Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Bonzo

Måltidskasser fra Bonzo

 
Bonzos færdigretter er smagen af kærlighed. Bonzo taler både til fornuften og nostalgien, ved at sætte holdbarhed, kvalitet og traditionel og naturlig smag først.

Brugernes favorit

Familiekassen

Denne måltidskasse er til hele familien og kan være klar på bare 10 minutter. I kassen finder du: 2 × Kødboller, 2 × Bolognese, 2 × Chili con Carne, 1 × Rødbedepasta, 1 × Majspasta

1-4 personer

10 min.

1-3 dage

Tilbud: Få 20% på ikke-nedsatte varer med koden: DA20

Fra

33 dkk

per portion

Bestil her

Italiensk Måltidskasse

Måltidskassen indeholder 4 forskellige pastaretter fra Bonzos egen One Pot serie. Det eneste man behøver er en gryde, vand og olie og derefter er der lækker italiensk mad på 15-20 minutter. 

1-2 personer

15 - 20 min.

1-4 dage

Tilbud: Få 20 % på ikke-nedsatte varer med koden: DA20

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

Forrådskassen

Denne måltidskasse er til kødspiseren og indeholder 4 forskellige sunde kødsimreretter og 3 forskellige slags spændende tilbehør. Du får 4 store måltider (eller 6-8 almindelige måltider) hvor hvert måltid udgør 1 kg mad. 

1-5 personer

10 min.

1-4 dage

Tilbud: Få 20% på ikke-nedsatte varer med koden: DA20

Fra

24 dkk

per portion

Bestil her

Suppekassen

Suppekassen indeholder 6 smagsfyldte supper. Det eneste supperne kræver er en gryde, vand, lidt olie og så er maden klar på 10-15 minutter. 

Kassen indeholder:

1 x Tomatsuppe
1 x Ærtesuppe
1 x Linsesuppe
1 x Bønnesuppe
1 x Linsesuppe med røde linser
1 x Minestrone suppe

2-3 personer

10 - 15 min.

1-6 dage

Fra

0 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Sådan startede det hele

Bonzo er inspireret af Tante Bonzo, som dyrkede grøntsager i sin kolonihave. Tante Bonzos kolonihave var fuld af sprøde og saftige grøntsager, som hun henkogte til de lækreste retter. De henkogte retter blev opbevaret i glas, og blev delt ud til nær og fjern, som en lille kærlig gestus. Retterne var sunde og utrolig smagfulde, og Tante Bonzos retter og arv blev grundlaget for etableringen af Bonzo.

Traditionel henkogning

Bonzos simreretter er lavet ved hjælp af den klassiske teknik henkogning. Henkogning er en teknik, der gør, at retternes holdbarhed forlænges, helt uden brug af konserveringsmidler. Henkogning er derfor en naturlig og bæredygtig løsning. Ligesom det helt traditionelle køkken, fremstilles retterne i åbne gryder, og det er kun de bedste råvarer, der får lov at simre med. Når simreretterne er færdige, kommes de i lufttætte glas. Forinden er disse glas blevet steriliseret ved brug af naturlig damp, og ikke ved hjælp af konserveringsstoffer. Selv efter lang tid er smagene i glassene intakt og af høj kvalitet, og Bonzo er derfor lækker mad til en travl familie. 

Hurtig mad med veganske måltidskasser

I en tid, hvor klima og sundhed konstant er på dagsordenen, ønsker flere familier at integrere flere grøntsager og vegansk mad i deres hverdag. Hos Bonzo finder du et hav af veganske måltidskasser, som matcher hver smag og behov. I måltidskassen “Når klimaet tæller”, får du skønne og klimavenlige måltider, til en familie på fire. Har du et ønske om at spise sundere, kan måltidskassen “Når kalorierne tælles” hjælpe dig med at komme i mål. Måltidskassen er en sammensat kasse, hvor alle retter rummer omkring 100 kalorier pr. 100 gram. På Bonzos hjemmeside finde du nemmer opskrifter og inspiration til indholdet i måltidskasserne. Bonzos veganske måltidskasser er lækker mad på 10 minutter, som både er sunde for dig og for miljøet. 

-

-

Kontrol rapport Bonzo 4,5.jpg    Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo