facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge


Marsklam er en specialitet, og man skal ikke gøre meget andet ved det end at stege det fint. Her er en kølle mildt krydret med citron, friske laurbærblade og lidt rosmarin. Opskriften er lavet til MAD&venner af kok og madskribent Katrine Klinken.

Opskrift til 8 pers.

1 stor, god lammekølle
½ dl god ekstra jomfruolivenolie
1 ½ spsk groft salt
Friskkværnet sort peber
2-3 stilke friske laurbærblade på kvist eller tørrede
2 kviste frisk rosmarin
2 citroner, økologiske, skåret i skiver

Tilbehør: Kun fantasien sætter grænser. Det kunne være salater, kogte eller marinerede grøntsager, brød, kartofler eller fx kornsalater.

Sådan gør du:  
Gnid den lækre lammekølle med olie, og krydr godt med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad på en bund af stilke af laurbærblade og rosmarin og citronskiver. Hæld lidt vand i fadet, og sæt det i ovnen ved 225 grader. Brun kødet ca. 20 min., og skru derefter ovnen ned til 150 grader. Steg lammekøllen rosa eller svagt rosa efter smag. Brug et stegetermometer, og steg, til temperaturen er omkring 62-65 grader i midten af stegen. Skal den være gennemstegt, steges til 70 grader. Lad lammekøllen hvile i ca. 20 min., før den skæres i skiver. Skær ca. 3 mm tykke skiver af køllen på langs og parallelt med benet, og skær skiver ind til benet. Skær derefter resten af kødet fra benet, og skær det i skiver på tværs af kødfibrene. Server med tilbehør efter eget valg.
Maj måneds udvalgte måltidskasser

Der er langt flere leverandører af måltidskasser end du umiddelbart tror. Vi har samlet dem alle sammen. Find din kasse og bestil den på leverandørens egen side.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo