Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU

Tema

HVAD ER EN MÅLTIDSKASSE?

Måltidskasse konceptet er måske nyt for nogle danskere. Konceptet er dog simpelt og soleklart: For et mindre beløb får du en nem og sund løsning på aftensmaden, der giver dig mere frihed og overskud i den travle hverdag.

Aftensmaden er en vigtig del af dagen. Aftensmad markerer, at man har fået fri fra arbejde og kan bruge en hyggestund derhjemme. Det bliver dog desværre ofte en sur pligt, at lave aftensmad til sig selv eller til familien. Med en måltidskasse slipper du for at handle ind til aftensmad, og du får leveret flere måltider, som alle er nemme at tilberede - og det kræver ikke, at du er nogen Jamie Oliver.

En måltidskasse er altså en kasse, som indeholder friske råvarer. Kassen får I leveret direkte til jeres hoveddør. Ofte vil kassen bestå af en madplan for de antal måltider, I har bestilt, samt råvarer og opskrifter til de enkelte måltider.

En måltidskasse indeholder dermed alle råvarer, du skal bruge for at lave et komplet måltid. Det vil sige, at en måltidskasse indeholder både kød (medmindre du vælger vegansk eller vegetarisk), grøntsager og tilbehør. Hos nogle udbydere er maden allerede tilberedt, så du blot skal opvarme retterne. Hos andre udbydere modtager du råvarer og en opskrift, og laver selv retterne.

Helt konkrete er konceptet Bestil. Modtag. Tilbered. Spis - og så slipper du for køen i supermarkedet.

SAMMENLIGN DINE MÅLTIDSKASSE-MULIGHEDER

I Danmark var Aarstiderne det første firma til at levere måltidskasser. Virksomheden havde sin opstart tilbage i 1999. Siden da er der kommet flere muligheder at vælge mellem. Nogle udbydere har sågar specialiseret sig i bestemte råvarer eller ydelser, som i nogle tilfælde kan være begrænset helt ned til et mindre område i en bestemt region. Findmåltidskasse.dk er netop blevet skabt med henblik på at give dig et overblik over dine muligheder, der hvor du bor.

Hvis du er bekymret for, om råvarerne kan holde sig - så frygt ej. Råvarerne leveres i specielle kølebokse, som sørger for, at indholdet holder sig friskt i mange timer. Du behøver altså ikke at være hjemme, for at modtage varerne. Du aftaler - med din udbyder - hvor de må stille måltidskassen på din adresse. Færdiggør din arbejdsdag, og så står kassen og venter på dig når du kommer hjem.

Enkelte måltidskasse-leverandører er stærkt lokaliseret og leverer ikke i hele Danmark, men her hos Findmåltidskasse ønsker vi ikke at udelukke nogen, fordi de ikke leverer i hele landet. Derfor har vi bygget vores site op omkring postnumre. Det giver dig den letteste oversigt over dine muligheder. Du skal blot indtaste fire cifre, og så fortæller vi dig hvilke muligheder du har i dit nærområde.

FindMåltidskasse.dk er en sammenligningstjeneste, og vi giver dig fuld indsigt i hele markedet. Vi tjener en lille del af vores udgifter hjem, når du vælger en måltidskasse gennem vores side. Vi udbyder ikke selv måltidskasser, og har ikke favoriseret nogle leverandører frem for andre. Vores mission er ganske enkelt, at oplyse dig om dine muligheder, så du selv kan vælge hvad der passer bedst til dit behov.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo