Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Måltidskasser 5 personer

Måltidskasser 5 personer

Her kan du sammenligne og få et overblik over måltidskasser til 5 personer, som hjælper med at lave en nem og lækker aftensmad i en travl hverdag og er ideel hvis man ønsker at spare penge på måltiderne. 

Brugernes favorit

Kokkens måltidskasse

Kokkens måltidskasse indeholder sund og varieret, hjemmelavet aftensmad, som kan serveres i en fart. 

1-5 personer

20 min.

3-4 dage

Tilbud: 20 % på din første kasse

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-5 personer

5 - 10 min.

5-5 dage

Tilbud: 25% rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

50 dkk

per portion

Bestil her

Sammensæt din personlige måltidskasse

Sammensæt din egen personlige måltidskasse fra MyDietpal med velsmagende og varierende måltider. Du vælger selv, om du ønsker at tabe vægt, holde vægten eller forøge din vægt. 

1-10 personer

5 - 15 min.

3-7 dage

Tilbud: Loyalitetsklub: Få tilbud efter flere ordrer i træk

Fra

58 dkk

per portion

Bestil her

Familiekasse

Denne måltidskasse indeholder 3 dages færdiglavet aftensmad som blot skal opvarmes. Med Familiekassen fra Sundtakeaway får i sunde måltider i en fart. 

2-5 personer

5 - 10 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

40 dkk

per portion

Bestil her

Livretter

Livretter er velkendte og børnevenlige retter som boller i karry, fiskefrikadeller og spaghetti bolognese. Vores favorit-retter, inspireret af de klassiskere som vi alle elsker - men med et grønt tvist. 

1-5 personer

30 - 45 min.

3-4 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

45 dkk

per portion

Bestil her

Forrådskassen

Denne måltidskasse er til kødspiseren og indeholder 4 forskellige sunde kødsimreretter og 3 forskellige slags spændende tilbehør. Du får 4 store måltider (eller 6-8 almindelige måltider) hvor hvert måltid udgør 1 kg mad. 

1-6 personer

10 min.

1-4 dage

Tilbud: Få 20% på ikke-nedsatte varer med koden: DA20

Fra

24 dkk

per portion

Bestil her

BørnefamilieKassen

BørnefamilieKassen er hurtige, velkendte retter, der er nemme at gå til for både børn og voksne og laves på ca. 30 min. Retterne er bygget op omkring de grøntsager, samt velkendte fisk, fars og nemme kødudskæringer.

2-5 personer

30 - 40 min.

3-4 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

48 dkk

per portion

Bestil her

Kvikkassen uden fisk

Super god og inspirerende mad, der lynhurtigt kan tilberedes uden at gå på kompromis med smag og sundhed. Retterne tager ca. 30 min at lave og grøntsagerne er ofte allerede skåret i forvejen.

1-5 personer

30 min.

3-3 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Design din egen fiskekasse

Vælg selv hvilke friskfangede fisk og skaldyr du ønsker at få leveret til din dør. Du bestemmer selv mængden af hver fisk og modtager tips og tricks til tilberedning og tilbehør.

1-8 personer

0 min.

1-4 dage

Tilbud: Spar 25% på første bestilling med koden: FISK25

Fra

70 dkk

per portion

Bestil her

Basis Lyn Måltidskassen

Denne måltidskasse er perfekt til dig, hvor det skal gå hurtigt, men uden at du behøver at gå på kompromis, med smag og kvalitet. Basis Lyn Måltidskassen er hverdagsretter med et twist, der varierer mellem fisk, kød og fjerkræ, med en tilberedningstid på ca. 30 min.

2-5 personer

30 min.

3-3 dage

Tilbud: 25% rabat på dine første 3 måltidskasser med koden: Efterår22

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Måltidskasser 5 personer

I en travl hverdag er der ikke altid så meget tid eller overskud til både at planlægge mad til 5 personer, handle ind samt tilberede maden. I en travl hverdag, hvor de voksne har travlt på arbejde, og børnene går i skole eller børnehave, skal det ofte gå stærkt med at lave aftensmad, og så ender det tit ud i nem mad til 5 personer, som måske ikke altid er så sundt eller varierende. Heldigvis er der hjælp at hente, og det er i dag blevet mere og mere populært at benytte sig af måltidskasser til 5 personer, så du ikke altid behøver at opfinde den dybe tallerken i forhold til velsmagende og nem aftensmad til 5.

Nem mad til 5 personer

Måltidskasser for 5Med måltidskasser 5 personer tager det ikke lang tid at forberede sundt og velsmagende mad, som hele familien kan lide. I langt de fleste måltidskasser kan I hver uge vælge mellem et udvalg af lækre og velsmagende retter fra forskellige køkkener rundt omkring i verden, så I kan være sikre på at få nem mad til 5 personer. Der er også altid mulighed for at vælge børnevenlige retter, så I kan få mad til 5 personer, som både børn og voksne kan lide. Med måltidskasser til 5 personer behøver I ikke længere at bruge oceaner af tid på at lave god mad, for de fleste retter tager ikke mere end en halv time at forberede. Således kan I spare tid på madlavningen og få mere overskud til alle de sjove ting.

Måltidskasser til 5 personer

En af de mange fordele ved måltidskasser til 5 personer er, at det er muligt at få billig aftensmad til 5. Når man er en familie på 5, skal der ofte handles stort ind, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men med måltidskasser får I altid kun leveret den præcise mængde af de ingredienser, I skal bruge til at lave velsmagende og nem mad til 5 personer. På den måde slipper I for at skal købe en masse varer, I alligevel ikke får brugt, og så kan I være med til at passe bedre på miljøet ved at undgå for meget madspild.Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo