KETO måltidskasser

KETO måltidskasser

KETO diæt går ud på at spise så få kulhydrater som muligt, men spise mere fedt, så indtagelse af sukker og stivelse mindskes. Hos Findmaaltidskasse.dk giver vi dig et overblik over hvilke KETO måltidskasser der findes. Du får leveret måltidskasserne lige til døren.

Keto måltidskasser

En keto måltidskasse er for dig, som godt kan lide mad med et højt procenttal af fedt og ikke så mange kulhydrater. Keto er relativt nyt og er blevet ret populært gennem de seneste år. Keto kassen fra Årstiderne gør det ovenikøbet nemt for dig, som gerne vil prøve en keto måltidskasse uden det store besvær. Keto er det der i gamle dage blev kaldt for en "striks low carb high fat", hvilket er den helt kulhydratfattige variant, hvor kuldydraterne begrænses til 20-30 pr. dag, dette gør at din krop kommer i ketose.

Måltidskasser keto

Keto måltidskasser

Med en keto måltidskasse får du en masse grøntsager, som giver dig en masse næring. Keto kassen indeholder også en del nærende fødevare såsom kød, æg og bønner, som både er rige på protein og fedt. Keto Måltidskasser indeholder så ikke diverse former for kulhydrater såsom kartofler, pasta og ris, og en keto måltidskasse vil som regel heller ikke indeholde så meget frugt, så hvis du bare elsker pasta og slet ikke kan få nok af frugter og søde sager, så er keto kassen fra Årstiderne nok ikke lige noget for dig. Men hvis du vil have nærende, sund og mættende mad fyldt med grøntsager og protein, så går du ikke galt i byen med måltidskasser med keto. Keto måltidskasser kan være perfekt til dig, som vil smide lidt ekstra kilo eller til dig, som vil opbygge muskler.

Keto kasserne Årstiderne

Man skal huske på, at hvis man vil tabe sig, så handler det simpelthen om kalorieregnskab. Du skal forbrænde mere end du indtager, og hvis du med en keto måltidskasse oplever, at du bliver hurtigt og dejligt mæt, og at du ikke kommer til at overspise, så er en keto kasse fra Årstiderne perfekte til dig, som vil tabe dig. En måltidskasse med keto er også perfekt til dig, som vil opbygge muskelmasse, da man med keto måltidskasser indtager en masse protein gennem kød og æg for eksempel, hvilket man skal bruge for at opbygge muskelmasse. Dog behøver du ikke være helt fanatisk med en keto måltidskasse. Keto kassen kan være et godt supplement til dig, som vil leve sundt og få nok med protein, som mætter. Så kan du altid selv supplere med et stykke frugt inden træning, så du også får lidt energi til selve træningen. Ellers kan det også gå hen og blive en smule ensformigt. Du må gerne selv supplere noget til din måltidskasse med keto. Det er ikke forbudt, og det er vigtigt at huske på, at ingen fødevare feder i sig selv. Heller ikke kulhydrater, så pas gerne på med at få et forskruet forhold til mad, bare fordi DU med keto kassen fra Årstiderne taber dig. Vi er alle forskellige. Men der er ingen tvivl om, at en keto måltidskasse er sundt for dig.

Keto kassen

Med en måltidskasse med keto gør du hverdagen meget nemmere for dig selv, da man med keto kassen slipper for at researche på nettet for at finde en masse spændende opskrifter. Det klarer din keto måltidskasse for dig. Du skal kun fokusere på at tilberede den mad, du får med i din måltidskasse med keto. Det tager ofte ikke mere end 10-20 minutter at forberede lækker mad fra keto kassen, og måltidskasser med keto indeholder altid lækre råvarer, som er pakket og klar. Det behøver ikke at være vildt svært at lave dejlig aftensmad, som ovenikøbet er sundt. Så hvis du kunne tænke dig at prøve keto, så burde du gøre det let for dig selv og prøve en keto måltidskasse.

Læs mere om keto i vores artikel Keto guide - Hvad er en keto-diæt?

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo