Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU

Udbydere

Lær mere info og se tilbud fra mange udbydere over hele Danmark

Brugernes favorit

Hello Fresh er den nyeste måltidskasse i Danmark og ikke mindst vinder af vores måltidskasse test her på siden. Hello Fresh vil gerne give muligheden for at nyde sunde, hjemmelavet og velsmagende måltider uden en lang forberedelse. Derfor er måltiderne planlagt omhyggeligt, pakket og leveret til hoveddøren på det ønskede tidspunkt.

Med en måltidskasse fra RetNemt kan du gøre madlavningen til en leg med nemme og lækre hverdagsretter for hele familien. Slip for besværet med tidskrævende planlægning og indkøb, sænk skuldrene og nyd de mange fordele ved at få sund og velsmagende aftensmad leveret lige til døren.

I Danmark har Aarstiderne længe været lig med måltidskasser og firmaet har i mange år været danskernes favorit. For Aarstiderne har økologi og sundhed altid været vægtet meget højt, og med en måltidskasse fra Aarstiderne får man sundheden og de gode råvarer leveret direkte til døren.

Factor Meals tilbyder førsteklasses færdiglavede måltider, skabt af professionelle kokke og ernæringseksperter. Med deres bredt udvalg af sunde og velsmagende retter, leveret direkte til døren, giver Factor Meals den perfekte løsning for dem, der ønsker bekvemmelighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skagenfood er et af Danmarks ældste måltidskasse firmaer og har fra starten prioriteret friske fisk og kvalitetsråvarer. Skagen er kendt for sit fiskeri, men med Skagenfoods måltidskasser, kan du få frisk fisk fra Skagerrak leveret til din dør uanset om du bor i Sønderjylland eller på Sjælland.

BetterFeast tilbyder bl.a. vegetarkasser, familiekasser, slankekasser osv., og har stor måltidsvariation og tilbyder omfattende løsninger med bl.a. morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider.)

På Pandasia.dk kan du bestille autentiske og ægte fødevarer online og leveret direkte til din dør. Du har mulighed for at finde alt fra sushi, ris, nudler, soja, saucer og dressinger, asiatiske drikkevarer, non-food produkter og meget mere.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo