facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

HelloFresh måltidskasser

Hello Fresh er en ny spændende måltidskasse som nu er tilgængelig i Danmark. Hello Fresh er et tysk firma, som er kommet til Danmark for at gøre hverdagen endnu lettere for dig. For virksomheden er det vigtigt, at alle råvarerne er lokale og så friske som muligt, derfor er der indgået aftaler med lokale leverandører samt landmænd i de lande, som måltidskasserne befinder sig i. 

Hello Fresh vil gerne give familier og singler muligheden for at nyde sunde, hjemmelavet og velsmagende måltider uden en lang forberedelse. Derfor er måltiderne planlagt omhyggeligt, pakket og leveret til hoveddøren på det ønsket tidspunkt.

Måltidskasserne

Hello Fresh tilbyder 4 forskellige måltidskasser, som er inddelt i kategorier der imødekommer de flestes behov, da de har erfaret at 4 måltidskasser er tilstrækkeligt. Alle måltidskasser bliver leveret med opskrifter og friske råvarer, så det er ligetil at lave mad. 

Klassisk 
Den klassiske måltidskasse kombineres kød og fisk med vegetariske retter. Du skal selv skræddersy din egen måltidskasse, da den ikke er sammensat på forhånd.

Familievenligt
Den familievenlige måltidskasse er lavet på samme princip som den klassiske. Dog er der udvalgt de klassiske retter som er børnevenlige og ikke mindst meget hurtige at lave.

Vegetarisk
Den vegetariske måltidskasse er fyldt med friske og naturlige proteiner fra det vegetariske køkken.

Hurtig
I den hurtige måltidskassen bliver du præsenteret for retter der tager max 30 minutter at lave. 

God kvalitet

I Tyskland og mange andre lande er Hello Fresh kende for at levere mad i god kvalitet - hver gang. Man får lokale råvarer, som er nøje udvalgt og ikke er blevet tranporteret fra den anden side af jorden. Produkterne er så vidt muligt danske, da Hello Fresh støtter de lokale leverandører, som er i det land, hvor de leverer.

Omdrejningspunktet for forretningen er dig, de lokale leverandøører og ikke mindst naturen. På trods af høj kvalitet er priserne lagt så langt de fleste har råd til at få leveret friske måltider lige til døren. Priserne starter nemlig fra 43,50 kroner pr. måltid.

Måltidskasse uden binding

Ved Hello Fresh får du måltidskasser på abonnement, så du ikke skal huske at bestille uge efter uge - dog kan du altid  sætte dit abonnement på pause. Du er derfor ikke bundet til noget ved at bestille ved Hello Fresh.

Fragten for måltidskasserne er på kun 29 kroner og så bliver det leveret direkte til din dør når du ønsker.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo