facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Den Grønne Asparges

Bag navnet Den Grønne Asparges finder man kvalitetsfyldte måltidskasser spækket med friske og velsmagende råvarer leveret direkte til døren. Den Grønne Asparges har lagt et stort stykke arbejde i at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder. Det leveres lige til din dør sammen med opskrifter, der gør den sunde aftensmad meget nemmere at overkomme i en travl hverdag. Måltidskasserne indeholder forskellige måltider, der skifter mellem køddage, grøntsagsdage og fiskedage med frisk fisk. Alle kasserne kan leveres så de dækker 2 - 6 personer, og 3-4 måltider om ugen. Levering finder sted på mandage i Aarhus området og tirsdage i resten af landet. Da maden leveres i en kølekasse, så behøver du ikke skynde dig hjem, råvarerne holder sig kølige i adskillige timer. Der tilbydes fri fragt for abonnenter efter den første levering.

Historien

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er blevet til som et ønske om at etablere en sund og nem løsning på aftensmaden i den travle hverdag. Idéen startede efter indehaveren, Pia, som havde boet i udlandet i en række år, flyttede tilbage til Danmark. Hun havde tidligere været bosat i både Italien og Spanien, hvor der eksisterer en anden kultur omkring de gode råvarer. Da hun flyttede tilbage til Danmark og fik en hverdag med familie, hus og fuldtidsjob, så oplevede hun hurtigt, at det blev en meget omfattende opgave at holde køleskabet fyldt med de gode og friske råvarer. Den Grønne Asparges blev startet som en måde at hjælpe andre i lignende problemer. For et mindre beløb kan man med deres måltidskasser få de gode og friske råvarer leveret lige til døren, og slippe for at køre byen tynd i jagten på de gode råvarer.

Opskrifter og inspiration

Måltidskasserne leveres med spændende opskrifter og råvarer nøje afmålt til de medfølgende opskrifter. Skulle du modtage råvarer du ikke er velbekendt med, så er det blot at følge opskriften, hvor tilberedningen af råvarer er detaljeret beskrevet. På den måde giver en måltidskasse dig mere erfaring i køkkenet, øger dit råvare-kendskab og styrker dine madlavningsevner. Når du modtager en kasse, vil det fremgå at det medfølgende menukort, hvilke ingredienser du forventes at have, som ikke leveres med måltidskassen. Det står også tydeligt hvilke ingredienser du skal bruge til de forskellige retter, så ikke kommer til at bruge for meget en dag.

Økologi

Bestemte råvarer såsom kartofler, gulerødder og rodfrugter vil altid være økologiske, mens eksempelvis kød er konventionelt. I måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er der altid økologiske produkter og når du får kassen leveret, står det tydeligt angivet hvilket produkter, der er økologiske på menukortet. To af måltidskasserne indeholder desuden frisk fisk, hvilket er noget Den Grønne Asparges vægter højt og betragter som et bærende element i sammensætningen af deres måltider. Fisken kan ikke ombyttes til kød, men hvis man ikke ønsker fisk findes også en måltidskasse uden fiskeretter.

Leveringen

Den Grønne Asparges leverer på alle brofaste dele af Danmark. Bor du i Aarhus området, så vil du modtage din måltidskasse om mandagen. I resten af Danmark foregår levering om tirsdagen. Xpressen står for leveringen, hvilket foregår i tidsrummet 8-17. Er du ikke hjemme stiller Xpressen måltidskassen foran din hoveddør/opgangsdør. Der kan også aftales andre leveringssteder, såsom eksempelvis i en garage eller et skur, hvor måltidskassen er mere gemt af vejen. Temperaturfølsomme råvarer leveres i kølebokse eller termokasser med en emballage, der sikrer en konstant temperatur på 0-2 grader. Derfor behøver du ikke være nervøs for madvarernes holdbarhed.

Måltidskasserne

Hos Den Grønne Asparges findes tre måltidskasser at vælge mellem. Fælles for dem alle er, at de kan købes fra 2 - 6 personer og har en varieret kost, hvor der i alle tre indgår en grøntsagsdag uden kød. To af måltidskasserne indeholder desuden frisk fisk fra P. Clausens Fiskehandel beliggende i Aarhus. Den Grønne Asparges har også et stort udvalg af løs-varer man kan få leveret sammen med sit abonnement. Heriblandt er et stort udvalg af bl.a. vin, kaffe, løs råvarer deriblandt fisk, kød, grønt, frugt & bær. 3 måltider I denne måltidskasse får du typisk 2 dage med kødretter og en dag med grøntsagsret. Dette er den eneste måltidskasse fra Den Grønne Asparges uden fiskeret på menuen. Hos Den Grønne Asparges køber man måltidskasserne i abonnementsform med levering i lige uger, ulige uger eller hver uge. Man betaler kun fragt første gang, hvilket er et beløb på 49 kr. 3 måltider + fisk I denne måltidskasse får du en dag med en traditionel kødret, en dag med en grøntsagsret og en dag med en fiskeret bestående af frisk fisk fra P. Clausens Fiskehandel. Denne måltidskasse sikrer dig og din familie tre sunde og velsmagende aftensmåltider om ugen, måltider der kan tilberedes uden alt for meget arbejde. Kassen kan købes som et enkelt køb, eller i abonnementsform med levering i lige uger, ulige uger eller hver uge. Som enkeltkøb betaler man 49 kr. for fragt, som abonnement betaler man leveringsgebyr første gang, herefter er det gratis. 4 måltider + fisk Hvis du har svært ved at komme igennem ugen, så kan denne kasse være et godt valg. Den indeholder sund mad til fire af ugens dage og har typisk 2 kødretter, 1 grøntsagsret og 1 fiskeret med frisk fisk. Kassen kan købes som et enkelt køb med et leveringsgebyr på 49 kr. Vælger man i stedet en abonnementsform med levering i lige uger, ulige uger eller hver uge, så betaler man kun levering første gang. Herefter er leveringen gratis.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo