Sundtakeaway

Måltidskasser fra Sundtakeaway

Kvalitetsparametre

Sundtakeaway arbejder med fire kvalitetsparametre: Kvalitet, økologi, sundhed og smag, som skal være med til at skabe et koncept med produkter af høj klasse. Hos Sundtakeaway, arbejder de ud fra ideen om, at der er en klar sammenhæng mellem kvalitet og økologi. Derfor gør de, så vidt muligt, brug af økologiske råvarer og de har en klar holdning om at økologiske produktionsmetoder indeholder langt færre pesticidrester end konventionelt dyrket frugt og grøntsager, og at den økologiske produktionsmetode fremmer indholdet af naturlige antioxidanter i råvaren. Kvalitet for Sundtakeaway er ikke kun hvilke råvarer der bliver brugt i produktionen, men også at fremmeden gode smag og positive oplevelse af maden. Tilberedningen er nøje gennemtænk og ved hvert måltid er der fokus på de fem grundsmage: surt, sødt, salt, bittert og umami. Kombinationen af Sundtakeaways fire kvalitetsparametre, kvalitet, økologi, sundhed samt smag, skaber en komplet måltidsoplevelse og hjælper dig samtidig et skridt nærmere end sund livsstil. Hos Sundtakeaway er filosofien, at sundhed er et kompleks begreb, men at den rette kost og ernæring giver dig en god basis. Sundhed hos Sundtakeaway er betinget af en række faktorer såsom motion, trivsel, psykisk velbefindende og øvrige livsvilkår.

Måltidskasserne

Der bliver lagt vægt på at inddrage grøntsager, der bidrager til kroppen med de mikronæringsstoffer der er behov for. Maden er af naturlige produkter, da Sundtakeaway tror på, naturens egne produkter i den oprindelige form er det bedste valg, f.eks. kan dadler, bananer bidrage til den søde grundsmag. Der er lagt vægt på, at brød, kager og energibarer er efter egen opskrift. Kalorieindholdet i den fulde pakke er fordelt således: Slankepakken mand 1.600 - 1.800 Kcal Slankepakken kvinde 1.200 -1.300 Kcal Mand 2.000 – 2.500 Kcal Kvinde 1.700 – 2.000 Kcal

Officielle næringsstofanbefalinger

Konceptet hos Sundtakeaway giver forbrugeren mulighed, for at spise mad der er inspireret af retningslinjerne i de officielle næringsstofanbefalinger og kostråd. Derudover er det muligt for dig at se næringsværdien i kJ/kcal og herunder indhold af makronæringsstoffer i den leverede mad. Makronæringsstofferne omfatter, protein, kulhydrat samt fedt, derudover vil kostfibre indholdet også være angivet.

Levering

Der er mulighed for at få leveret måltidskasser fra Sundtakeaway to gange om ugen, til tre dage af gangen. Du vælger altså selv om du ønsker mad til tre eller seks dage og hvor mange måltider om dagen det skal inkludere. Du kan vælge at bestille per ugebasis, eller bestille for en måned af gangen og derved spare en del penge på din bestilling. Maden fra Sundtakeaway leveres færdiglavet og lige til at spise, dog skal aftensmaden oftest varmes. Hvert måltid er pakket forsvarligt ind og det hele leveres i en flamingokasse hvori der er lagt et køleelement, så du er sikret at maden holder den rette temperatur hvis du ikke er hjemme, når maden bliver leveret.

-

-

Kontrol rapport sundtakeaway     4 stjerner

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo