. 
 

1-4 personer

5 - 10 min.

5-7 dage

Tilbud: 10 % rabat på første kasse med koden: "ny fast kunde"

Fra

84 dkk

per portion

Bestil her

Pensionist kassen

Med Pensionist-kassen kan du vælge mellem velkendte, klassiske, danske retter. Denne måltidskasse er særligt sammensat til pensionister, der har brug for varm mad til 2 uger ad gangen.

1-2 personer

5 - 10 min.

7-7 dage

Tilbud: 10% rabat på første kasse med koden: "Ny fast kunde"

Fra

77 dkk

per portion

Bestil her

Grønt + fisk kassen

Grønt og fisk kassen indeholder et udvalg af forskelligartede vegetar- og fiskeretter - fra traditionelle til moderne måltider. Kassen er sammensat af to måltider med fisk og tre vegetariske måltider. 

1-4 personer

5 - 10 min.

5-7 dage

Tilbud: 10% rabat på første kasse med koden: "Ny fast kunde"

Fra

84 dkk

per portion

Bestil her

Vegetarkassen

Vegetarretter fra traditionelle måltider til mere moderne. Hjemmelavede og færdiglavede retter til dig, der gerne vil leve sundt med nærende vegetarisk mad af økologiske råvarer. 

1-4 personer

5 - 10 min.

3-7 dage

Tilbud: 10% rabat på første kasse med koden: "Ny fast kunde"

Fra

78 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Almindelig hverdagsmad

Mad skal ikke nødvendigvis være avanceret, for at smage godt. Og god mad er ikke noget, der skal forbeholdes særlige lejligheder eller højtider. Alligevel nøjes alt for mange med for alt for lidt på middagstallerkenen i det daglige, synes Halkær Ådal. De hjemmelavede frikadeller bliver skiftet ud med knap så lødige alternativer. Det brænder de for at ændre på.

For du skal selvfølgelig også have nem og lige adgang til god økologisk mad, selv om du ikke har tid eller mulighed for at stå i køkkenet hver dag. Det du spiser, hænger uløseligt sammen med livskvalitet. Et veltillavet måltid mad – hver dag, kan virkelig rykke meget for mange i det små.

Man kan vælge mellem 6 forskellige kasser: 

Halkær kassen indeholder god varieret mad til én eller flere personer. Kassen indeholder dansk hverdagsmad og egnsretter inspireret af andre verdensdele. 

Pensionistkassen indeholder let krydret mad, der er nemt at tygge. Kassen indeholder velkendte hverdagsretter, som er letfordøjelige og ikke stærkt krydrede. 

Supplér-selv kassen indeholder kin simreretter og hovedmåltider, uden tilbehør. Du skal altså selv tilføje pasta, ris etc. 

Vegetar kassen indeholder velsmagende vegetarretter. Retterne er velkendte vegetarretter eller nye spændende grønne smagsoplevelser. De er sunde, ernæringsrigtige måltider inspireret af egnsretter fra hele verden. 

Grønt + fisk kassen indeholder velsmagende vegetar og pescetar retter. Retterne er varierede vegetarretter, som er suppleret med velsmagende fiskeretter. 

Grønt + fisk + fugl kassen indeholder gode grønne retter, med mindre kød. Retterne er velsmagende grønne måltider, hvoraf nogle er kødfrie. Retterne kan indeholde grøntsager, lyst kød eller fisk. 

-

-

Kontrol rapport      Halkær ådal trustpilotKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo