Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Få råd til at spise sundt gennem hurtige lån

Få råd til at spise sundt gennem hurtige lån

Af Daniel Østergaard opdateret d. 14-11-2022

At spise sundt og økologisk er blevet en stor del af de fleste danskeres hverdag. Det er herunder blevet en trend at bestille diverse måltidskasser, som netop indeholder disse råvarer. Hvis du gerne vil være med på denne bølge, men ikke synes at dit budget er til det, kan du i stedet overveje at tage et hurtigt lån. Selvfølgelig bør du sikre dig, at dit budget kan klare et sådant lån, inden du optager det.

Hurtige lån er en type lån, som bliver udbetalt med det samme. Derfor er et hurtigt lån den bedste løsning, hvis du har brug for penge lige nu og her. Hurtiglån omfatter både forbrugslån, kviklån, SMS-lån og så videre. Du har garanteret hørt om disse lånetyper før.

Og måske du også allerede er bekendt med de fordele, som findes ved de enkelte låntyper.

Med hurtige lån vil du opnå høj fleksibilitet som en af de store fordele. Som låntager kommer du ikke til at blive udspurgt om din eksisterende økonomi. Faktisk kan du blot sende en ansøgning til en af de mange udbydere på markedet.

Og markedet for hurtige lån er i dag stort. Derfor gør du klogt i at vide med dig selv, hvor stort et beløb du ønsker at låne, samt hvor høj en rente du har mulighed for at hænge på. Med sådanne overvejelser på plads vil din søgning blive langt nemmere – og du vil hurtigere kunne få pengene ind på din konto.

Se udvalget af måltidskasserFAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster hurtige lån egentlig?

Når du søger om hurtige lån på internettet, behøver du i mange tilfælde ikke at stille sikkerhed, som du gør, når du skal låne penge i banken. Dette er dog som oftest kun gældende ved mindre lån. Hvis du derfor har brug for et større lån, skal du kunne stille en eller anden form for sikkerhed.

Men da du som udgangspunkt ikke skal stille sikkerhed, må låneudbyderen sikre sig, at de får lånet tilbage på en eller anden måde. Derfor bør du altid holde øje med renten, da denne i nogle tilfælde kan blive høj. Og så er lånet pludselig ikke så billigt som først antaget.

Du bør derfor sikre dig, at du med sikkerhed ved, at du kan tilbagebetale lånet. Hvis du ikke betaler, kan du risikere at få store bøder, hvilket betyder, at lånet bliver dyrere.

Hvordan finder jeg det billigste lån?

Hvis du ønsker at finde det billigste lån på markedet, bør du undersøge og sammenligne de forskellige tilbud grundigt. Hvis du giver dig god til, vil du have mulighed for at sætte dig ind i de betingelser, som låneudbyderen tilbyder. Og det kan være særligt gavnligt på sigt, således at du ikke pludselig står overfor en uforudset udfordring. Når du sammenligner lån, bør du udover at kigge på renten også se på ÅOP og andre gebyrer. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og giver dig et reelt billede af, hvad lånet vil koste dig om året.

Andre gebyrer kan eksempelvis omfatte oprettelsesgebyrer, som du ikke kan komme udenom. Dette gebyr kræves ved alle former for låntyper på nettet. Hvis du vil være sikker på, at dit lån bliver så billigt som muligt, kan du også vælge en låneudbyder, der tilbyder en længere behandlingstid – naturligvis hvis du ikke står og har akut brug for pengene. Hvis behandlingstiden er længere, kan du ofte også finde et billigere lån. Dette kræver naturligvis en helt individuel vurdering.

Afprøv nye retter og opskrifter med en måltidskasse

Brugernes favorit

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: 20 % rabat på første 2 kasser og spar op til 539 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Nemt og hurtigt

Vælg mellem forskellige, nemme retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Læs også

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo