Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
 Kystfisken

Måltidskasser fra Kystfisken

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Kystfisken er uden tvivl en af de foretrukne leverandører, når det kommer til madlavning med fisk og skaldyr. Mange danskere elsker at spise fisk, og vi har samtidig også godt af det. Fisk og skaldyr er nemlig sundt og en god ting at spise, når det kommer til vores helbred. 

Kystfisken ønsker at sprede glæden ved at spise fisk, og åbne øjnene op for de personer, der endnu ikke har lært at elske de gode danske spisefisk. Med virksomhedens fine anmeldelser på blandt andet Trustpilot, hvor de har formået at opnå hele 4,8 stjerner ud af 5, så kan man være sikker på, at de leverede fisk og skaldyr fra Kystfisken er i allerhøjeste kvalitet. 

Hvem er Kystfisken? 

Friskfanget fiskKystfisken blev startet op tilbage i februar 2021, hvor iværksætteren fra Aalborg, Rasmus Holdt, følte at mulighederne for at købe frisk frisk i nærområdet var begrænset - til trods for at vores land er omkranset af havet. 

De begrænsede muligheder for at få fat på frisk fisk satte gang i tankerne hos nordjyden, som efterfølgende kom på den smarte løsning at slå sig sammen med et udvalg af lokale fiskere, i håbet om at kunne levere frisk fisk og skaldyr i høj kvalitet rundt til danskerne.  

Kystfisken er en virksomhed, der er skabt med ideen om at levere kystnær og friskfanget fisk ud til de madelskende husstande rundt i landet. I et tæt og velfungerende samarbejde med de lokale kystfiskere, så er virksomheden med til at gøre det muligt for kunder at få leveret frisk fisk lige til døren.

Kystfisken kan ikke hjælpe til, når det kommer til tilbehøret af den gode middag. Det er en virksomhed, der går op i høj kvalitet og samtidig kender til deres begrænsninger. Derfor kan det godt være at tilbehøret til middagsretten er nødsaget til at blive fundet et andet sted fra, men når det kommer til levering af fisk og skaldyr, så er Kystfisken uden tvivl det helt rette sted at gå til. 

Hvor kommer fisken fra?

Fiskene fra Kystfisken er sæsonpræget og de tilbyder derfor et udvalg, som er skånsomt fangede fisk, der viser omtanke både for fiskerne, kunderne og omgivelserne. Fiskene bliver fanget og bliver sejlet ind til land omkring det tidspunkt, hvor vi andre normalt står op. 

Fangsten varierer ud fra både vejr og årstid, men der kan findes klassikere, som med garanti vil gå igen og igen i sortimentet. Kystfiskens udvalg består af en god blanding af det hele. Der både mulighed for levering af hele fisk, flåede fisk, fileterede fisk, samt et godt udvalg af skaldyr og bløddyr. 

Vælg dine fisk og skaldyr 

Hver morgen klokken syv bliver dagens sortiment opdateret på Kystfiskens hjemmeside. Her er der mulighed for at kunne se dagens udvalg af morgenfrisk fisk, så snart at fisken er kommet i land. Dette er også årsagen til, at fisken der bliver leveret er så frisk. Som kunde vælger man selv, hvilke fisk og skaldyr man ønsker leveret til sin dør. 

Levering

Levering af frisk fisk og skaldyr kunne ikke være meget nemmere. Når man som kunde har udvalgt de ønskede varer til middagen bliver fisken straks pakket i flamingokasser med is og leveret direkte fra havet til hoveddøren.

Dagens sortiment bliver fanget tidligt om morgenen, og hver dag klokken 11 pakker og afsender Kystfiskens ansatte de bestilte varer i sortimentet og leverer ud til deres kunder, som hurtigt og nemt kan nyde godt af de friskfangede fisk og skaldyr til aftenens middag. Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo