facebook
Kokoskylling i mandler og koriander


En kyllingeret, der vækker smagsløgene til live med masser af smag af koriander, kokosmel og lime.


Opskrift til 4 pers.


4 kyllingebryster
2 spsk kokosmel
1 spsk ingefær, revet
½ bdt frisk koriander, finthakket
2 limefrugter, økologiske, skal og saft
1 spsk rørsukker
1 tsk fiskesauce
2 fed hvidløg, knuste
2 spsk mandelflager
Salt og peber


Kokosdressing:
1 dl kokosmælk
1 ½ dl græsk yoghurt
½ bdt koriander, finthakket
½ bdt mynte, finthakket
Salt og peber


Ved servering: Grøn salat


Dagen før: Bland alle ingredienserne til marinaden godt sammen, og smag til med salt og peber. Gnid kyllingebrysterne i marinaden, og lad dem ligge på køl natten over og gerne længere.


På dagen: Læg kyllingen i et ildfast fad, og sæt dem i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time, eller til kyllingen er gennemstegt. Kokosdressing: Bland alle ingredienser, og smag til med salt og peber. Ved servering: Skær kyllingen ud, og server med kokosdressing og lidt frisk salat. *Tip: Mariner kyllingen dagen før, så den blot skal steges, og lav også gerne kokos-dressingen dagen inden, da den har godt af at stå og trække.




April måneds udvalgte måltidskasser

Der er langt flere leverandører af måltidskasser end du umiddelbart tror. Vi har samlet dem alle sammen. Find din kasse og bestil den på leverandørens egen side.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser

logo