Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
 Simple Feast

Måltidskasser fra Simple Feast

Brugernes favorit

Sammensæt selv din måltidskasse

Simple Feast har gjort det nemt for dig at sammensætte din egen måltidskasse, så du selv kan vælge økologiske og plantebaseret retter til 3-5 dage om ugen. Måltiderne er klar på bare 15 minutter.

2-5 personer

15 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar 15% på de 4 første måltidskasser

Fra

41 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Du er, hvad du spiser. Man har sagt det i hundrede af år, faktiske tusinde af år. Det har i mange år været baseret på anekdoter, det er det ikke mere. Simple Feast tror på, at det du putter i din krop, er byggestenene til resten af livet. Maden påvirker dit energiniveau, dit fysiske og mentale helbred og dit immunforsvar. Hos Simple Fest er det vigtigt med ingredienser plukket i sæson, fri for giftstoffer og tilberedt uden tilsætningsstoffer, så de kan give dig det mest velsmagende og bedste måltid for din krop. Det handler om at spise og leve lidt simplere, lidt renere, og lidt bedre.

Historien

Oprindeligt startede Simple Feast som en inspiration til at lave mere mad i hjemmet, da et måltid med familien eller venner måske er det mest urmenneskelige vi mennesker har, og fordi det er den mest afgørende handling for din sundhed gennem livet. Udfordringen viste sig bare at være, at i hverdagen har man mindre og mindre tid til at lave mad. Derfor besluttede de før jul sidste år, at lave maden til de dage hvor du ikke selv har tid. I starten var kun én ud af fire retter vegetariske, mens der max var 20 % kød i deres andre retter. Men efter længere tids overvejelse, har de besluttet at de ikke længere har retter med kød. Grunden til det er, at hos Simple Feast er de opmærksomme på at en plantefokuseret kost kan hjælpe på de fleste livsstilssygdomme, samt nedbringe klimaaftrykket fra maden med 60-80 %. Simple Feast skriver ”..at et skifte til en plantefokuseret kost – denne ene hverdagshandling i sig selv – har potentialet til at være vores generations største bidrag til os selv og til kommende generationer.”

Måltidskasserne

Du kan enten vælge mellem Family Feast eller Season Feast. Kasserne er hele måltider, hvor du blot skal blande og opvarme elementerne, og derefter servere. I måltidskassen er der mad til tre aftener om ugen. Retterne består typisk af et varmt element og en salat, brød, dip eller lignende. Ugekassen fås i to forskellige varianter, som begge er økologiske.

Family Feast

Med Family Feast får du en børnevenlig måltidskasse til 3 dage om ugen. Kassen byder på de velkendte klassikere som lasagne, dhal og pizza dog som nyfortolkede og grønne versioner. Man har mulighed for at vælge om kassen skal være vegetarisk eller vegansk.

Season Feast

Season Feast er en måltidskasse, til alle dem som ønsker retter som er rige på smag og som udfordre kulinarisk. I måltidskassen vil man bl.a. kunne finde retter som bành mí-sandwich med østershatte og miso, massaman curry, tarte flambée og varme fladbrød. Man kan vælge at kassen skal være til 2-3 personer eller 4-5 personer samt om kassen skal være vegetarisk eller vegansk.

Planterig kost

Simple Feast egne ernæringseksperter har planlagt måltiderne, så de er balancerede og nærende, og så de passer perfekt ikke kun til dig, men også dine børn. En planterig kost vil være rig på alle de næringsstoffer, som din krop skal bruge for at trives og være fyldt med energi. Der er taget højde for mange ting under dit måltid, derfor er det vigtigt, at du spiser hver af dagenes elementer sammen, eftersom elementerne i hvert måltid er ernæringsmæssigt designet til at passe sammen. I alle måltider er der særligt fokus på: Planteprotein: Planter kan være en god kilde til protein, hvis blot man fokusere på de rette ingredienser. Den rette type fedt: Fedt sørger for, at hjernen fungerer optimalt, hjælper i hormonproduktion, støtter generering af celler, fedt er altså en essentiel del af vores krop og det er derfor vigtigt at få den rette type fedt i gennem kosten. Fiberrige måltider: Måltiderne indeholder store mængder kostfibre, som er gode for dit fordøjelsessystem og holder dit blodsukker stabilt. Fyldt med næring: Måltiderne sammensættes så der udnyttes de råvarer som er indenfor sæsonen.

Levering

Leveringen af måltidskasserne foregår på tirsdage mellem kl. 7 og 17 og direkte til din dør. Simple Feast leverer til hele Danmark (Undtagen ikke-brofaste øer). Hos Simple Feast er det muligt både at bestille en enkelt kasse og oprette et abonnement. For at kunne planlægge mængden af måltider bedst muligt og dermed undgå madspild og være endnu mere miljøvenlige, foretrækkes det at du har et abonnement. Dit abonnement vil altid være uden binding, og du kan til enhver tid springe en levering over ved, at sætte dit abonnement på pause eller opsige det ved at sende en mail til kundeservice@simplefeast.com.

-

-

Kontrol rapport simple feast     4,5 stjerneKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo