Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Måltidskasser 4 personer

Måltidskasser 4 personer

Her på siden kan du sammenligne og få et overblik over måltidskasser til 4 personer. Måltidskasser hjælper med at lave nem aftensmad i en travl hverdag og de er ideelle hvis man ønsker billig mad til 4 personer. Find den måltidskasse som passer bedst til jer, så det bliver nemt at lave aftensmad, som alle kan lide.

Brugernes favorit

Familievenlig måltidskasse

Vælg mellem klassiske børnevelige retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, hvor du kan vælge lige præcis de retter som du foretrækker.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 765 kr. på de første 4 kasser

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her

Populær

Vælg mellem 40 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser har gjort det nemt for dig at leve sundt, grønt og varieret. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 40 retter hver uge. Tryk på "bestil", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

2-4 personer

30 min.

2-5 dage

Tilbud: 50 % rabat på første måltidskasse

Fra

30 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Marley Spoon måltidskasse

Denne måltidskasse er tilegenet stort set alle: børnevenlige, glutenfri, vegetariske m.m. Hver uge er der en ny liste over opskrifter som du frit kan vælge mellem.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på de første 4 måltidskasser

Fra

38 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-5 personer

5 - 10 min.

5-5 dage

Tilbud: 25% rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

50 dkk

per portion

Bestil her

Kokkens måltidskasse

Kokkens måltidskasse indeholder sund og varieret, hjemmelavet aftensmad, som kan serveres i en fart. 

1-5 personer

20 min.

3-4 dage

Tilbud: Spar 20 % på første kasse

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

BudgetKassen

Med denne måltidskasse får du enkle, velsmagende retter, som er lige til at gå til. Retterne er nøje sammensat af sæsonens grønt og klassiske kødudskæringer. Derudover indeholder opskrifterne også tips til, hvordan du kkan tilsætte yderligere smag til retten.

2-4 personer

30 - 40 min.

4-4 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her

Sammensæt din personlige måltidskasse

Sammensæt din egen personlige måltidskasse fra MyDietpal med velsmagende og varierende måltider. Du vælger selv, om du ønsker at tabe vægt, holde vægten eller forøge din vægt. 

1-10 personer

5 - 15 min.

3-7 dage

Tilbud: Loyalitetsklub: Få tilbud efter flere ordrer i træk

Fra

58 dkk

per portion

Bestil her

Jeres favoritter

I måltidskassen "Jeres favoritter" er det jer der bestemmer, da kassen bliver sammensat af de måltider, som i bedømmer som værende bedst, når vi beder jer anmelde ugens retter. 

2-4 personer

20 - 40 min.

3-3 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

48 dkk

per portion

Bestil her

Klassisk måltidskasse

Vælg mellem forskellige klassiske retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem. Retterne spænder bredt fra kød og fisk til vegetariske måltider. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 765 kr. på de første 4 kasser

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Måltidskasser 4 personer

De fleste familier lever forholdsvis travle liv, hvor der er fart på hverdagen, og der er mange praktiske gøremål, der skal klares udover også at være på arbejde, i skole eller i børnehave. For den klassiske børnefamilie på 4 kan det nogle gange være svært at finde både tid og overskud i hverdagen til at finde på mad til 4 personer. Når overskuddet ikke altid er der til både at planlægge mad til fire, handle ind samt forberede maden, så ender det hurtigt ud i nem aftensmad til 4 personer, som ikke altid er det sundeste. Hvis det kniber med tiden og overskuddet i hverdagen, hvorfor så ikke benytte jer af måltidskasser, som kan hjælpe med aftensmad til 4 personer i en travl hverdag?


Mad til 4 personer

måltidskasse for 4Måltidskasser er ideelle at benytte sig af, når man ønsker billig mad til 4 personer. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at handle ind til mad til 4 personer til en hel uge, og der er som oftest en del madspild involveret. Men med måltidskasser kan du nemt undgå madspild, fordi du kun får leveret den mængde varer, som du skal bruge til at lave aftensmad til 4 personer. På den måde bliver det ikke kun nemt at lave velsmagende mad til fire, men det er
også muligt at lave billig mad til 4 personer.

Nem mad til 4 personer

Med måltidskasser bliver det pludseligt muligt at lave nem aftensmad til 4 personer, som samtidig også er sundt og velsmagende. Hver uge er det muligt at vælge mellem en række forskellige retter fra forskellige verdenskøkkener, og det er altid muligt at vælge retter, som også er børnevenlige. Således bliver det i en travl hverdag muligt at lave både lækker og nem mad til 4 personer, som alle kan lide. Når du får leveret måltidskasser, tager det ofte ikke mere end 30 minutter at forberede mad til 4 personer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Du kan lave både velsmagende og nem aftensmad til 4 personer på 30 minutter. Du kan altså spare en del tid ved at vælge måltidskasser til den travle hverdag.Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo