Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Hello Fresh

Måltidskasser fra Hello Fresh

Hello Fresh er den nyeste måltidskasse i Danmark og ikke mindst vinder af vores måltidskasse test her på siden. Hello Fresh vil gerne give muligheden for at nyde sunde, hjemmelavet og velsmagende måltider uden en lang forberedelse. Derfor er måltiderne planlagt omhyggeligt, pakket og leveret til hoveddøren på det ønskede tidspunkt.

Brugernes favorit

Nemt og hurtigt

Vælg mellem forskellige, nemme retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Familievenligt

Vælg mellem klassiske retter med et børnevenligt tvist. Der er nye retter at vælge mellem hver uge, så du kan tilpasse din menu efter behov.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Vegetarisk

Vælg mellem forskellige vegetariske opskrifter med fokus på friske og proteinrige ingredienser. Der kommer nye opskrifter hver uge, så du altid kan prøve nye retter.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Fisk og grønt

Vælg mellem forskellige retter med fisk og grønt. Nyd en blanding af retter med det bedste fra havet og vegetariske måltider med friske grøntsager. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

HelloFresh måltidskasser

Hello Fresh er en ny spændende måltidskasse som nu er tilgængelig i Danmark og er vinderen af vores måltidskasse test her på Findmaaltidskasse.dk. Hello Fresh er et tysk firma, som er kommet til Danmark for at gøre hverdagen endnu lettere for dig. For virksomheden er det vigtigt, at alle råvarerne er lokale og så friske som muligt, derfor er der indgået aftaler med lokale leverandører samt landmænd i de lande, som måltidskasserne befinder sig i. 

Hello Fresh måltidskasser vil gerne give familier og singler muligheden for at nyde sunde, hjemmelavet og velsmagende måltider uden en lang forberedelse. Derfor er måltiderne planlagt omhyggeligt, pakket og leveret til hoveddøren på det ønskede tidspunkt.

Hello Fresh - måltidskasserne

Hello Fresh tilbyder 6 forskellige måltidskasser, som er inddelt i kategorier der imødekommer de flestes behov, da de har erfaret at 6 måltidskasser er tilstrækkeligt. Alle måltidskasser bliver leveret med opskrifter og friske råvarer, så det er ligetil at lave mad. 

Den Klassiske (Alt) 
Den klassiske måltidskasse kombineres kød og fisk med vegetariske retter. Du skal selv skræddersy din egen måltidskasse, da den ikke er sammensat på forhånd.

Den familievenlige
Den familievenlige måltidskasse er lavet på samme princip som den klassiske. Dog er der udvalgt de klassiske retter som er børnevenlige og ikke mindst meget hurtige at lave.

Den vegetariske
Den vegetariske måltidskasse er fyldt med friske og naturlige proteiner fra det vegetariske køkken.

Den hurtige 
I den hurtige måltidskassen bliver du præsenteret for retter der tager max 30 minutter at lave. 

Den kaloriesmarte
I den kaloriesmarte måltidskasse bliver du præsenteret for retter af høj kvalitet og færre end 650 kalorier pr. ret.

Fisk og grønt
Fisk og grønt måltidskassen byder på alt det bedste fra havet og vegetariske måltidser med friske grøntsager.

God kvalitet og altid friske råvarer

I Tyskland og mange andre lande er Hello Fresh kende for at levere mad i god kvalitet - hver gang. Man får lokale råvarer, som er nøje udvalgt og ikke er blevet tranporteret fra den anden side af jorden. Produkterne er så vidt muligt danske, da Hello Fresh støtter de lokale leverandører, som er i det land, hvor de leverer.

Omdrejningspunktet for forretningen er dig, de lokale leverandører og ikke mindst naturen. På trods af høj kvalitet er priserne lagt så langt de fleste har råd til at få leveret friske måltider lige til døren. Priserne starter nemlig fra 31 kroner pr. måltid.

Måltidskasse uden binding

Ved Hello Fresh får du måltidskasser på abonnement, så du ikke skal huske at bestille uge efter uge - dog kan du altid  sætte dit abonnement på pause. Du er derfor ikke bundet til noget ved at bestille ved Hello Fresh.

Fragten for måltidskasserne er på kun 29 kroner og så bliver det leveret direkte til din dør når du ønsker.

Giv en rabatkode til dine venner

Når du køber en måltidskasse fra Hello Fresh, modtager du en personlig kode, som du kan sende til 10 personer du holder af. Denne kode giver en gratis måltidskasse og når måltidskassen er bestilt, modtager du en bonus, som du kan bruge på din næste måltidskasse. 

Derudover kører HelloFresh forskellige kampagner med flere rabatter, som du løbende kan holde øje med her på siden. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster HelloFresh?

HelloFresh' måltider har en gennemsnitspris på 46 kr. pr. portion. Så prisen på din måltidskasse afhænger af hvor mange I er og hvor mange dage i ønsker måltider til. F.eks. kan 4 personer få 4 dages aftensmad for 750 kr. 

Er HelloFresh pengene værd?

HelloFresh er en af de absolut mest populære udbydere af måltidskasser, så der må jo være noget om snakken. Mange brugere udtrykker deres glæde for måltidskasserne - du kan se deres anmeldelser på Trustpilot. 

-

-

Kontrol rapport           Hello fresh tp.jpgKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo