Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU

Udbydere

Lær mere info og se tilbud fra mange udbydere over hele Danmark

Brugernes favorit

Hello Fresh er den nyeste måltidskasse i Danmark og ikke mindst vinder af vores måltidskasse test her på siden. Hello Fresh vil gerne give muligheden for at nyde sunde, hjemmelavet og velsmagende måltider uden en lang forberedelse. Derfor er måltiderne planlagt omhyggeligt, pakket og leveret til hoveddøren på det ønskede tidspunkt.

RetNemt måltidskasser bliver leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Levering finder sted lige til døren. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere.

I Danmark har Aarstiderne længe været lig med måltidskasser og firmaet har i mange år været danskernes favorit. For Aarstiderne har økologi og sundhed altid været vægtet meget højt, og med en måltidskasse fra Aarstiderne får man sundheden og de gode råvarer leveret direkte til døren.

Skagenfood er et af Danmarks ældste måltidskasse firmaer og har fra starten prioriteret friske fisk og kvalitetsråvarer. Skagen er kendt for sit fiskeri, men med Skagenfoods måltidskasser, kan du få frisk fisk fra Skagerrak leveret til din dør uanset om du bor i Sønderjylland eller på Sjælland.

Sundtakeaway tilbyder bl.a. vegetarkasser, familiekasser, slankekasser osv., og har stor måltidsvariation og tilbyder omfattende løsninger med bl.a. morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.)

På Pandasia.dk kan du bestille autentiske og ægte fødevarer online og leveret direkte til din dør. Du har mulighed for at finde alt fra sushi, ris, nudler, soja, saucer og dressinger, asiatiske drikkevarer, non-food produkter og meget mere.

 
Bonzos færdigretter er smagen af kærlighed. Bonzo taler både til fornuften og nostalgien, ved at sætte holdbarhed, kvalitet og traditionel og naturlig smag først.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo