facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Det Italienske Køkken, hvem er vi?

Det er kærligheden for Italien og kærligheden for autentisk italiensk mad, der var motivationen bag Det Italienske Køkken. Mad er et vigtigt taleemne blandt italienere, og kvaliteten af mad er endnu vigtigere. Det Italienske Køkken er en virksomhed der sælger italienske måltidskasser, med kulinarisk mad. En italiensk måltidskasse kommer i flere varianter, så der er noget til ethvert behov. Det vil sige, at du kan gå ind og vælge, hvad du har lyst til, blandt mange forskellige italienske retter eller produkter du synes om. Det Italienske Køkken tager udgangspunkt i italienske mad retter, til hver en smag. Der er mulighed for at bestille måltidskasser med sund italiensk mad, med friske varer direkte fra Italien. Ideen bag er at tilbyde autentisk italiensk mad, som mange i forvejen holder af. Det Italienske Køkken går ikke på kompromis med kvaliteten, og det kan man smage på de mange lækre traditionelle retter og råvarer. Dertil er det muligt at finde opskrifter, så du selv kan gå i krig med lækre italienske madretter. Sund italiensk mad, kan stadig være sundt og samtidig smage himmelsk. Med en italiensk måltidskasse, kan det ikke gå helt galt. 

Det Italienske Køkken - Sådan startede  det hele 

Jesper, som er ejer af Det Italienske Køkken, så en mulighed for at overtage hjemmesiden, med ideen om kulinarisk mad, hvori tanken var ‘italiensk mad retter, og valgte at lave sit eget præg på den. Ideen bag, var at der skulle være en hjemmeside der solgte måltidskasser, af friske produkter. Ifølge mange danskere, er Italien ikke kun et smukt land, men et land med verdenskendt og lækker mad. Det hele startede ud med, at efterspørgslen på friske ingredienser var høj, og at finde et alternativ til de masseproducerede produkter der er at finde på hylderne i hvert supermarked. Ambitionerne var høje og derfor valgte Jesper at rejse rundt i Italien for at finde de bedste og mest friske produkter måltidskasserne. Jesper fandt frem til små italienske familievirksomheder, som supplerer Det Italienske Køkkens ingrediensliste på bedste italienske stil, med fantastiske delikatesser i god kvalitet. Derfor kan man være sikker på at få den rette italienske stemning ind i køkkenet og på spisebordet derhjemme, når man vælger en måltidskasse, med italiensk mad retter fra Det Italienske Køkken.

Temakasser

De forskellige kasser indeholder hver deres unikke kendetegn, så der er måltidskasser efter alles behov. Der er mulighed for at vælge temakasser med italiensk tema mad alt efter, hvad der lyster. Er du i humør til pizza, risotto, pasta eller lasagne, så er der kasser der passer til hver af de kategorier. Men vigtigst af alt, er det smagen af traditionel italiensk mad der driver virksomheden, så der er noget at finde for alle. Med italiensk tema mad, er aftensmaden aldrig kedelig. 

Produkter

Måske har du allerede bestilt måltidskasser og derved fået øjnene op for diverse ingredienser og råvarer, som indgik i din italienske inspirerede måltidskasse. Så frygt ej, for disse kan ligeledes også købes på Den Italienske Køkkens hjemmeside. Kan man ikke modstå den lækre pesto der blev brugt i en af de tidligere retter, er det muligt at købe den for sig. Det samme gælder eksempelvis olivenolie, trøffel og krydderier. Det er ligeledes muligt at købe vin og kaffe som enkeltprodukter. 

Levering

Leveringstiden for din italienske måltidskasse er på 1-2 dage. Din autentiske italienske mad kan dog bringes helt til døren for 49 kr., medmindre du køber måltidskasser for 699 kr., hvorefter leveringen er på vores regning.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo