Sådan tjener Findmaaltidskasse penge

Udbydere

Lær mere info og se tilbud fra mange udbydere over hele Danmark

Brugernes favorit

Hello Fresh er den nyeste måltidskasse i Danmark og ikke mindst vinder af vores måltidskasse test her på siden. Hello Fresh vil gerne give muligheden for at nyde sunde, hjemmelavet og velsmagende måltider uden en lang forberedelse. Derfor er måltiderne planlagt omhyggeligt, pakket og leveret til hoveddøren på det ønskede tidspunkt.

RetNemt måltidskasser bliver leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Levering finder sted 1-4 gange om ugen lige til døren. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere.

I Danmark har Aarstiderne længe været lig med måltidskasser og firmaet har i mange år været danskernes favorit. For Aarstiderne har økologi og sundhed altid været vægtet meget højt, og med en måltidskasse fra Aarstiderne får man sundheden og de gode råvarer leveret direkte til døren.

Marley Spoon tilbyder en bedre måde at lave mad på - Friske ingredienser - lækre opskrifter - Lige til døren. Marley Spoon tilbyder hver uge en lang række nye opskrifter, som man kan vælge imellem, hveriblandt hverdagsretter med kød og fisk, vegetariske retter, low-carb retter og eksotiske retter.

Kokkens hverdagsmads mission er, at give danskerne et sundt og varieret aftenmåltid samtidig med, at de får mere tid og overskud til andre ting. Kokkens hverdagsmad har næsten 50 års erfaring med catering og ønsker nu at bruge deres viden, til at give dig og din familie de bedste spiseoplevelser i hverdagen, deres fokus er på sundhed, de gode råvarer og smagsoplevelser.

Sundtakeaway tilbyder bl.a. vegetarkasser, familiekasser, slankekasser osv., og har stor måltidsvariation og tilbyder omfattende løsninger med bl.a. morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.)

MyDietPal henvender sig til enkeltpersoner, hvilket betyder at du kan få tilpasset din måltidskasse efter dine behov. Der er mulighed for personlig vejledning, hvis du ønsker at tabe dig, øge din muskelmængde eller blot ønsker en sundere livsstil.

Simple Feast er en 100% økologisk og + 80% plantebaseret. Måltidsløsningen er baseret på den nyeste forskning bag planterig kost. Hos Simple Feast slippes planternes kræfter og energi fri uden at gå på kompromis med smagen. Hvert eneste måltid fra deres kokke er lavet med kærlighed, der både har din smag og sundhed på sinde.

Hos Halkær Ådal kan du vælge mellem 6 forskellige måltidskasser.
Vælg f.eks. mellem aftensmad til vegetarer, måltider med kød, letfordøjelige retter særligt til pensionister eller småt spisende.

De leverer færdigretter lige til døren. 

Bag navnet Den Grønne Asparges finder man kvalitets-fyldte måltidskasser spækket med friske og velsmagende råvarer leveret direkte til din dør. Den Grønne Asparges har lagt et stort stykke arbejde i at udvælge råvarerne og leverer dem sammen med opskrifter, der gør den sunde aftensmad meget nemmere at overkomme i en travl hverdag.

På Pandasia.dk kan du bestille autentiske og ægte fødevarer online og leveret direkte til din dør. Du har mulighed for at finde alt fra sushi, ris, nudler, soja, saucer og dressinger, asiatiske drikkevarer, non-food produkter og meget mere.

Kystfisken leverer morgenfrisk fisk og skaldyr fra dagens fangst og direkte til din hoveddør inden spisetid. Kystfisken vil gerne gøre friskfangede fisk tilgængelige for alle der ønsker at forsøde tilværelsen i hverdagen. Derfor har Kystfisken i tæt samarbejde med lokale fiskere, gjort det muligt at vælge et stort udvalg af dagens friske fangst.

 
Bonzos færdigretter er smagen af kærlighed. Bonzo taler både til fornuften og nostalgien, ved at sætte holdbarhed, kvalitet og traditionel og naturlig smag først.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo