Sådan startede det hele
Bonzo er inspireret af Tante Bonzo, som dyrkede grøntsager i sin kolonihave. Tante Bonzos kolonihave var fuld af sprøde og saftige grøntsager, som hun henkogte til de lækreste retter. De henkogte retter blev opbevaret i glas, og blev delt ud til nær og fjern, som en lille kærlig gestus. Retterne var sunde og utrolig smagfulde, og Tante Bonzos retter og arv blev grundlaget for etableringen af Bonzo.
Traditionel henkogning
Bonzos simreretter er lavet ved hjælp af den klassiske teknik henkogning. Henkogning er en teknik, der gør, at retternes holdbarhed forlænges, helt uden brug af konserveringsmidler. Henkogning er derfor en naturlig og bæredygtig løsning. Ligesom det helt traditionelle køkken, fremstilles retterne i åbne gryder, og det er kun de bedste råvarer, der får lov at simre med. Når simreretterne er færdige, kommes de i lufttætte glas. Forinden er disse glas blevet steriliseret ved brug af naturlig damp, og ikke ved hjælp af konserveringsstoffer. Selv efter lang tid er smagene i glassene intakt og af høj kvalitet, og Bonzo er derfor lækker mad til en travl familie.
Hurtig mad med veganske måltidskasser
I en tid, hvor klima og sundhed konstant er på dagsordenen, ønsker flere familier at integrere flere grøntsager og vegansk mad i deres hverdag. Hos Bonzo finder du et hav af veganske måltidskasser, som matcher hver smag og behov. I måltidskassen “Når klimaet tæller”, får du skønne og klimavenlige måltider, til en familie på fire. Har du et ønske om at spise sundere, kan måltidskassen “Når kalorierne tælles” hjælpe dig med at komme i mål. Måltidskassen er en sammensat kasse, hvor alle retter rummer omkring 100 kalorier pr. 100 gram. På Bonzos hjemmeside finde du nemmer opskrifter og inspiration til indholdet i måltidskasserne. Bonzos veganske måltidskasser er lækker mad på 10 minutter, som både er sunde for dig og for miljøet.
-
-