Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Kokkens Hverdagsmad

Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens hverdagsmads mission er, at give danskerne et sundt og varieret aftenmåltid samtidig med, at de får mere tid og overskud til andre ting. Kokkens hverdagsmad har næsten 50 års erfaring med catering og ønsker nu at bruge deres viden, til at give dig og din familie de bedste spiseoplevelser i hverdagen, deres fokus er på sundhed, de gode råvarer og smagsoplevelser.

Brugernes favorit

Kokkens måltidskasse

Kokkens måltidskasse indeholder sund og varieret, hjemmelavet aftensmad, som kan serveres i en fart. 

1-5 personer

20 min.

3-4 dage

Tilbud: Spar 20 % på første kasse

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

Kokkens Grønne Kasse

Kokkens grønne kasse er det grønnere alternativ til den traditionelle måltidskasse. Kassen indeholder flere fibre og grøntsager samt færre kalorier, mindre stivelse og mindre sukker. 

2-4 personer

20 - 30 min.

3-4 dage

Tilbud: Spar 20 % på første kasse

Fra

48 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Med Kokkens hverdagsmad kan du spare tid, slippe for at handle ind og stadig forkæle dig selv eller familien med en sund og spændende aftensmad, hver eneste aften i ugens første 4 dage (mandag-torsdag). I gennemsnit står maden klar på bordet til dig og din familie på 20 min.

Måltidskasserne

Hos Kokkens hverdagsmad sættes der en ære i at sammensætte en varieret og indbydende menuplan, der sikrer, at du får ernæringsrigtig mad med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der tilbydes to måltidskasser, Kokkens Familiekasse samt Kokkens Grønne Kasse. Kokkens Familiekasse er lækker aftensmad til hele familien. Fokus i denne måltidskasse er børnevenlig mad, der tilfredsstiller smagsløg hos både voksne og børn. Aftensmaden der leveres i kokkekasserne er blandt andet danske klassikere som f.eks. boller i karry. Hvis der er retter eller tilbehør på madplanen, der ikke passer til dig og din familie, er det altid muligt at ændre eller tilkøbe en alternativ ret. I måltidskassen er der mad til de første fire dage i ugen og maden er forberedt, så du kan have aftensmaden klar på ca. 20 minutter.

Kokkens Grønne Kasse er et grønnere alternativtilden traditionelle kokkekasse. I denne måltidskassse sikres du den rette balance, hvilket vil sige færre kalorier, mindre stivelse, minimalt indhold af sukker og flere fibre. Denne måltidskasse er til dig, der gerne vil leve sundere med flere grøntsager og fibre og samtidig spise færre kalorier. Menuerne er sammensat med en god balance mellem vegetabilske og animalske produkter og hver uge er der kødløs dag og minimum en dag med fisk på menuen. I Kokkens Grønne Kasse er der mad til fire dage og maden er forberedt, så du kan have aftensmaden klar på ca. 20 minutter. Kassen er varieret sammensat og kan sagtens spises af hele familien.

Levering

Måltidskassen bliver leveret med BFT om mandagen mellem kl. 6:00 og 17:00. Det anbefales, at du serverer menuerne i den rækkefølge, der er i madplanen. Dermed er du sikret at det, der har kortest holdbarhed, serveres først. Måltidskasserne indeholder mange råvarer, som hver især har forskellig holdbarhed, alle retterne er mærket med holdbarhedsdato. Det er dog vigtigt at fisken bliver spist på dag 1. Det kan derfor være en god ide at fryse de retter ned, som du ønsker at bruge senere. Du skal dog blot være opmærksom på, at ikke alle rette er fryseegnet, det fremgår af etiketten om retten er fryseegnet eller ej.

-

-

Kontrol rapport kokkens hverdagsmad     Kokkens hverdagsmad trustpilotKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo