Måltidskasse konceptet er stadig nyt for de fleste danskere, men vi er for længst faldet pladask for konceptet. Her er 5 grunde til at vi elsker måltidskasser:

  • Nem og lynhurtig aftensmad leveret direkte til døren
  • Sunde måltider
  • Mere frihed og overskud i hverdagen
  • Færre indkøbsture
  • Mindsket madspild

Området for måltidskasser er præget af en mangel på overblik, det er derfor at vi har lavet denne side. Enkelte måltidskasser er kun tilgængelige i et mindre regionalt område, mens andre kan levere i hele det brofaste Danmark. Men vi vil gerne give dig mulighed for at vide præcis, hvilke muligheder du har, der hvor du bor.

Findmåltidskasse.dk er gratis at anvende og giver dig et klart overblik over markedet inden du bestiller din måltidskasse ordning. Vi fungerer som en uvildig sammenligningsside, der modtager en mindre betaling hver gang vi formidler en ny måltidskasse kunde.

Siden fungerer ved at du indtaster dit postnummer, samt antallet af personer omfattet af måltidskassen, og så viser vi dig hvilke muligheder du har i lige netop dit postnummer. Vi har ingen forudindtagede holdninger til hvad der er bedst, vi giver bare dig de relevante oplysninger, så du selv kan vælge hvad du mener passer bedst til behovet i din husstand.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser