Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Frugtkasser

Frugtkasser

Sammenlign de forskellige frugtkasser her på siden, for at finde den der passer perfekt til dig og din familie, eller måske din arbejdsplads. I kasserne finder du årstidernes frugter, som bliver leveret direkte til din dør.

Annonce
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Find den rigtige frugtkasse

Frugtkasser

Frugtkasser er en forholdsvist ny type af måltidskasser på markedet. Og som navnet ganske enkelt antyder, er det en kasse med frugt, og fungerer på samme måde som en almindelig måltidskasse. Bortset fra, at du ikke finder ingredienser til aftenmåltider i kassen, men derimod finder alverdens friske frugt og grøntsager. Det er en rigtig god og nem måde at få lidt ekstra frugt og grønt indenbords, hvis man selv har lidt svært ved at få købt og spist nok grønt i sin hverdag. 

Mange mennesker ønsker at spise mere frugt og grønt, men har svært ved at få det gjort, fordi man enten ikke har tid til at handle de sunde varer ind til hverdagens madlavning, eller fordi man ikke rigtig ved, hvilke frugter og grøntsager, man egentlig skal vælge og hvordan man man bruge dem i hverdagen. Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så er en måltidskasse med frugt - også kaldet en frugtkasse - helt sikkert en rigtig god løsning for dig. 

På denne side har vi sat fokus på frugtkasser, grøntkasser, måltidskasser med grønt - ja, kært barn har mange navne. Det gør vi fordi frugt og grønt er mindst lige så vigtigt som hovedmåltider i hverdagen, og fordi vi gerne vil være med til at gøre det endnu nemmere for danskerne at få spist en masse frugt og grønt hver eneste dag.

Frugt- og grønt kasser

Hvad end du leder efter frugtkasser eller grøntkasser, om du leder efter en frugtordning til din virksomhed eller arbejdsplads, eller du blot leder efter en mulighed for at få leveret frugt og grønt til dig selv eller din familie en gang om ugen, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på FindMaaltidskasse kan du nemlig sammenligne alle de forskellige muligheder, der er på markedet for frugtkasser lige nu. Og dermed kan du nemt og hurtigt finde den frugtkasse, der passer helt perfekt til dig, din familie eller din arbejdsplads.

Der findes mange forskellige typer af frugtkasser, og nogle egner sig bedre til visse formål end andre. Der findes mindre frugtkasser, som passer godt til en familie eller et par, som ønsker at få leveret frugt en eller et par gange om ugen. Disse kasser er typisk tilpasset den helt almindelige, danske forbruger. Andre kasser er rettet mod virksomheder og arbejdspladser for at fungere som en slags frugtordning. Disse kasser kommer typisk i lidt større størrelser, fordi der skal være nok frugt og grønt til at alle medarbejdere på én arbejdsplads kan få et par stykker frugt hver dag. 

Bestil en frugt- og grønt kasse fra Eat Grim

Økologisk frugt til døren

Du vælger selv, om du vil have økologisk frugt i din frugtkasse eller ej - men den tendens, der er på markedet lige nu viser helt tydeligt, at danskerne foretrækker økologisk frugt i deres frugtkasser, når de får dem leveret til døren. Økologiske frugtkasser er et hit, og det er de fordi der er utrolig mange fordele forbundet med at vælge økologi frem for konventionelle varer - og det gælder ikke blot frugt og grønt. Det gælder rent faktisk alle de varer, som du bruger i din dagligdag. Så hvorfor skulle du ikke vælge at få en økologisk frugtkasse leveret lige til døren? Så får du på den nemmest mulige måde spist lidt ekstra økologisk frugt i løbet af din dag. 

Levering af frugt og grønt

Findes der nogen nemmere måde at sikre sig, at man altid har lækker frugt og grønt til rådighed, så man er sikker på at få spist en masse af det - end en frugtkasse? Det tror vi faktisk ikke der gør. Og netop derfor er levering af frugt og grønt i en frugtkasse en super god løsning for dig, der måske ikke altid får lagt alle de gode frugter og sunde grøntsager i indkøbskurven, når du står nede i supermarkedet. Med en frugt kasse kan du være helt sikker på, at du altid har en masse god frugt og lækre grøntsager til rådighed, fordi de bliver leveret lige til døren. Så skal du ikke selv tænke over at skrive dem på indkøbslisten næste gang du tager ud for at handle.

Fordele ved frugt- og grønt kasser

Frugtkasser kan meget mere end bare at sørge for, at du altid har adgang til frisk frugt og grønt. Med en frugtkasse bidrager du også til friskhed og sundhed for dig selv, din familie og/eller din arbejdsplads. Du får samtidigt stor variation i frugtkassens indhold, og derfor kan du med en frugtkasse forvente mange forskellige smagsoplevelser, fordi du får prøvet noget frugt og nogle grøntsager, som du måske ikke selv ville have valgt. Med en frugtkasse kan du desuden være sikker på at få frisk frugt og grønt i høj kvalitet ind ad døren, hvilket ikke altid er en selvfølge i frugt afdelingen i supermarkedet. Med en frugtkasse kan du altså være helt sikker på, at du kun får varer i høj kvalitet og som er super frisk. Det er en nem, men samtidig fleksibel måde, at sørge for at få lidt ekstra frugt og grønt ind i sin hverdag på. Nem, fordi frugtkassen leveres direkte hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fleksibel, fordi du selv kan være med til at bestemme hvor meget eller lidt frugt, du vil modtage og hvor ofte du ønsker at modtage din frugtkasse.

Få sæsonens frugt og grønt leveret til døren

Langt de fleste udbydere af frugtkasser på markedet sørger for at holde deres udbud af frugt og grønt opdateret så det passer til årstiderne og sæsonerne. Derfor kan du altid være helt sikker på at få leveret sæsonens grøntsager og frugter til døren uden selv at skulle tænke over hvilke frugter eller grøntsager, der er i sæson lige nu. Den leverandør, du vælger til din frugt måltidskasse sørger nemlig for at udvælge indholdet i frugtkassen, så du altid kan se frem til at kunne nyde årstidens bedste råvarer og sorter af frugt og grønt. Det giver dig en endnu bedre smagsoplevelse og sørger for stor variation i de frugter og grøntsager, som du modtager i din frugtkasse. Aarstiderne og Eat Grim er nogle af de leverandører, som tilbyder frugt- og grønt kasser.

Frugtordning på arbejdspladsen

Rigtig mange virksomheder har i dag en eller anden form for frugtordning på arbejdspladsen. Det indebærer typisk, at medarbejderne kan tage et vist antal stykker frugt eller grøntsager i løbet af dagen. Og derfor tilbyder rigtig mange leverandører af måltidskasser og frugtkasser nu også frugtkasser til virksomheder, som kan fungere som en frugtordning til medarbejderne. Med en frugtordning til medarbejderne kan man nemlig bidrage til større motivation og friskhed blandt sine kollegaer, fordi et stykke frugt eller andre former for grønne snacks tit er lige det, der skal til, hvis man er ved at miste motivationen eller energien i løbet af en lang arbejdsdag. Det er en super god, sund og naturlig måde at give ekstra overskud og energi til sine medarbejdere på. 

Med en frugtkasse på arbejdspladsen kan man desuden også selv være medbestemmende i forhold til hvilken slags frugt, man gerne vil modtage, så man kan tilpasse frugtkassen til medarbejdernes præferencer. For eksempel i forhold til, om der for eksempel bliver spist mange æbler og bananer - så kan man tilvælge ekstra af dette - eller hvis man foretrækker nogle lidt mere eksotiske frugter eller måske endda meloner, så er der naturligvis også mulighed for at vælge dette. Her på FindMåltidskasse har vi samlet alle de bedste udbydere af frugtkasser - også dem, der leverer frugtkasser til arbejdspladser - så du nemt kan finde den leverandør af frugtkasser, som passer til netop din virksomhed.

Fordele ved økologisk frugt og grønt

Der er rigtig mange fordele forbundet med at vælge en frugtkasse som supplement til den daglige kost. For det første er frugt og grøntsager et rigtig godt alternativ til mellemmåltider, især hvis man ønsker at leve sundere og spise færre kalorier. Her er grøntsager og frugt typisk et rigtig godt valg. 

Og så er der naturligvis også endnu flere fordele forbundet med at vælge en økologisk frugtkasse frem for en frugtkassee med konventionel frugt. Som de fleste nok ved, er der ingen pesticider eller rester af pesticider i økologisk frugt og grønt. Pesticider er nemlig ikke særlig godt for menneskekroppen, og er derfor noget, vi bør undgå i vores kost. Men det viser sig rent faktisk også - ifølge et studie fra British Journal of Nutrition - at der er helt op til 69 % flere antioxidanter i økologiske madvarer sammenlignet med de konventionelle. Og antioxidanter kan blandt andet være med til at forebygge kræft og andre farlige sygdomme. Generelt er økologisk frugt og grønt bare langt sundere end konventionelle grøntsager og frugter, og så undgår man de hormonforstyrrende stoffer, som man kan risikere at finde i pesticiderne og andre sprøjtegifte. Så hvorfor ikke prøve en økologisk frugtkasse af allerede i dag?Morten Jørgensen

Skrevet af

Morten Jørgensen

CTO Adlab

Morten er webansvarlig for findmaaltidskasse,dk og står bl.a. for nye tiltag på sitet. Han har prøvet måltidskasserne fra Hello Fresh, og ser det bl.a. som en kæmpe fordel, at måltidskasserne er med til at spare tid i hverdagen.

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo