Simple Feast er et unikt koncept, hvor der leveres måltider direkte til din dør en gang om måneden. Måltiderne leveres i form af 730 ml glas, hvis indhold blot skal opvarmes i 10 min. før de er spiseklare.
Hos Simple Feast er man stor tilhænger af bæredygtighed, derfor er måltiderne alle 100% økologiske og 80-100% plantebaseret kost. Læs mere

Vi er en 100% økologisk, +80% plantebaseret og altid i sæson måltidsløsning baseret på den nyeste forskning bag planterig kost. Hos Simple Feast slipper vi planternes kræfter og energi fri uden at gå på kompromis med smagen. Hvert eneste måltid er lavet med kærlighed fra vores kokke, der både har din smag og din sundhed på sinde og vi leverer direkte til din dør. Det fantastiske er, at planterne ikke kun er bedre for din krop, de er også bedre for vores klode.

Du er, hvad du spiser. Man har sagt det i hundrede af år, faktiske tusinde af år. Det har i mange år været baseret på anekdoter, det er det ikke mere. Vi tror på, at det, du putter i din krop, er byggestenene til resten af livet. Maden påvirker dit energiniveau, dit fysiske og mentale helbred og dit immunforsvar. Vi tror på ingredienser plukket i sæsonen, fri for giftstoffer og tilberedt uden tilsætningsstoffer. Det giver det mest velsmagende og bedste måltid for dig og din krop. Det handler om at spise og leve lidt simplere, lidt renere og lidt bedre.