Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Sunde måltidskasser

Sunde måltidskasser

Ønsker du også at det nemme valg skal være det sunde valg? Hos Findmaaltidskasse.dk giver vi dig et overblik over hvilke sunde måltidskasser der findes. Du får leveret sunde og nærende måltidskasser leveret lige til døren når du ønsker. 

Brugernes favorit

Fisk og grønt

Vælg mellem forskellige retter med fisk og grønt. Nyd en blanding af retter med det bedste fra havet og vegetariske måltider med friske grøntsager. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

500KalorierKassen

Mad med få kalorier - men masser af smag og desuden glutenfri. SlankeKassen sikrer dig varierede måltider, der mætter godt og er i overensstemmelse med gældende kostråd.

1-4 personer

45 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

Vægttabskassen

Vægttabskassen indeholder morgenmad, middagsmad, aftensmad samt et mellemmåltid til 5 dage i ugen. Måltidskassen til kvinder indeholder 1200-1300 kcal dagligt. Kassen til mænd indeholder 1600-1800 kcal om dagen. 

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her

600 Kcal. Kassen

600 Kcal. Kassen indeholder måltider med masser af smag med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. T-modellen består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein.

1-4 personer

20 - 30 min.

3-3 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Nemt og hurtigt

Vælg mellem forskellige, nemme retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

ProteinKassen

Med denne kasse får du varierede og velsmagende grønne måltider, hvor måltiderne har fokus på de forskellige proteinkilder. Kassen er fri for ris, pasta, linser, kartofler samt andre kilder, hvor kulhydrat indholdet er højt.

1-3 personer

30 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

64 dkk

per portion

Bestil her

MK MåltidsKassen

MK-måltidskasserne er lavet i samarbejde med Michelle Kristensen. Du får leveret et aftensmåltid lige til døren, hvor fokus er på grøntsager, protein og god smag, uden at det går udover kvalitet eller portionsstørrelser.

2-4 personer

20 - 35 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Velkommen2024

Fra

53 dkk

per portion

Bestil her

Familiefavoritter

Hos RetNemt får du hele 60 retter at vælge imellem hver uge. Med retterne fra Familiefavoritter får du mad som hele familien kan lide - både nye, spændende smage og kendte klassikere.

2-6 personer

20 - 35 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-6 personer

2 - 30 min.

5-5 dage

Fra

56 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Sunde måltidskasser

Vil I også spise mere sund mad i hverdagen men har svært ved at finde på idéer til dette? Med sunde måltidskasser får du sund mad leveret lige til døren, og det er ovenikøbet billig sund mad, som du får leveret hjem til dig. Læs med her og find inspiration til, hvordan du kan få mere sund mad med en sund takeaway måltidskasse eller med sunde måltidskasser fra Findmåltidskasse.dk.

Sund mad leveret

Sund måltidskasse

Måltidskasser med sund mad er perfekt til dig, som kæmper med kiloen, eller til dig som blot vil have mere nærende og sund mad i en travl hverdag. Vi er alle så travle med at gøre karriere og realisere os selv i dag, at vi nogle gange kan komme til at glemme at lave sund mad. Med sunde måltidskasser bliver dette let som en leg, og måltidskasser med sund mad kan være måden, hvorpå du endelig taber de famøse, ekstra kilo på kroppen. Med sunde måltidskasser bliver det nemmere at få en sund hverdag op at køre og da danskerne har et ønske om at leve sundere, er det en oplagt mulighed at prøve det af med en sund måltidskasse.

Sundhed er et vidt begreb og kan betyde mange forskellige ting alt afhængig af, hvem man spørger. Sunde måltidskasser er derfor også at finde i et hav af forskellige udgaver, og der findes med garanti måltidskasser med sund mad, som passer lige til dig og din smag. Selvom måltidskasser er et relativt nyt begreb, kan vi vist alle godt blive enige om, at sunde måltidskasser er lig med sund mad leveret til din dør uden de store anstrengelser. Så meget ved vi da. Med sund mad fyldt med næring får du med disse sunde måltidskasser også typisk opskrifter med, som gør det endnu nemmere for dig at tilberede mad fra en måltidskasse med sund mad. Du kan også gøre det endnu nemmere for dig selv og bestille en sund takeaway måltidskasse. Det er skam helt op til dig.

Billig sund mad

Som sagt, er sundhed af mange betydninger alt efter, hvem man spørger, men sund mad er helt sikkert en del af dét at være sund. Med Findmåltidskasse.dk bliver det nemt at gå op i sundhed, da du her finder sunde måltidskasser, som indeholder alle de gode næringsstoffer, som din krop har brug for. Måltidskasser med sund mad som for eksempel frugt kunne være dig, som har svært ved at få nok frugt og grønt i din kost. Med en frugt måltidskasse får du en masse lækre frugter, hvilket helt klart kan kategoriseres som sund mad. Eller måske går du mere op i muskelvækst og går dermed efter protein måltidskassen, som helt sikkert også kan siges at være sund mad.

Hvis du går mere op i, at det skal være billig sund mad, så kan du vælge at sammensætte din egen personlige måltidskasse og dermed gøre det så billigt som muligt, samtidigt med du får sund mad med sunde måltidskasser, som du selv har sammensat. Det er både personligt og nemt. Dog findes der et hav af allerede sammensatte måltidskasser med sund mad, som har de lækreste opskrifter. Og du kan altid vælge en sund takeaway måltidskasse, hvis det med at lave mad ikke lige er sagen, men du til gengæld ikke vil gå ned på sundhed og spise det samme hver eneste dag. Med måltidskasser med sund mad får di en varieret kost med sund mad leveret lige til din hoveddør uden selv at skulle købe ind og opfinde den dybe tallerken hver evig eneste aften. Det har sunde måltidskasser ordnet for dig.

Sund takeaway måltidskasse

Sunde måltidskasser kan give din inspiration til at prøve noget nyt og til at opdage, at sund mad faktisk kan smage helt vildt godt, hvis det tilberedes på den rigtige måde, og hvis man sammensætter de rette ingredienser. Typisk er det ernæringseksperter og kokke, som har sammensat disse sunde måltidskasser til dig. Så får du altså med garanti sund mad leveret til dig, som også smager godt. Man skal ikke gå ned på smag, bare fordi man vægter sin sundhed ret højt. Det ville være en skam kun at spise ris, broccoli og kylling, fordi man ikke har fantasi til at tilberede et lækkert måltid med sund mad. Derudover er det heller ikke bæredygtigt at spise den samme form for sund mad hver dag. Selv dette er ikke sundt, da vi behøver variation. Så selvom man kan gå og synes, at man spiser sundt, så kan man tage grueligt fejl, hvis man spiser det samme hver eneste dag. Man kan komme til at mangle en masse vigtige næringsstoffer, hvis man ikke spiser varieret sund mad.

Med sunde måltidskasse bliver du fri for denne frygt, da du vil få billig sund mad, som varierer fra kasse til kasse og fra dag til dag. Hvis du har svært ved at estimere, hvor meget sund mad, du mon skal have i løbet af en dag, kunne du med fordel vælge sense-måltidskassen, som er en af de mange sunde måltidskasser med sund mad. Her får du en guide til, hvor meget du skal spise, og du bruger en håndfuld som en målestok, fremfor gram, hvilket gør det hele meget mere overskueligt og let for dig at måle. Så ved du præcis, hvor meget sund mad du har brug for i hverdagen. 

Måltidskasser sund mad

Sunde måltidskasserMed sunde måltidskasser går det hurtigt at lave mad på grund af flere ting. For det første skal du ikke længere bruge tankekraft på at finde ud af, hvad I nu skal have til aftensmad af sund mad igen i aften. Der følger som regel opskrifter med de sunde måltidskasser eller også er den allerede lavet med en sund takeaway måltidskasse. Derudover skal du ikke købe ind, da sund mad leveret lige til døren ikke behøver nogen indkøb. Du får altså mere tid til alt det sjove i hverdagen, når du bestiller sunde måltidskasser, og med sund mad i systemet får du helt automatisk også mere energi i hverdagen.

Det kan dermed godt betale sig at investere i sunde måltidskasser spækket med billig sund mad, hvis du er en smule stresset i hverdagen og ikke føler, at du har tid til alt det, du gerne vil, fordi du hver aftens skal planlægge sund mad til hele familien. For mange familier er det sådan. Det er ganske normalt, og selvom man gerne ville blive bedre til at købe stort ind en gang om ugen og så lave en madplan, kan man alligevel hurtigt ende med at komme til at stå nede i Brugsen hver eller hver anden dag i ugen. Hvis du vil undgå dette, så tjek lige de mange sunde måltidskasser ud på nettet. 

Bestil brugernes favorit - Sunde retter fra RetNemtKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo