Eat Grim

Måltidskasser fra Eat Grim

Eat Grim

Eat Grims formål er at finde et hjem til alt det, som samfundet har vurderet var for grimt til at spise. For én ud af tre frugter og grøntsager går til spilde hos landbruget, fordi det enten har en eller flere kosmetiske fejl, som fødevareindustrien ikke vil acceptere, eller fordi der er blevet overproduceret. Hos Eat Grim hyldes altså alle farver, former og størrelser i kampen om at mindske madspil.

Historie

Under et besøg hos et landbrug på deres kandidatuddannelse Sustainable Entrepreneurship på Copenhagen Business School (CBS) opdagede Petra Kaukua (FI) og Carolin Schiemer (DE) i et bjerg af lækre grøntsager, på vej til at blive smidt ud på grund af et grimt udseende. Det kunne deres passionerede hjerter for fødevaresystemer ikke bære, og det blev starten på Eat Grim, der blev stiftet i 2018 og som i dag på daglig basis bekæmper madspild!

Kasserne

Eat Grim har to forskellige kasseordninger: Mixy-kassen eller Family-kassen.

Mixy-kassen er til de nysgerrige, som af til vil udfordre sig selv i køkkenet! Den indeholder et interessant mix af både nye og velkendte, økologiske frugter og grøntsager. Mixy-kassen kommer i tre forskellige størrelser: Mini & Mean (2-3kg), Small & Ugly (4-5 kg) og Big & Beastly (6-8 kg).

Family-kassen er til familier, som vil have frugt og grønt, som let kan tilberedes, og som også er børnevenligt! Den indeholder et godt udvalg af både snackbar og basis økologisk frugt og grønt i familievenlige mængder, så der både er nok til madpakken og madlavningen. Family-kassen kommer i én størrelse: Big & Beastly (8-10 kg).

Produkter

Kassernes indhold består udelukkende af frugt og grønt fra økologiske gårde i Danmark og Europa. Eat Grim sender hver søndag et unboxing nyhedsbrev ud, så du ved, hvad der er i din kasse i den kommende uge. Du modtager også et udvalg af lækre opskrifter, som du blandt andet kan bruge dit indhold til. 


Mini & Mean-kassen passer perfekt til dig, der er single. Indholdet skifter efter sæsonen, men kassen indeholder typisk:

2-3 kg frugt og grønt
6 typer afgrøder i alt
5 typer grønt
1 type frugt

Small & Ugly-kassen passer perfekt til mindre husstande. Indholdet skifter efter sæsonen, men kassen indeholder typisk:

4-5 kg frugt og grønt
8 typer afgrøder i alt
6 typer grønt
2 typer frugt

Big & Beastly-kassen indeholder et interessant mix af nyt og velkendt frugt og grønt. Indholdet skifter efter sæsonen, men kassen indeholder typisk:

6-8 kg frugt og grønt
11+ typer afgrøder i alt
9+ typer grønt
2+ typer frugt

Family-kassen passer perfekt til større husstande som fx familier og bofællesskaber. Indholdet skifter efter sæsonen, men kassen indeholder typisk:

8-10 kg økologisk frugt og grønt
11+ typer i alt
9+ typer grønt
2+ typer frugt

-

Eat grim trustpilot

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo