facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Hvad er Kød til døren?

Der bliver længere og længere mellem de fysiske slagterbutikker, hvorfor det kan være svært at få fat på kød af god kvalitet. Dette er dog et problem som Kød til døren har løst, for hvis du er træt af ikke at kunne finde det kød, som du skal bruge og i den kvalitet, som du ønsker, så kan du hos Kød til døren finde slagterkød, der bliver leveret lige til døren - enten til en enkeltstående begivenhed eller til en hel uge ved hjælp af deres kødpakker. Kød til døren tilbyder kvalitetskød til gode online priser, der bliver leveret hurtigt og sikkert - og med god betjening og en service i top. Kødet kommer fra deres eget slagteri i Holstebro, som du også kan give et virtuelt besøg inde på deres hjemmeside. Deres grisekød og lammekød bliver slagtet ca. 10 km. fra slagteriet, og alt kødet er dansk, hvorfor der er garanteret den bedste kvalitet. 

Hvad tilbyder Kød til døren?

Hvad end det er oksekød, svinekød, lammekød, ungkvæg, kalvekød, kylling, gyros og gryderetter, pølser, røgvare eller delikatesser, så har Kød til døren alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til hjemmelevering af slagterkød. Der findes alle slags udskæringer, og kødet bliver behandlet med fagligheden i centrum. For Kød til døren er kød ikke bare kød, men kød handler derimod om samspillet mellem både muskler, smag, saft og kraft. Du kan herinde finde kød, og hertil udskæringer, der normalt kan være svært at finde i køledisken i supermarkedet, samtidig med, at kødets kvalitet er garanteret. Der er til alle slags måltider, hvad end det er hverdagsmaden, familiearrangementer, madpakken eller en aftenen med tapas i vennernes selskab, så kan du bestille til det hele på deres hjemmeside. 

Kødpakker til dit behov

Hvis du ikke kun ønsker at bestille kød til et specifikt arrangement eller måltid, er det hos Kød til døren muligt at bestille kødpakker, der kan tilpasses dit behov og din pengepung - og det er uanset, om det bare er til dig selv eller til en hel familie. Priserne spænder fra 295 til 750 kr for en pakke med kød til en uge, og indeholder fra 4 til 6 kg kød. Prisen afhænger derfor af dit eget behov, og hvilket slags kød, du ønsker at du bestille hjem. I en af pakkerne får du for eksempel også en lækker tomatsuppe med, så der nem og hurtig aftensmad til en af de travle dage i ugen. Du kan se udvalget af de forskellige kødpakker herinde ved findmåltidskasse og blive klogere på, hvad der passer til dit og/eller din families behov.

Sådan bliver dit kød pakket og leveret 

Kød til døren sørger for levering, der er både hurtig og sikker. Så når du har valgt din kødpakke ved findmåltidskasse, kan du være sikker på, at den valgte pakke kommer hurtigt frem til dig. Hvis du for eksempel bestiller kødpakken en mandag, så vil den blive produceret og pakket ned tirsdag og være fremme hos dig allerede onsdag. Kødet pakkes samtidig i en emballage, der forsikrer, at dit kød stadig er frisk, når det er fremme. Kødet pakkes i termobokse, og der bliver inden afsending tjekket, at boksen indeholder de korrekte varer, så du får, hvad du har bestilt. Brugen af termobokse sikrer, at kødet holdes afkølet og frisk - og der holdes øje med, at fødevaresikkerheden altid overholdes. Kød til døren er derfor den perfekte løsning til dig, der ønsker kvalitetskød lige til døren.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo