Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU

Om findmåltidskasse.dk

Vores passion

Velkommen til Findmåltidskasse, stedet hvor du kan sammenligne Danmarks bedste måltidskasser! Hvis du oplever, at hverdagen kan være stressende og hektisk (velkommen i klubben), kan det være, at du bør hoppe med på måltidskasse-bølgen. Måltidskasser har til formål at lette din hverdag, og giver dig dermed mere tid og overskud i hverdagen.

Hos Findmåltidskasse ved vi, at måltidskasser hjælper danskerne til en dagligdag, hvor der er mere tid og overskud til de gøremål og fritidsinteresser, som er blevet lidt forsømt. Vi ved også, hvor meget det betyder, når man kan droppe de tidskrævende indkøb og den besværlige madplanlægning. Uanset om du ønsker mere tid til at dyrke dine interesser, eller blot ønsker lidt tid til at smække benene op derhjemme, så vil vi gerne hjælpe! Vores mission er at samle udbyderne af måltidskasser i Danmark og gøre det nemt for dig at sammenligne, så du kan finde den måltidskasse, som passer helt perfekt til dine behov.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor måltidskasser. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af måltidskasser, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Vi er til for at skabe overblik 

Vi undersøger konstant markedet, for at give dig de nyeste informationer, og vores passion er at give dig det bedste overblik. Vi eksisterer, fordi vi mener, at vi kan gøre en forskel for dig som forbruger. Du vil gerne have den bedste måltidskasse til dine (og din families) behov. Det forstår vi godt, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så du/I kan få mere overskud i hverdagen.

Vi går meget op i din oplevelse på vores hjemmeside, og vi vil udelukkende skabe gode oplevelser for dig. Findmåltidskasse er gratis, for dig, at bruge, for vi ved at uanset hvilken måltidskasse, du er på udkig efter, så kan du finde den her på siden. Du kan nemt klikke dig videre til den enkelte udbyder, og udfylde en bestilling, hvis du finder en måltidskasse, som matcher dine behov. Vi modtager en mindre betaling hver gang vi formidler en ny måltidskasse-kunde, men det har ikke indflydelse på vores vurdering af de forskellige måltidskasse-producenter. Vi er kun en sammenligningstjeneste, og udbyder derfor ikke selv måltidskasser.

Om os - Findmåltidskasse

Hvem er vi?

Vi vil gerne hjælpe med at finde den måltidskasse, som lever op til dine krav og ønsker. Vi ved at det, at finde og vælge en mål

tidskasse, kan være en uoverskuelig ting. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe med at gøre valget en anelse nemmere. Vi ønsker at gøre vores sammenligninger så transparente som overhovedet muligt, og derfor har vi valgt selv at teste måltidskasserne for dig. Du kan derfor finde blandt andet videoanmeldelser til af flere af måltidskasserne, og vi håber at de hjælper dig med at få et lidt bedre overblik.

Teamet bag

Findmåltidskasse er ejet og drevet af Adlab ApS. Adlab er en ung iværksætter-virksomhed, som tilbyder flere forskellige sammenligningstjenester indenfor en lang række produktområder. Vi researcher hele tiden, og på den måde kan vi tilbyde ét samlet overblik over de mange tilgængelige leverandører. Vores sammenligningssider gør det nemt og ligetil for dig. Hos Adlab udbygger vi hele tiden vores portefølje. Vi vil gerne kunne tilbyde markedets stærkeste tjenester, til de mange personer som hver dag anvender vores mange forskellige sammenligningstjenester. 

Helt konkret ejer Adlab ApS (udover Findmaaltidskasse.dk):

Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser

Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement

Testsektionen.dk - Rådgiver de danske forbrugere om, hvilke produkter, de skal vælge 

Sov-bedre.dk - henviser til diverse senge og madrasser, som gør det mere bekvemt at sove

Elberegner.dk - Sammenligning af elpriser på det danske marked

Havesektionen.dk - Et haveunivers der laver indhold om produkter til haven, terassen, havemøbler mm.

Hitta-matkasse.se - Sammenlign måltidkasser og priser i Sverige

Findenergi.dk - Få inspiration og hjælp til energioptmering samlet ét sted

Tjeklader.dk - Sammenlign nemt danske ladeløsninger hos de bedste udbydere på markedet

Billig-strom.dk - Sammenligning af billig strøm

Mød holdet bag Findmaaltidskasse.dk

Morten Jørgensen, CTO Adlab

Morten er webansvarlig for findmaaltidskasse,dk og står bl.a. for nye tiltag på sitet. Han har prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ser det bl.a. som en kæmpe fordel, at måltidskasserne er med til at spare tid i hverdagen.

Daniel Østergaard, CEO Adlab

Daniel står for det kommercielle og bruger meget af sin tid på siden til, at sikre de mest optimale samarbejder, til gavn for annoncør og brugere. Daniel har tidligere prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ønsker at brede sin erfaring ud til endnu flere, så andre kan få glæde af de mange fordele måltidskasserne bringer.

Hold kontakten

Adlab ApS              
Vestergade 48H, 2.
8000 Aarhus C
CVR: 38429604
Mail: info@findmaaltidskasse.dk
Telefon: +45 50 37 52 87
Cookies og privatliv

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo