facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
 spinner

På denne side kan du finde måltidskasser, som har det til fælles at der er lagt vægt på sunde og overvejende økologiske fødevarer.


Økologiske fødevarer er produceret under nøje kontrollerede vilkår og der er kun tilladt et fåtal af tilsætningsstoffer i økologisk fødevarer. Økologiske råvarer er som udgangspunkt dyrket uden brug af sprøjtemidler, det betyder, at de er fri for pesticidrester, som ellers findes i mange fødevarer. Det danske Ø-mærke er et af verdens mest restriktive. Eksempelvis kan økologisk fisk være vildledende, da disse stammer fra fiskeopdræt. Vilde fisk må derimod ikke kaldes økologiske, selvom vildtfangede fisk lyder både sundt og naturligt, så kan de potentielt set stamme fra miljøbelastende områder.

Aarstiderne har siden deres start i 1999 fokuseret på økologi, men har prioriteret fisk som er fanget i den vilde natur i stedet for økologisk fisk fra opdræt. Du kan se mere omkring økologi på udbyderens hjemmeside, heriblandt om de har det danske Ø-mærke, som betyder, at det er et statskontrolleret økologisk produkt, der lever op til EU’s regler for økologisk landbrug eller danske regler for økologisk husdyrproduktion.

Udbyderen kan også have det europæiske økologimærke, som betyder, at produktet lever op til europæiske regler for økologisk landbrugsproduktion. Nogle leverandører såsom Aarstiderne er 100% økologisk (pånær vildtfangede fisk), leverandøren SundeMåltider.dk er økologibevidst, mens RetNemt har kasser såsom RetSund, hvor retterne er angivet som 70-100% økologiske. Økologisk opdrættede dyr har fået økologisk foder og kan udfolde sig på mere plads med bedre lys og adgang til udendørsarealer. Ved at prioritere økologi kan du dermed være med til at øge dyrevelfærden og støtte bedre forhold til dyr. Det har også vist sig at økologisk landbrug har en god effekt på miljøet, derfor er det et oplagt valg, hvis du værner om naturens biodiversitet.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo