facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Konceptet bag Fitness Food er simpel, de ønsker at gøre din egen hverdag lettere. Grundlaget for Fitness Food, var at hvis man har et aktivt liv med arbejde, træning og også gerne vil leve livet, er man nogle gange nødt til at gå på kompromis med én af delene.

Hos Fitness Food lægger de stor vægt på at skabe en forbindelse mellem kost og fitness, og de har specialiseret sig i at lave den mest kvalitetsrige mad til dig på farten. Maden er lavet på de bedste råvarer og er pakket således, at det kan holde sig friskt i op til 8 – 9 dage. På den måde kan du være sikker på, at der hele tiden er lækre måltider, i dit køleskab. Med Fitness Food får du lækre og sunde færdigretter, der er optimerede til vægttab og træning, men som også fungerer perfekt til en almindelig aktiv hverdag.

Måltidskasser

På overfladen kan det ligne at Fitness Food måltiderne blot er færdiglavede salater, men det er i virkeligheden komplette, sunde og mættende måltider, der er klar til at blive spist med det samme eller tage med på farten. Alle retterne er solide måltider, så du kan blive mæt, og de er rige på fibre og protein i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Alle pakkerne er tydeligt mærket med måltidets eksakte indhold af protein, kulhydrat, energi og fedt. Der er muligt at bestille mellem tre forskellige linier hos Fitness Food. Get Lean: er til dig som ønsker, at skære ned på kalorierne og måske søger et vægttab, derfor er måltiderne reduceret på kalorier og kulhydrater, så du kan få lettere ved at smide de ønskede kilo. Get-Fit:Er til dig, der ønsker det perfekte måltid til en aktiv livsstil. Måltiderne har fokus på træningsmad som er rig på energi og proteiner. MYADDON: Er et nyt koncept hos Fitness Food, hvor du kan designe dit eget måltid, præcis som du har lyst. Her har du mulighed for selv at designe uden at gå på kompromis med hverken sundhed, kvalitet eller råvarer. Alle pakker er tydeligt mærket med måltidets eksakte indhold af protein, kulhydrat, energi og fedt. Fælles for de tre linier, er at det er den ideelle løsning til dig, der ikke altid har tid til selv at finde opskrifter, købe ind og lave mad.

Levering

Måltidskasserne købes for en måned ad gangen, men du har mulighed for at sammensætte menuer for hver enkelt uge. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du bestiller enkelte måltider, skal du som minimum bestille 7 måltider, for at placere en ordre. Du får din mad leveret lige til døren – lækker, frisk og helt klar til at spise – i praktiske måltidskasser. Måltiderne bliver leveret i køleemballage, der holder maden frisk i lang tid. Fitness Food producerer måltider hver dag og det er derfor muligt, at bestille alle hverdage, dog er mandagslevering kun muligt på Sjælland i øjeblikket.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo