Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Økologiske måltidskasser

Økologiske måltidskasser

På denne side kan du finde måltidskasser, som har det til fælles at der er lagt vægt på sunde og overvejende økologiske fødevarer. Alle måltidskasser på denne side er baseret på økologiske råvarer, som du har mulighed for at få leveret direkte til døren - en nem løsning for dig, som ønsker mere økologi i hverdagen.

Brugernes favorit

Jeres Favoritter

I måltidskassen "Jeres favoritter" er det jer der bestemmer, da kassen bliver sammensat af de måltider, som i bedømmer som værende bedst, når vi beder jer anmelde ugens retter. 

2-4 personer

20 - 40 min.

3-3 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her

Favorit Måltidskassen

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring. Kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

2-4 personer

30 min.

2-3 dage

Tilbud: 25% rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

51 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

Skagen Måltidskassen

I Skagen måltidskassen finder du et lækre havfriske fisk, i klassiske og nye sunde variationer. Du får spændende og inspirerende opskrifter med fisk. Måltidskassen er velegnet til store og små fiskeelskere. Råvarerne i måltidskassen er danske, økologiske eller fra friland.

 

2-4 personer

30 min.

2-2 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

57 dkk

per portion

Bestil her

Livretter

Livretter er velkendte og børnevenlige retter som boller i karry, fiskefrikadeller og spaghetti bolognese. Vores favorit-retter, inspireret af de klassiskere som vi alle elsker - men med et grønt tvist. 

1-5 personer

30 - 45 min.

3-4 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

MK MåltidsKassen

MK-måltidskasserne er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Du får leveret et aftensmåltid lige til døren, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag, uden at det går udover kvalitet eller portionsstørrelser.

2-4 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

53 dkk

per portion

Bestil her

BudgetKassen

Med denne måltidskasse får du enkle, velsmagende retter, som er lige til at gå til. Retterne er nøje sammensat af sæsonens grønt og klassiske kødudskæringer. Derudover indeholder opskrifterne også tips til, hvordan du kkan tilsætte yderligere smag til retten.

2-4 personer

30 - 40 min.

4-4 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her

Under 550 Kcal

Velbalancerede måltider med max 550 kcal per måltid.

1-6 personer

5 - 20 min.

1-7 dage

Fra

54 dkk

per portion

Bestil her

Lyn BUDGET Måltidskassen

Lyn BUDGET Kassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød, fjerkræ og en vegetarisk ret, og med en tilberedningstid på ca. 30 min.

2-5 personer

30 min.

3-3 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her

VerdensKassen

I VerdensKassen er der lagt vægt på urbane, sunde og krydrede måltider. I kassen lægges også ofte færdigblandede krydderimixes, som drejer retterne i retning af alle fire verdenshjørner og giver et "kick" til kassen.

2-4 personer

45 min.

3-3 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

39 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Økologiske måltidskasser

De seneste år er der kommet øget fokus på økologi især når det kommer til økologisk mad. Her på siden finder du måltidskasser der alle har det tilfælles at de er baseret på økologiske råvarer. Dette gør det muligt at få leveret økologisk mad til døren, hvilket er en nem løsning for dig der ønsker mere økologi i hverdagen.

Økologisk mad til døren

Økologiske måltidskasser

Det har længe været populært med måltidskasser og i takt med det øgede fokus på økologi, så findes der efterhånden et hav af forskellige måltidskasser og færdigretter med økologiske ingredienser. Udover at varerne er økologiske så fungerer måltidskasserne præcis som du kender det og gør det nemt at spise varieret i hverdagen. Samtidigt gør de økologiske måltidskasser det nemt at få mere økologi ind i hverdagen og er til dig der ønsker at få leveret økologisk mad til døren.

Mange ønsker at spise mere økologisk, da det både er godt for en selv, dyrene og miljøet, da du ved at vælge økologisk mad undgår giftige sprøjtemidler og støtter op om bedre forhold for dyrene. Men det kan være svært at vælge økologisk i en travl hverdag, hvor man bare gerne vil have indkøbene hurtigt overstået, og derfor har tendens til at smide det første og det bedste i indkøbskurven uden at tænke nærmere over om det er økologisk eller ej.  Med de økologiske måltidskasser spare du tid på indkøb og får inkorporeret mere økologisk mad i din dagligdag.

Hvad end du er på udkig efter økologiske færdigretter, økologiske måltidskasser eller økologisk frugt og grønt, så finder du det her på siden. Her kan du danne dig et overblik over de mange økologiske muligheder og finde lige de økologiske løsninger, der passer til dig og dine behov.

Måltidskasser økologisk

Du kan vælge mellem mere end 40 forskellige måltidskasser økologisk på vores side. Her finder du alt fra kvikkasser til familie måltidskasser, slankekasser og vegetarkasser. Uanset hvilke ønsker du har for din økologiske måltidskasse, så findes der en løsning til dig og dine behov. 

Hvis du er gået lidt død i madlavningen og mangler ny inspiration, så er de økologiske måltidskasser helt ideelle til at sparke nyt liv i køkkenet. Måske du længe har tænkt, at du gerne vil spise mere vegetarisk, men har svært ved, hvordan du kommer igang. Med en økologisk vegetarkasse bliver du hjulpet godt på vej til en mere bæredygtig levevej.

Måltidskasser økologisk.jpg 

Med måltidskasser økologisk er det nemt at spise varieret i en travl hverdag, hvor det kan være svært at tænke kreativt og i nye baner, når det kommer til madlavningen. Med en økologisk måltidskasse kan du med få klik opdage en ny livret. 

Økologisk mad

Der er mange grunde til at spise økologisk mad. Økologiske fødevarer er produceret under nøje kontrollerede forhold og indeholder langt mindre tilsætningsstoffer end konventionelle fødevarer. Økologisk frugt og grønt dyrkes for det meste uden sprøjtemidler, hvilket betyder de ikke indeholder pesticider. Pesticider er hormonforstyrrende og dermed ikke særlig sunde for din krop og bør undgås så vidt muligt, hvilket en økologisk måltidskasse kan hjælpe dig med.

Ved at vælge økologisk kød sikrer du, at dyrene har levet under ordentlige forhold, hvor de har fået økologisk foder og haft mulighed for at udfolde sig på større arealer med bedre lys og udearealer. Så ved at vælge økologisk mad støtter du også op om dyrevelfærden.

okologisk mad.jpg 

Det er lidt forskelligt fra måltidskasse til måltidskasse, hvor stor en del af indholdet der er økologisk. Dette kan du læse nærmere om hos hver enkelte leverandør. 

Det er altså både godt for dig, naturen og dyrene at vælge økologisk mad. Med måltidskasserne gør du det nemt at vælge økologisk og dermed støtte op om bedre dyrevelfærd og samtidigt gøre noget godt for dig selv, da du ved at vælge økologisk mad undgår mange typer af tilsætningsstoffer og pesticider. Med de økologiske måltidskasser får du leveret økologisk mad til døren.

Økologiske færdigretter

Skal det være ekstra nemt, så kan du vælge en af de økologiske måltidskasser, som består af økologiske færdigretter. Med de økologiske færdigretter sparer du ekstra tid i køkkenet, som du i stedet kan bruge med din familie eller på at se et ekstra afsnit af din yndlingsserie i sofaen. 

De økologiske færdigretter er nemme at gå til og kræver minimum af arbejde. Men de økologiske færdigretter bidrager til meget andet end bare en nem løsning i køkkenet. Med de økologiske færdigretter er du sikret et nærende og sundt måltid. 

Økologisk frugt og grønt kasser

Mellem de mange økologiske måltidskasser finder du også økologisk frugt og grønt kasser. Med økologisk frugt og grønt kasser får du leveret årstidens frugt og grønt lige til døren. Med en af de mange økologisk frugt og grønt kasser er du sikret mere grønt i din hverdag. Mange udbydere af frugt og grønt kasserne sørger for at variere grøntsagerne og at de passer til årstiden, hvilket betyder, at du ikke skal forholde dig til hvilke frugt og grønt der er i sæson når du står i supermarkedet, men at du blot kan lade din leverandør om dette. 

Med en økologisk frugt og grønt kasse sørger du for at holde dig og din familie sund. Med økologisk frugt og grønt kasser er der også rig mulighed for at prøve nogle grøntsager og frugter, som du måske aldrig selv ville have valgt, og på den måde bliver du også klogere på det grønne udvalg.

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en økologisk frugt og grøntkasse. For det første er det en nem måde at få flere grønne sager ind i din daglige madrutine, og frugt og grøntsager er et glimrende og sundt mellemmåltid.

frugt og grønt kasser.jpg

Derudover er der endnu flere fordele ved at vælge økologisk frugt og grønt fremfor konventionelle. For det første undgår du de skadelige pesticider ved at vælge økologisk frugt og grønt. Pesticider er ikke særlig sunde for menneskekroppen og derfor er det noget du bør undgå så vidt muligt. Derudover viser studier, at der er helt op til 69% flere antioxidanter i økologiske madvarer sammenlignet med ikke-økologiske. Antioxidanter er virkelig gode for menneskekroppen og har mange positive egenskaber. Blandt andet kan antioxidanter være med til at forebygge kræft og andre farlige sygdomme. Generelt er økologisk frugt og grønt sundere end konventionelt, og du undgår de hormonforstyrrende stoffer fra sprøjtegift, som du finder i konventionelt dyrket frugt og grønt. 

Med alle disse fordele er der vist ingen grund til ikke at vælge en af de mange økologisk frugt og grønt kasser eller at få økologisk mad til døren.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Er Årstiderne økologisk?

Ja, Årstidernes måltidskasser er 100% økologiske.

Er HelloFresh økologisk?

Nej, HelloFresh' måltidskasser er ikke økologiske, men de baserer deres koncept på sunde råvarer og hvor smag og pris passer til dig. Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo