Danish Granola Company

Måltidskasser fra Danish Granola Company

Danish Granola Company 

Danish Granola Company er en dansk virksomhed med en forkærlighed for morgenmad. Mange nedprioriterer dagens første måltid enten på grund af manglende sult eller manglende inspiration. Måltidet kan derfor ende med at blive rutinepræget og kedeligt. Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, da det sparker forbrændingen i gang og skaber energi for resten af dagen. 

Danish Granola Company specialiserer sig i lækre og sunde morgenmadsprodukter som er 100% glutenfri og økologiske

Historien bag Danish Granola Company 

danish granola companyDanish Granola Company blev skabt af to morgenmads-entusiaster i 2017. Ideen bag Danish Granola Company, startede efter en rejse til Hawaii, hvor de blev inspireret til at skabe deres egne morgenmadsprodukter fuld af mæthed og smag, uden at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Morgenmad behøver ikke være et kedeligt og smagsløst måltid, som skal overstås. Efter rejsen startede ideudviklingen af Danish Granola Company i en lille lejlighed i Aarhus, hvor deres opskrifter stadig i dag testes og udvikles. 


Da kvalitet er kernen i deres morgenmadskoncept, er alle deres produkter økologiske og glutenfri. Derudover er alle deres produkter håndlavet og håndpakket i Aarhus, på denne måde er kvaliteten af deres ingredienser sikret, så man er garanteret et lækkert og sundt morgenmåltid, som garanterer mæthed og næring. 

Morgen-box

Måltidskasser er de sidste par år steget i popularitet og efterspørgsel. Måltidskasser er et nemt alternativ til den travle hverdag, hvor inspiration og lyst til at lave mad hurtigt kan forsvinde. Danish Granola Company har skabt en morgen-box fyldt med lækre kvalitetsprodukter, som gør morgenmaden til et nemt og lækkert måltid fuld af næring som er rig på smag og kvalitet. 

En morgen-box fra Danish Granola Company indeholder produkter som er 100% glutenfri og 100% økologiske. Inkluderet i en morgen-box fra Danish Granola Company er tre granola varianter, som de selv har udviklet. Derudover indeholder boxen også nødder, toppings og snacks, som gør måltidet mere spændende og rig på smag. Morgen-boxen leveres direkte til din dør enten hver måned eller hver anden. Med en morgen-box fra Danish Granola Company undgår du kedelige madvaner, som ikke skaber mæthed. Du får leveret kvalitetsprodukter direkte til din dør, så du nu kan se frem til en økologisk smagsoplevelse hver morgen.  

Produkter

Danish Granola Company leverer, udover den lækreste granola, også nødder og andre toppings, som kan købes enkeltvis eller i form af deres morgen-box. 

Alle deres granola varianter består først og fremmest af danske glutenfri havregryn. Danish Granola Company har selv udviklet deres forskellige varianter, som består af enten æbler, diverse nødder, kokos eller kakao. Deres granola er håndlavet af de bedste økologiske og glutenfri ingredienser. Deres granola kan spises på flere forskellige måder. De fire varianter er ideelle som topping på skyr, yoghurt, havregrød, smoothie bowls eller helt enkelt sammen med mælk. Kun fantasien sætter grænser. Deres granola er også en perfekt topping på desserter såsom is eller et sundt alternativ for kammerjunker på koldskål. 


Hos Danish Granola Company kan man også købe flere forskellig slags nødder og toppings såsom kakao nibs, chiafrø, tørrede bær, kokosflager og diverse nødde-spreads. Alle de ingredienser man har brug for til at skabe et sundt og nærende morgenmåltid. 

Levering

Danish Granola Company tilbyder hurtig levering med enten GLS eller Dao, på kun 1-4 hverdage. Ordrer sendes ud mandag til fredag. Du får gratis levering på køb af 299,- eller ved køb af en morgen-box, ellers koster forsendelsen fra 35,-

-

-

Kontrol rapport Danish granola company     Danish granola company trustpilot

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo