Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 KETO måltidskasser

KETO måltidskasser

KETO diæt går ud på at spise så få kulhydrater som muligt, men spise mere fedt, så indtagelse af sukker og stivelse mindskes. Hos Findmaaltidskasse.dk giver vi dig et overblik over hvilke KETO måltidskasser der findes. Du får leveret måltidskasserne lige til døren.

Populær slankekasse

Vægttabskassen

Vægttabskassen indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad samt et mellemmåltid til 5 dage i ugen. Måltidskassen til kvinder indeholder 1200-1300 kcal dagligt. Kassen til mænd indeholder 1600-1800 kcal om dagen. 

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

ProteinKassen

Med denne kasse får du varierede og velsmagende grønne måltider, hvor måltiderne har fokus på de forskellige proteinkilder. Kassen er fri for ris, pasta, linser, kartofler samt andre kilder, hvor kulhydrat indholdet er højt.

1-3 personer

30 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

64 dkk

per portion

Bestil her

Fisk og grønt

Vælg mellem forskellige retter med fisk og grønt. Nyd en blanding af retter med det bedste fra havet og vegetariske måltider med friske grøntsager. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

MK MåltidsKassen

MK-måltidskasserne er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Du får leveret et aftensmåltid lige til døren, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag, uden at det går udover kvalitet eller portionsstørrelser.

2-4 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

53 dkk

per portion

Bestil her

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

500KalorierKassen

Mad med få kalorier - men masser af smag og desuden glutenfri. SlankeKassen sikrer dig varierede måltider, der mætter godt og er i overensstemmelse med gældende kostråd.

1-4 personer

45 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

600 Kcal. Kassen

600 Kcal. Kassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein.

1-4 personer

20 - 30 min.

3-3 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

Uden tilsat sukker Kassen

Denne måltidskasse sikrer den høje kvalitet kombineret med produkter uden tilsat sukker. Samtidig støtter du diabetessagen, for hver solgte måltidskasse doneres der nemlig 2 kr. til Diabetesforeningens arbejde.

2-3 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

47 dkk

per portion

Bestil her

Flexitar

Flexitarretter er til dig, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ. Her får du altså det bedste fra begge verdener, og du kan altid ændre i dit valg, da der hver uge er 60 forskellige retter at vælge mellem.

2-6 personer

20 - 35 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Keto måltidskasser

En keto måltidskasse er for dig, som godt kan lide mad med et højt procenttal af fedt og ikke så mange kulhydrater. Keto er relativt nyt og er blevet ret populært gennem de seneste år. Keto kassen fra Årstiderne gør det ovenikøbet nemt for dig, som gerne vil prøve en keto måltidskasse uden det store besvær. Keto er det der i gamle dage blev kaldt for en "striks low carb high fat", hvilket er den helt kulhydratfattige variant, hvor kuldydraterne begrænses til 20-30 pr. dag, dette gør at din krop kommer i ketose.

Måltidskasser keto

Keto måltidskasser

Med en keto måltidskasse får du en masse grøntsager, som giver dig en masse næring. Keto kassen indeholder også en del nærende fødevare såsom kød, æg og bønner, som både er rige på protein og fedt. Keto Måltidskasser indeholder så ikke diverse former for kulhydrater såsom kartofler, pasta og ris, og en keto måltidskasse vil som regel heller ikke indeholde så meget frugt, så hvis du bare elsker pasta og slet ikke kan få nok af frugter og søde sager, så er keto kassen fra Årstiderne nok ikke lige noget for dig. Men hvis du vil have nærende, sund og mættende mad fyldt med grøntsager og protein, så går du ikke galt i byen med måltidskasser med keto. Keto måltidskasser kan være perfekt til dig, som vil smide lidt ekstra kilo eller til dig, som vil opbygge muskler.

Keto kasserne Årstiderne

Man skal huske på, at hvis man vil tabe sig, så handler det simpelthen om kalorieregnskab. Du skal forbrænde mere end du indtager, og hvis du med en keto måltidskasse oplever, at du bliver hurtigt og dejligt mæt, og at du ikke kommer til at overspise, så er en keto kasse fra Årstiderne perfekte til dig, som vil tabe dig. En måltidskasse med keto er også perfekt til dig, som vil opbygge muskelmasse, da man med keto måltidskasser indtager en masse protein gennem kød og æg for eksempel, hvilket man skal bruge for at opbygge muskelmasse. Dog behøver du ikke være helt fanatisk med en keto måltidskasse. Keto kassen kan være et godt supplement til dig, som vil leve sundt og få nok med protein, som mætter. Så kan du altid selv supplere med et stykke frugt inden træning, så du også får lidt energi til selve træningen. Ellers kan det også gå hen og blive en smule ensformigt.

Keto kasserne Årstiderne.jpg

Du må gerne selv supplere noget til din måltidskasse med keto. Det er ikke forbudt, og det er vigtigt at huske på, at ingen fødevare feder i sig selv. Heller ikke kulhydrater, så pas gerne på med at få et forskruet forhold til mad, bare fordi DU med keto kassen fra Årstiderne taber dig. Vi er alle forskellige. Men der er ingen tvivl om, at en keto måltidskasse er sundt for dig.

Keto kassen

Keto kassen.jpg

Med en måltidskasse med keto gør du hverdagen meget nemmere for dig selv, da man med keto kassen slipper for at researche på nettet for at finde en masse spændende opskrifter. Det klarer din keto måltidskasse for dig. Du skal kun fokusere på at tilberede den mad, du får med i din måltidskasse med keto. Det tager ofte ikke mere end 10-20 minutter at forberede lækker mad fra keto kassen, og måltidskasser med keto indeholder altid lækre råvarer, som er pakket og klar. Det behøver ikke at være vildt svært at lave dejlig aftensmad, som ovenikøbet er sundt. Så hvis du kunne tænke dig at prøve keto, så burde du gøre det let for dig selv og prøve en keto måltidskasse.

Læs mere om keto i vores artikel Keto guide - Hvad er en keto-diæt?

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er keto? 

En keto diæt, er en diæt hvor man tvinger kroppen ind i ketogenese - også kaldet ketose, hvor kroppen i mangel af kulhydrater bruger sine fedtdepoter som energikilde. En ketodiæt indeholder masser af proteiner og naturlige fedtstoffer, grøntsager uden meget stivelse, og et meget lavt indhold af kulhydrater. 

Hvem udbyder keto måltidskasser?

Der udbydes ingen decideret keto måltidskasse, men der er mange kalorielette og proteinrige måltidskasser på markedet. Dem finder du bl.a. hos Årstiderne, HelloFresh, SundTakeawy og MyDietPal.Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen

CTO Adlab

Morten er webansvarlig for findmaaltidskasse,dk og står bl.a. for nye tiltag på sitet. Han har prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ser det bl.a. som en kæmpe fordel, at måltidskasserne er med til at spare tid i hverdagen.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo