facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Den Grønne Asparges

Bag navnet Den Grønne Asparges finder man kvalitetsfyldte måltidskasser spækket med friske og velsmagende råvarer leveret direkte til døren. Den Grønne Asparges har lagt et stort stykke arbejde i at udvælge og pakke råvarerne i afpassede mængder. Det leveres lige til din dør sammen med opskrifter, der gør den sunde aftensmad meget nemmere at overkomme i en travl hverdag. Måltidskasserne indeholder forskellige måltider, der skifter mellem køddage, grøntsagsdage og fiskedage med frisk fisk. Alle kasserne kan leveres så de dækker 1-6 personer, dog kan Vegetarkassen leveres til 2 til 6 personer, og 3-4 måltider. Leveringen sker mandag flere steder i Øst- og Midtjylland samt på store dele af Fyn. Øvrige områder får levering tirsdag. Levering sker til alle brofaste øer. Måltidskassen er altid leveret senest kl. 17.00. Levering finder sted på mandage i Aarhus området og tirsdage i resten af landet. Da maden leveres i en kølekasse, så behøver du ikke skynde dig hjem, råvarerne holder sig kølige i adskillige timer. Leveringen er altid gratis. Der er intet emballage- eller oprettelsesgebyr og abonnementet er uden binding.

Historien

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er blevet til som et ønske om at etablere en sund og nem løsning på aftensmaden i den travle hverdag. Idéen startede efter indehaveren, Pia, som havde boet i udlandet i en række år, flyttede tilbage til Danmark. Hun havde tidligere været bosat i både Italien og Spanien, hvor der eksisterer en anden kultur omkring de gode råvarer. Da hun flyttede tilbage til Danmark og fik en hverdag med familie, hus og fuldtidsjob, så oplevede hun hurtigt, at det blev en meget omfattende opgave at holde køleskabet fyldt med de gode og friske råvarer. Den Grønne Asparges blev startet som en måde at hjælpe andre i lignende problemer. For et mindre beløb kan man med deres måltidskasser få de gode og friske råvarer leveret lige til døren, og slippe for at køre byen tynd i jagten på de gode råvarer.

Opskrifter og inspiration

Måltidskasserne leveres med spændende opskrifter og råvarer nøje afmålt til de medfølgende opskrifter. Skulle du modtage råvarer du ikke er velbekendt med, så er det blot at følge opskriften, hvor tilberedningen af råvarer er detaljeret beskrevet. På den måde giver en måltidskasse dig mere erfaring i køkkenet, øger dit råvare-kendskab og styrker dine madlavningsevner. Fredag efter kl. 11 i ugen før levering er det muligt på ”Min Side” at se den kommende uges opskrifter samt information om det basislager, det er forventet kunden har i huset, f.eks salt, peber, olie, mel o.lign.

Økologi

Bestemte råvarer såsom kartofler, gulerødder og rodfrugter vil altid være økologiske, mens eksempelvis kød er konventionelt. I måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er der altid økologiske produkter og når du får kassen leveret, står det tydeligt angivet hvilket produkter, der er økologiske på menukortet. I Familiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen kan der i 4 dages kasserne vælges eller fravælges én dag med fisk. I Inspirationskassen og Slankekassen til 3 dage er der altid én dag med fisk, mens der i 3-dages Familiekassen ikke er fisk.

Leveringen

Den Grønne Asparges leverer på alle brofaste dele af Danmark. Levering mandag flere steder i Øst- og Midtjylland samt på store dele af Fyn. Øvrige områder får levering tirsdag. Levering sker til alle brofaste øer. Måltidskassen er altid leveret senest kl. 17.00. Er du ikke hjemme stiller chaufføren måltidskassen foran din hoveddør/opgangsdør. Der kan også aftales andre leveringssteder, såsom eksempelvis i en garage eller et skur, hvor måltidskassen er mere gemt af vejen. Temperaturfølsomme råvarer leveres i kølebokse eller termokasser med en emballage, der sikrer en konstant temperatur på 0-2 grader. Derfor behøver du ikke være nervøs for madvarernes holdbarhed.

Måltidskasserne

Hos Den Grønne Asparges findes fire måltidskasser at vælge mellem. Fælles for dem alle er, at de kan købes fra 1 til 6 personer. Undtaget Vegetarkassen som fås fra 2 til 6 personer, og har en varieret kost. I Slankekassen og Inspirationskassen er der én ugentlig vegetardag, mens der i Familiekassen ikke er en vegetardag. I Famiiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen er det muligt at vælge en 4 dages kasse med eller uden 1 fiskedag. Fisken får Den Grønne Asparges fra P. Clausens Fiskehandel i Århus. Den Grønne Asparges har også et stort udvalg af løs-varer man kan få leveret sammen med sit abonnement, hvor Den Grønne Asparges tilbyder også salg af vin, weekendkasser, kød o.lign. Heriblandt er et stort udvalg af bl.a. vin, kaffe, løs råvarer deriblandt fisk, kød, grønt, frugt & bær. Hos Den Grønne Asparges køber man måltidskasserne i abonnementsform med levering i lige uger, ulige uger eller hver uge. Leveringen er altid gratis. Der er intet emballage- eller oprettelsesgebyr og abonnementet er uden binding. Denne måltidskasse sikrer dig og din familie tre sunde og velsmagende aftensmåltider om ugen, måltider der kan tilberedes uden alt for meget arbejde. Når du køber en måltidkasse er det et abonnement du opretter, men da det er uden binding kan du vælge at opsige dit abonnement efter den første kasse. Du har også altid mulighed for at sætte dit abonnement på pause i kortere eller længere tid. Levering i lige uger, ulige uger eller hver uge.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo