facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Det kan være ganske uoverskueligt og sådan en aften startede ideen og tankerne til Familiemåltider. Et firma der skulle gøre netop det spørgsmål nemmere for andre i samme situation. Nu yder Familiemåltider, den service, at levere inspiration i form af varierede opskrifter og handler stort ind til en masse glade og tilfredse kunder.

Måltidskasserne

Hos Familiemåltider sætter de en ære i at sammensætte ugernes menuer, så de passer til vores to kassetyper. Derfor har de dagligt kontakt til deres leverandør og tilpasser hele tiden deres produkt. Måltidskasserne hos Familiemåltider er opdelt i to linier, der er til 4 dage i hver kasse: Familiekassen som er fyldt med børnevenlig mad og traditionelle retter og Den Varierede, som består af mere moderne og udfordrende retter. Du vælger selv hvor mange der skal være mad til, med Small kassen er der til 1 voksen, Medium kassen er der til 2 voksne, Large kassen er der til 2 voksne og 2 børn og Xlarge kassen er der til 4 voksne. I kasserne finder du grøntsager, kolonialvarer, kød og opskrifter til 4 aftenmåltider. Derudover forventes at du selv har, basisvarer som f.eks., salt, peber, olie, smagsforstærkere. Egenkøb: ingredienser som mælk, æg og ost som mange alligevel har i køleskabet. Du modtager dog en SMS inden kassen leveres, med de få egenkøb der måtte være.

Levering

Leveringsdagen for måltidskassen er enten mandag eller tirsdag. De modtager i løbet af dagen alle varerne, derefter bliver de pakket i kasser til kunderne og derefter bragt ud. Det vil sige, de at de som udgangspunkt forventer at levere maden mellem klokken 07:00 og 20:00 mandag eller tirsdag afhængig af hvor du bor.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo