Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Slanke måltidskasser

Slanke måltidskasser

At lave sund mad kan være tidskrævende, men for mange er det især svært at finde sunde opskrifter og lave sund mad hver eneste dag, uden at køre træt i det. Her på siden finder du et udvalg af lækre måltids-slankekasser fra blandet andet Aarstiderne, som bliver leveret direkte til din dør.

Populær slankekasse

Vægttabskassen

Vægttabskassen indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad samt et mellemmåltid til 5 dage i ugen. Måltidskassen til kvinder indeholder 1200-1300 kcal dagligt. Kassen til mænd indeholder 1600-1800 kcal om dagen. 

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

500KalorierKassen

Mad med få kalorier - men masser af smag og desuden glutenfri. SlankeKassen sikrer dig varierede måltider, der mætter godt og er i overensstemmelse med gældende kostråd.

1-4 personer

45 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

Fisk og grønt

Vælg mellem forskellige retter med fisk og grønt. Nyd en blanding af retter med det bedste fra havet og vegetariske måltider med friske grøntsager. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

600 Kcal. Kassen

600 Kcal. Kassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein.

1-4 personer

20 - 30 min.

3-3 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Familiekassen

Denne måltidskasse indeholder 3 dages færdiglavet aftensmad som blot skal opvarmes. Med Familiekassen fra BetterFeast får i sunde måltider i en fart. 

2-5 personer

2 - 30 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

MK MåltidsKassen

MK-måltidskasserne er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Du får leveret et aftensmåltid lige til døren, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag, uden at det går udover kvalitet eller portionsstørrelser.

2-4 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

53 dkk

per portion

Bestil her

ProteinKassen

Med denne kasse får du varierede og velsmagende grønne måltider, hvor måltiderne har fokus på de forskellige proteinkilder. Kassen er fri for ris, pasta, linser, kartofler samt andre kilder, hvor kulhydrat indholdet er højt.

1-3 personer

30 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

64 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

SenseKassen

Lækre, grønne og velsmagende retter, som er baseret på Sense-principperne. I denne kasse får du opskrifter og tips og tricks fra Suzy Wengel - kvinden bag Sense. 

1-4 personer

30 - 40 min.

4-4 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

47 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Slanke måltidskasser

I en travl hverdag kan det være vanskeligt at finde både tid og overskud til at spise sundt, grønt og varieret. Hvis man ovenikøbet ønsker at tabe sig eller at holde den slanke linje, kræver det meget energi at vælge de sunde og slankende løsninger til aftensmaden. Indkøb og madlavning ender derfor ofte i de hurtige og nemme måltider, selvom de med få klik kan erstattes af et udvalg af lækre måltids slankekasser som blandt andre Slankekassen Aarstiderne eller en Skagenfood slankekasse.

Slanke maaltidskasser

Slankekasser til døren

Mange har en tendens til at forbinde en sund og slank livsstil med kedelige kompromiser og knurrende mave, fordi de er af den opfattelse, at slankende måltider er uinspirerende. Tværtimod er det store udvalg af måltids slankekasser udviklet til inspirere dig til at udvide din horisont med spændende og kulinariske smagsoplevelser, der samtidig slanker. Med måltids slankekasser, som giver dig slankekasser til døren i dit eget hjem slipper du ikke alene for indkøbsræset i din fritid men også for at lede internettet igennem efter spændende slankeopskrifter.

Færdiglavet slankemad leveret til døren

Med muligheden for slankemad og slankekasser leveret til døren skaber du det bedste grundlag for at komme godt i mål med dine gode intentioner, fordi slankekassen udover at spare dig for en masse tid, også gør det sunde og slanke valg nemt og lækkert. Nærende, sund og slankende aftensmad vil være med til at give dig mere energi gennem dagligdagen.

Stort udvalg af Måltids slankekasser 

Slankekassen kommer med forskelligt indhold alt efter hvilken variant af slankekassen man vælger, og det bliver derfor hverken kedeligt eller ensformigt at spise nærende og slankende måltider. Tværtimod bliver det spændenden at prøve nyt, når man både kan afprøve en Årstiderne 500KalorierKasse eller en af de mange andre leverandører af slankekasser til døren.

Slankekassen øger fleksibiliteten for mange i hverdagen, når man helst selv kan bestemme, hvor mange personer slankekassen skal gælde til og hvor mange dage om ugen, den skal dække. Ligesom du kan nøjes med at vælge slankekassen 1 dag om ugen, kan du også sagtens vælge en slankekasse 1 person. Tillad dig selv at gå på opdagelse i samlingen af lækre måltids slankekasser såsom den anerkendte Aarstiderne slankekasse eller den roste Skagenfood slankekasse. 

Kom godt fra start og godt i mål med Slankekassen

Slanke måltidskasse

Med målet om at tabe sig eller bevare den slanke linje gennem kosten er det vigtigt at komme godt fra start. Uanset om slankekassen er til den store børnefamilie eller om det er en slankekasse 1 person er der ikke sparet på de gode og sunde råvarer, som smager godt og mætter, hvilket er vigtigt for at komme bedst i mål med sit vægttab. Blandt udvalget af slanke måltidskasser er særligt den populære Årstiderne slankekasse og Skagenfood slankekasse med til at gøre vejen til en slankere hverdag sjovere, nemmere og billigere.

Navnlig har slankekassen Årstiderne gjort indtryk med dens grønne og velsmagende måltider. Det grønne valg er repræsenteret i udvalget af måltids slankekasser, idet de både er sunde og klimavenlige, når man betragter den reducerede madspild med slankekassen  og levering af slankekasser til døren. Slankekassen og i særdeleshed Slankekassen Årstiderne sikrer dig en sjovere og nemmere hverdag gennem dit vægttab. 

Slankekasse 1 person

Ved at tilbyde en slankekasse 1 person er der både i en Aarstiderne slankekasse og i en Skagenfood slankekasse fokus på at gøre det lettere for enlige at spise sund mad, der slanker. Slankekassen, der leveres som slankekasser til døren skal nemlig være tilgængelige for alle. En slankekasse 1 person gør det både billigere og mere klimavenligt at bo alene og lave mad til sig selv, fordi en slankekasse 1 person tilbyder afmålte og tilpassende måltider.

Med en slankekasse 1 person behøver man ikke længere at købe mad, man alligevel ikke får spist, fordi slankekasser til døren er pakket specifikt til forbrugeren. I en slankekasse 1 person er der ligeledes tænkt over at genanvende rester fra slankekassen i næste dags måltid. Mange af de populære måltids slankekasser tilpasser sig forbrugeren ved at lave en slankekasse 1 person, fordi slankekassen tiltaler enlige i lige så høj grad som familier og par.

500KalorieKassen Aarstiderne markerer sig derfor særligt inden for måltids slankekasser ved at specialisere sig i en lækker slankekasse 1 person. 

Måltidskasser der slanker

Slankeretter, hvorfor?

Den helt store fordel ved at abonnere på slankende måltidskasser, er at slankende aftensmad er med til at skabe fornyet energi i hverdagen. Man kan med måltidsbokse nemt få implementeret mad der slanker ind i dagligdagen. Måltidskasser med slanke aftensmad kan nemt og hurtigt leveres direkte til døren. Nogle af slankeretterne skal selv forberedes og tilberedes, andre er klar og skal blot varmes. Der er altså mulighed for at bibeholde hyggen omkring madlavningen, men der er også mulighed for at spare tid både på indkøb af slankemad, men også selve tilberedningen. Mad der slanker er ofte baseret på en masse grønsager og forskellige proteinkilder. Godt for kroppen og helbred.

Dyk ned i den populære Årstiderne slankekasse

En Årstiderne 500KalorieKasse er specielt velegnet til dig, der ønsker at gøre det sunde og slankende valg nemmere. Det kan være, at du mangler inspiration til, hvordan du kan gøre det sjovere at gå ned i vægt uden at føle, at du er på kur. 500Kaloriekassen Årstiderne er slankekassen til dig, der ønsker varierede måltider, der mætter godt og smager af overskud. Den populære Årstiderne slankekasse kommer som de andre slankekasser til døren, hvor du kan vælge mellem KalorieKassen, ProteinKassen, SenseKassen og PescetarKassen. Når du vælger en specifik Årstiderne slankekasse er der i de forskellige måltids slankekasser fokus på diverse ingredienser, der giver dig energi under dit vægttab. Som nævnt er en Slankekassen Årstiderne også mulige at få leveret som en slankekasse 1 person, der gør slankekassen særligt attraktiv inden for måltids slankekasser til singler og enlige. Den tid, du sparer på at lade slankekassen bestemme og levere råvarer og opskrifter til dagens eller ugens menu, kan du i stedet bruge på at træne og dyrke motion, som synliggør dine resultater ved siden af måltiderne fra Slankekassen Årstiderne. Slankekassen Årstiderne er blandt de mest populære måltids slankekasser inden for det danske udvalg af slankekasser til døren. Med Slankekassen Årstiderne vil du blive imponeret over indholdet i slankekassen, der formår at inspirere dig til at prøve nye måltider. 

Hent ny inspiration i en Skagenfood slankekasse

En af de andre populære måltids slankekasser på det danske marked for slankekasser til døren er den før nævnte Skagenfood slankekasse. Hvis du ønsker kaloriefattige måltider med masser af smag, er en Skagenfood slankekasse ideel til dig, fordi der gennemsnitligt er 500-600 kalorier per person i hvert måltid. I en Skagenfood slankekasse er de gode fedt- og proteinkilder i fokus, så du sikrer dig, at du ikke går sulten i seng med måltider fra slankekassen.

Måltidskasser inspiration

De mange måltids slankekasser og i særdeleshed en Skagenfood slankekasse modbeviser en af de mest fejlagtige myter om, at man skal føle sult og spise kedeligt, hvis man vil kontrollere sin vægt. I en Skagenfood slankekasse gælder nemlig samme princip som i den populære Årstiderne slankekasse, hvor sunde og slankende måltider skal mætte og smage godt. I en Skagenfood slankekasse kan du finde dine nye slankende favoritmåltider og få dem leveret i slankekasser til døren fremover. Måltids slankekasser bliver hurtigt til en uundværlig del af hverdagen, fordi slankekassen gør de sunde valg sjovere og nemmere. Gå på opdagelse i den lækre Skagenfood slankekasse og oplev slankekassen, der inspirerer til en sundere og slankere hverdag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad er god slankemad?

God slankemad er først og fremmest lavet med den rette makrofordeling, hvilket vil sige at alle dine behov hvad angår, protein, vitaminer og kulhydrater bliver overholdt. Derudover skal maden være til at spise, så den slanke linje nemt kan holdes.

Kan man få måltidskasser med slankemad?

Der findes et hav af muligheder hvad angår slanke måltidskasser. Der findes måltidskasser hvor det kræves at maden tilberedes, men der findes også udbydere der levere retterne færdiglavet. Få et overblik over slanke måltidskasser inde på Findmaaltidskasse.dkKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo