Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 MyDietPal

Måltidskasser fra MyDietPal

MyDietPal henvender sig til enkeltpersoner, hvilket betyder at du kan få tilpasset din måltidskasse efter dine behov. Der er mulighed for personlig vejledning, hvis du ønsker at tabe dig, øge din muskelmængde eller blot ønsker en sundere livsstil.

Brugernes favorit

Sammensæt din personlige måltidskasse

Sammensæt din egen personlige måltidskasse fra MyDietpal med velsmagende og varierende måltider. Du vælger selv, om du ønsker at tabe vægt, holde vægten eller forøge din vægt. 

1-6 personer

5 - 15 min.

3-5 dage

Tilbud: Loyalitetsklub: Få tilbud efter flere ordrer i træk

Fra

58 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

MyDietPal

MyDietPal leverer sunde, spiseklare måltidskasser til danskere med en travl hverdag, hvor sund mad og motion betyder en del. Med et samfund, der hvert år både har større og større fokus på personlig velvære, bevægelse, økologi og sundhed, men samtidig også kræver mere af befolkningen, som ofte oplever travle hverdage uden ret megen tid tilovers, så er der et stort behov for servicer som MyDietPal, som kan være den hjælpende hånd i hverdagen. Til forskel fra mange andre måltidskasser, så kan MyDietPal gå ind og hjælpe dig med alle dagens måltider, så du faktisk ikke selv skal sørge for noget. Afhængigt af hvilken type af kostplan, du ønsker, kan man bestille kasser til både morgen-, middag- og aftensmad samt mellemmåltider og snacks. Med MyDietPal sparer du både tid på madlavningen, men du er også med til at reducere eksempelvis madspild, som du helt undgår ved de portionsanrettede måltider.

Sådan startede det hele

I maj 2017 starter Chano Nielsen måltidskasseleverandøren Macro op i Næstved, som skulle være en nem og hurtig løsning til dem, som træner meget og går op i en sund og nærende kost. Navnet Macro stammer fra betegnelsen macrotal, som er fællesbetegnelsen for fordelingen af kulhydrater, proteiner og fedt i maden, hvilket er det primære fokus i den sunde mad. Efter tre år bliver direktøren dog enig med sig selv om, at virksomhedens navn ikke er ideelt i forhold til kendskabet til virksomheden blandt de kunder, som ikke er i den direkte målgruppe, og med det genfødes virksomheden i november 2020 som MyDietPal.

Måltidskasserne

Mydietpal leverer sunde, spiseklare måltider til både morgenmad, frokost og aftensmad direkte til din dør. Til forskel fra mange andre måltidskasser, hvor råvarerne bliver leveret, så du selv kan kokkerere i køkkenet, så får du med MyDietPal leveret et eller flere portionsanrettede måltider, som er klar til at spise med det samme. Det betyder, at du kan bruge din tid på det, du synes, er sjovest. MyDietPal er den optimale løsning til den enkelte person, som har en travlt hverdag, hvor træning, kost og sundhed fylder meget. Med den skræddersyede måltidskasse kan du altid være sikker på, at du får de rigtige næringsstoffer igennem din mad, som DU har brug for, for at opnå de bedste resultater.


Når du bestiller dine måltidskasser, så vil du blive tilbudt personlig kostvejledning, så man samme kan finde ud af, hvordan netop din specifikke måltidskasse skal se ud. Det kan variere alt efter, hvilke ønsker du har til din udvikling fremadrettet, hvad end du ønsker at tabe dig, at få flere muskler eller blot få en sundere livsstil. Det betyder, at den service, der lægges i dine måltidskasser, er meget mere personlig, end ved andre måltidskasser. Ved bestilling af dine kasser vælger man først og fremmest til hvor mange personer, man ønsker. For hver person, man tilføjer, kan man specificere, hvorvidt man ønsker eksempelvis at spise frokost alene og aftensmad sammen eller kombineret. Det giver en større fleksibilitet i din hverdag. Ligeledes er der stor fleksibilitet i forhold til bestemte kostvaner i husstanden, hvis du for eksempel ønsker at fravælge gris, fisk eller kød generelt.

Levering

Levering af måltidskasser kan ske overalt til alle brofaste øer i Danmark, så der er mulighed for at prøve den personlige måltidskasse næsten uanset, hvor du bor. En levering koster 65 kr. per gang, og man kan selv vælge, om man vil have leveret én eller to gange om ugen. Leveringen af måltidskasserne foregår gennem et abonnement, som du skriver dig op til. Jo længere et abonnement, du vælger, jo billigere bliver prisen. Hvis du har lyst til at prøve en måltidskasse for at se, om det er noget for dig, så kan du bestille en smagskasse for kun 199kr. Prøvepakken for en dag indeholder 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider.

I kassen vil du modtage de 6 mest solgte måltider i hver kategori – Morgen, frokost, aften og snacks.

-

-

Kontrol rapport mydietpal     3,5 stjerne.jpgKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo