Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Populære måltidskasser

Populære måltidskasser

Find din favorit måltidskasse blandt de mest populære måltidskasser på Findmaaltidskasse.dk. Der er en stigende efterspørgsel på måltidskasser, da de er med til at gøre en travl hverdag nemmere, uden at man skal gå på kompromis med kvalitet og sundhed.

Mest populær

Klassisk måltidskasse

Vælg mellem forskellige klassiske retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem. Retterne spænder bredt fra kød og fisk til vegetariske måltider. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 765 kr. på de første 4 kasser

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her

Populær

Vælg mellem 40 retter hver uge

RetNemt Måltidskasser har gjort det nemt for dig at leve sundt, grønt og varieret. Vælg en af deres måltidskasser som deres kokke har sammensat eller vælg frit mellem 40 retter hver uge. Tryk på "bestil", og find ud af hvorfor dette er en af de mest populære måltidskasser.

2-4 personer

30 min.

2-5 dage

Tilbud: 50 % rabat på første måltidskasse

Fra

30 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her

Favorit Måltidskassen

Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring. Kassen varierer mellem fisk, kød og fjerkræ.

2-4 personer

30 min.

2-3 dage

Tilbud: Spar op til 727 kr. på dine 3 første leveringer med koden: Sommer22

Fra

48 dkk

per portion

Bestil her

Marley Spoon måltidskasse

Denne måltidskasse er tilegenet stort set alle: børnevenlige, glutenfri, vegetariske m.m. Hver uge er der en ny liste over opskrifter som du frit kan vælge mellem.

2-4 personer

20 - 40 min.

3-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på de første 4 måltidskasser

Fra

38 dkk

per portion

Bestil her

Hverdagskassen

Hverdagskassen indeholder nemme, sunde og variede måltider som blot skal varmes. Du slipper altså for at snitte og skrælle! Du kan hver uge vælge de forskellige retter der er til rådighed.

1-5 personer

5 - 10 min.

5-5 dage

Tilbud: 25% rabat på din første måltidskasse (du binder dig til min. 1 yderligere levering)

Fra

50 dkk

per portion

Bestil her

Kokkens måltidskasse

Kokkens måltidskasse indeholder sund og varieret, hjemmelavet aftensmad, som kan serveres i en fart. 

1-5 personer

20 min.

3-4 dage

Tilbud: Spar 20 % på første kasse

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

Familiekassen

Familiekassen er en måltidskasse, der indeholder aftensmad, som hele familien kan lide. Der lægges vægt på, at der altid er mad, som børnene kan lide, samtidig med, at hele familien kan nyde et sundt og velsmagende måltid.

1-6 personer

30 - 60 min.

3-4 dage

Tilbud: 25 % på de første 2 måltidskasser med koden: MÅLTIDSKASSE

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her

BudgetKassen

Med denne måltidskasse får du enkle, velsmagende retter, som er lige til at gå til. Retterne er nøje sammensat af sæsonens grønt og klassiske kødudskæringer. Derudover indeholder opskrifterne også tips til, hvordan du kkan tilsætte yderligere smag til retten.

2-4 personer

30 - 40 min.

4-4 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

37 dkk

per portion

Bestil her

Sammensæt din personlige måltidskasse

Sammensæt din egen personlige måltidskasse fra MyDietpal med velsmagende og varierende måltider. Du vælger selv, om du ønsker at tabe vægt, holde vægten eller forøge din vægt. 

1-10 personer

5 - 15 min.

3-7 dage

Tilbud: Loyalitetsklub: Få tilbud efter flere ordrer i træk

Fra

58 dkk

per portion

Bestil her

Kaloriesmart måltidskasse

Vælg mellem flere forskellige kalorielette retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye smagfulde retter af høj kvalitet og med færre end 650 kalorier pr. ret. 

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 765 kr. på de første 4 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

500 Kalorierkassen

Mad med få kalorier - men masser af smag og desuden glutenfri. SlankeKassen sikrer dig varierede måltider, der mætter godt og er i overensstemmelse med gældende kostråd.

2-2 personer

45 min.

3-5 dage

Tilbud: 30 % rabat på din første måltidskasse

Fra

46 dkk

per portion

Bestil her
Se flere
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Populære måltidskasser

Måltidskasser er blevet super populære, fordi de gør en travl hverdag nemmere uden at gå på kompromis med sundhed og kvalitet. Den stigende popularitet medfører dog også, at udbuddet af måltidskasser fortsat vokser. Det kan derfor være svært at vælge sin måltidskasse, når mulighederne er så mange! Blandt de mest populære måltidskasser er RetNemt, HelloFresh, Kokkens Hverdagsmad og Simple Feast, som hver især har noget forskelligt at tilbyde. 

RetNemt

Retnemt logoHos RetNemt sammensætter du selv din måltidskasse ud fra 14 mulige opskrifter hver uge.  Du kan både vælge imellem familievenlige, økologiske, hurtige (omkring 30 minutter) og sunde opskrifter udviklet med de 10 kostråd for øje. Når du tegner et abonnement kan du ovenikøbet angive en eller flere ingredienser, som du aldrig ønsker i din måltidskasse, hvis du eksempelvis har allergener eller noget, som du ikke bryder dig om. Måltidskasserne fås til 2-6 personer i 1-5 dage.

HelloFresh

Hello freshHos HelloFresh sammensætter du også selv din måltidskasse. Hver uge kan du vælge mellem 15 nye opskrifter, som enten er klassiske, vegetariske, familievenlige eller nemme og hurtige (under 30 minutter). Det brede udvalg af opskrifter sikrer, at der er noget for enhver smag, hvorfor dette også er en af de mest populære måltidskasser. Måltidskasserne fås til 2 eller 4 personer i 3-5 dage.

Kokkens Hverdagsmad

kokkens hverdagsmadHos Kokkens Hverdagsmad vælger du mellem to måltidskasser, nemlig familiekassen eller kokkens grønne kasse, hvorefter måltiderne vælges for dig. Familiekassen indeholder lækre, varierede og børnevenlige retter, mens der i kokkens grønne kasse er skruet op for grøntsagerne, økologien og fuldkorn. Måltidskasserne fås til 1-5 personer i 3 eller 4 dage.

Simple Feast

Simple feastHos Simple Feast vælger du mellem to måltidskasserne Family Feast eller Season Feast. Fælles for måltidskasserne er, at retterne er grønne, økologiske og kun tager 15 minutter at lave! Netop derfor er disse nogle af de mest populære måltidskasser. Begge måltidskasser kan desuden fås som vegetarisk eller vegansk variant. Måltidskasserne fås til 2-5 personer i 3 dage.Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo