Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 RetNemt

Måltidskasser fra RetNemt

RetNemt måltidskasser bliver leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Levering finder sted 1-4 gange om ugen lige til døren. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere.

Brugernes favorit

Hurtig

RetNemt Måltidskasser har gjort det nemt for dig at leve sundt, grønt og varieret. Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Du kan altid ændre dit valg, og der er 40 forskellige retter hver uge.

2-4 personer

30 min.

2-5 dage

Tilbud: 2x20% - Spar op til 384 kr. på dine første to måltidskasser

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Familiefavoritter

Hos RetNemt får du hele 40 retter at vælge imellem hver uge. Med retterne fra Familiefavoritter får du mad som hele familien kan lide - både nye, spændende smage og kendte klassikere.

2-4 personer

30 min.

2-5 dage

Tilbud: 2x20% - Spar op til 384 kr. på dine første to måltidskasser

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Vegetar

Vegetarretter fra RetNemt er oplagt hvis du gerne vil spise sundt, grønt og klimavenligt. Her får du nemme og grønne retter leveret lige til din dør.

2-4 personer

0 min.

2-5 dage

Tilbud: 2x20% - Spar op til 384 kr. på dine første to måltidskasser

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Flexitar

Flexitarretter er til dig, der gerne vil veksle mellem vegetarretter og sunde retter med fisk eller fjerkræ. Her får du altså det bedste fra begge verdener, og du kan altid ændre i dit valg, da der hver uge er 40 forskellige retter at vælge mellem.

2-4 personer

0 min.

2-5 dage

Tilbud: 2x20% - Spar op til 384 kr. på dine første to måltidskasser

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

RetNemt

RetNemt er måltidskasser leveret til døren spækket med gode og sunde råvarer. Leverandøren sørger for at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder og leverer det lige til døren sammen med RetNemt opskrifter, der gør en sund aftensmad meget nemmere. Måltidskasser fra RetNemt kan nemt tilpasses til dine behov. RetNemt levering finder sted 1-4 gange om ugen og du kan naturligvis selv bestemme, hvor ofte du vil have leveret. Derudover styrer du selv hvor mange dage du ønsker mad til pr. levering og hvor mange personer ad gangen. Maden leveres i en kølekasse, derfor behøver du ikke skynde dig hjem, da råvarerne holder sig kølige i flere timer. I måltidskassen finder du RetNemt opskrifter, der er lette at følge og som resulterer i et færdiglavet måltid i løbet af blot 30 minutter.

Historien

I sommeren 2003 begyndte Klaus Toft at lege med idéen om at løse det uendelige hverdagsdilemma: ‘Hvad skal vi lave til aftensmad i dag?’ Klaus var på det tidspunkt markedschef hos Danske Slagterier, og havde kompetencer inden for udvikling og salg af fødevarer. Klaus vidste at der skulle en e-handelsløsning til for at opbygge en god fremtidssikret forretning og søgte derfor en partner med kompetencer inden for e-handel. Gennem fælles bekendte blev han introduceret for Bjarne, som på det tidspunkt arbejdede hos Zitech Computer og havde flere års erfaring med e-handel bag sig. Bjarne havde et brændende ønske om at blive iværksætter og ventede kun på den rette mulighed. Det skulle vise sig at blive sammen med Klaus og i fællesskab stiftede de RetNemt måltidskasser. I 2006 så RetNemt.dk dagens lys og i fællesskab arbejder Klaus og Bjarne sig fremad og passerer adskillige milepæle i de efterfølgende år. RetNemt opnår en flot fremgang og vækster med to cifrede vækstrater. Det førte i 2016 til at den svensk måltidskasse-gigant Linas Matkasse opkørte aktiemajoriteten i RetNemt.

Tilblivelsen af måltidskasserne

Måltidskasser leveret til døren fra RetNemt.dk begynder allerede de tidligste forberedelser op til otte uger før de leveres hos kunder. Der informeres de udvalgte leverandører om hvilke råvarer der skal bruges til Retnemt måltidskasserne. I ugen op til måltidskassen skal leveres ankommer først de langtidsholdbare råvarer. Ferskvarer tilføjes måltidskassen samme dag, som den skal leveres. En stor medarbejderstab sørger for at alle ingredienser pakkes og at ingen dårlige råvarer sendes ud til kunderne. Opskrifter trykkes, foldes og lægges i måltidskasserne inden RetNemt levering.

Opskrifter og nye retter

RetNemt har sørget for måltidskasser leveret til døren siden 2006, så de har efterhånden en hel del RetNemt opskrifter bag sig. Retnemt har været igennem mere end 700 opskrifter og af disse har ca. 550 retter været så gode at de stadigvæk bliver brugt på menuen. Madskribentens arbejde med opskrifter involverer bl.a. at lytte til kundeønsker og hvilke muligheder deres leverandører har for at imødekomme diverse ingredienser. Hvis det hele kan lade sig gøre, så går madskribenten videre til næste skridt, nemlig at færdigudvikle, afprøve, beregne næringsværdi og slutteligt skrive de færdige RetNemt opskrifter. Herefter skal de forbi et testpanel, der prøver kræfter med retterne og ser hvor nemt det er at følge opskriften. Hvis opskriften når igennem nåleøjet, så skal retten fotograferes og færdigskrives. På dette tidspunkt er retten færdigudviklet og der er gået næsten tre måneder med at udvikle den.

Sunde råvarer og forskellige grader af økologi

Retnemt måltidskasser indeholde næsten alle ingredienser til retterne, de eneste råvarer du selv skal ligge inde med er salt, peber, fedtstof, sukker og mel.  Alle opskrifterne er udviklet med de 10 officielle danske kostråd i tankerne. Hvis du køber en RetNemt måltidskasse får du dermed en sund balance i dit madindtag. Det betyder at du ikke behøver at bekymre dig om ernæringen, RetNemts madskribenter og kosteksperter har sikret af måltiderne har den rette fedtprocent og energiindhold. Hvis du ønsker at slanke dig, så indeholder måltidskasserne måltider, der i gennemsnit er sundere og bedre for dig end den danske gennemsnitskost. Ved RetNemt levering får du også RetNemt opskrifter der sikrer dig en varieret kost, hvor der altid er taget højde for at inkludere masser af sunde råvarer som f.eks. fuldkorn. Hvis du vil læse om hvad andre synes om måltidskasserne, så kan du besøge RetNemt trustpilot, hvor andre brugere deler deres erfaring med RetNemt måltidskasser.

Ret Nemt Måltidskasser

RetNemt har gjort det muligt for dig, selv at designe din måltidskasse. Du vælger selv hvor familievenlige din retter skal være, hvor hurtige de skal være at lave, hvor økologisk dine retter skal være samt hvor sunde de skal være.

Ud fra dine ønsker sammensætter RetNemt din måltidskasse, så den passer til dine ønsker.

Så ønsker du en måltidskasse, som er designet specielt til dig, er RetNemt det perfekte match.

Alle retterne har stor fokus på nøglehulsmærket og er udviklet i samarbejde med sundhedsmagasinet Iform og hjælper dig med at bryde fri af de gamle uinspirerende madlavningsrutiner og i stedet bevæge dig ud på nye spændende territorier.

-

-

Kontrol rapport retnemt     4,5 stjerneKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo