Hos Det italienske køkken er de gode produkter og passionen for mad og vin omdrejningspunktet. De elsker Italien og italiensk mad.

De to grundlæggere af Det italienske køkken er, Mette som er journalist og har boet i Rom i 10 år og Kenneth som er en stor vinkender og en dygtig kok. De elsker begge to at stå i køkkenet og lave italienske opskrifter og de rejser begge meget i Italien.

I Italien bruger de meget tid på at tale om mad, lave mad og spise mad og kvaliteten af produkterne af i top og der finde masser af egnsretter og egne specialiteter.
Mette og Kenneth savnede et alternativ, i Danmark, til supermarkedernes massefremstillede industriprodkter, der ikke har så meget smag, historie og kvalitet. Læs mere

Måltidskasserne


Mette og Kenneth Rem, der har Det italienske køkken, ønsker at sætte debatten om høj fødevarekvalitet på dagsordenen i Danmark. De mener, at discountprodukter fylder for meget på supermarkedernes hylder. Hos Det italienske køkken er det vigtigt med fødevarer af høj kvalitet.

Mette og Kenneth rejser rundt i Italien for at prøvesmage og håndplukke produkter og besøge virksomheder, så de måltidskasser, de tilbyder, er italienske gourmet oplevelser til alle.
Hos Det italienske køkken findes der forskellige kasser fx til den hurtige aftensmad, gourmet aftenen, den romantiske middag og en masse andre.
Ved køb af måltidskasserne får man et italiensk koncept, som man kan bruge i sin madlavning, og så sparer man op til 15 %.

Et udpluk af måltidskasserne


Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at få måltidskasser hos Det italienske køkken på abonnementsordning

Et udpluk af måltidskasserne og hvad de indeholder:

Nem og hurtig aftensmads-kasse: Med denne kasse får du italiensk gourmet-fastfood i den travle hverdag.
Kassen indeholder:
Risotto med Karl Johan svampe, Spaghetti, Pasta Pappardelle, Napolitana traditionel pastasauce, pesto, Taggiasca-oliven, Ekstra jomfru olivenolie, Balsamico-eddike.

Den italienske sommerkasse: Det oplagte valg når du ønsker at lave et lækkert sommermåltid.
Kassen indeholder:
Ekstra jomfru olivenolie med citron, grissini, pesto ligure, balsamico, Taggiasca-oliven og Rosevin.

Vild med pasta-kassen: En kasse til dig, der ønsker god pasta, da god pasta er fundamentet for enhver god pastaret.
Kassen indeholder:
Pappardelle pasta, Tagliatelle pasta, Spaghetti, Stringozzi pasta, pesto, pastasauce med basilikum og økologiske flåede tomater.

Levering og betaling


Betalingen af måltidskasserne betales gennem et sikkert og krypteret betalingsvindue og man kan på nuværende tidspunkt betale med Mastercard, VISA, Forbrugsforeningens kort og MobilePay.

Leveringen af måltidskasserne foregår til Bring pakkeshops og direkte levering til hjemmet eller virksomhedsadresser med PostNord. Leveringen tager kun 1-2 hverdage og der kan opnås gratis levering ved køb for over 499 kr. og gælder kun leveringer til pakkeshop.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser