Måltidsboxen

Måltidskasser fra Måltidsboxen

Måltidsboxen er leverandører af måltidskasser, som indeholder hjemmelavede måltider som er klar til at blive spist. Kasserne indeholder altid friske råvarer, fyldt med vitaminer. Kasserne bliver leveret direkte til din hoveddør, så du slipper for selv at handle ind.

Hvad er måltidsboxen?

Måltidsboxen er et koncept, som har drømmen om at gøre din hverdag lettere. Vi kender alle til at have en travl hverdag, nogle med børn, nogle med en masse arbejde og andre noget helt tredje. Det kan i mange hjem være svært at nå det hele. Særligt når det kommer til at få lavet et godt solidt aftensmåltid. Hvis man i forvejen har lidt travlt, tyer vi ofte til de lette løsninger, som ikke altid er de mest næringsrige. Tværtimod ses der en tendens til at være lettere til at falde i fast food og andet take away, hvis man ikke har tid til at lave maden selv.
Dette synes måltidsboxen er synd og skam, og derfor vil vi gerne hjælpe med at gøre aftensmaden lettere og hurtigere for dig. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at godt og næringsrigt måltid mad uanset hvor travlt de har. Vi ved nemlig, at det særligt er i de travle perioder at vi har mest brug for at få den næring som vi har brug for. En næring man ikke får igennem fast food eller andre lette tiltag, som man ofte anvender, hvis man har travlt.

Hvad tilbyder måltidsboxen?

Måltidsboxen tilbyder et væld af forskellige hjemmelavede måltider, som er tilberedt med kærlighed og smagt til, hvilket sikrer at der sendes gode måltider ud - hver gang. Ydermere tænkes der også nøje over, hvilke råvarer retterne laves ud fra, og derfor ser du, at alle råvarerne altid er friske og fyldte med vitaminer, som er gode for din krop. Ydermere ses det også, at du for hver sending af måltidsboxen modtager retter til tre-fire dage, så du ikke hver dag skal tænke på at få måltidsboxen ind i køleskabet, men altså er fuldt forberedt et par dage frem. Grunden til at det kun er et par dage, der sendes ud fra ad gangen, er så maden altid vil fremstå så frisk og indbydende som muligt.

Ved brug af måltidsboxen ser du heller ingen komplicerede opskrifter, som kan tage flere timer at komme igennem. Maden er tilberedt, og du skal derfor ikke bekymre dig om, om det er en let eller svær ret, da retten allerede er lavet for dig. Det eneste måltidsboxen kræver af dig er derfor kun at du skal varme maden når den skal spises. Det bliver altså ikke lettere at få aftensmad.

Nu tænker du nok, at sådan en løsning ikke er til at komme til for penge. Men der tager du fejl. Måltidsboxen ønsker at være et tilbud for alle, og derfor vil du kunne se priser fra kun 50 kroner per ret. Dette er altså et beløb, som kan være meget svært at gå ud og købe ind til en ret selv for, og derfor sparer du i visse tilfælde ikke kun tid men også penge. Penge som du kan bruge på at forkæle dig selv på andre måder i den fritid, hvor du skulle have stået og skrællet gulerødder eller andet, som du nu ikke behøver. Så ikke nok med at du vil spare en masse tid, vil du også have muligheden for at spare penge.

Lad måltidsboxen sørge for din aftensmad

Der ses altså mange gode grunde til, at du bør få måltidsboxen til at hjælpe med din aftensmad. Du vil som noget af det vigtigste kunne spare en masse tid i køkkenet ved brug af måltidsboxen, da du ikke selv skal lave maden fra bunden, men blot varme det op når det skal spises. Du vil derfor, selvom du har en meget travl hverdag let kunne sætte et måltid mad på bordet, som vil indeholde vitaminer og gode råvarer, som giver dig styrke til en ny travl dag.
Ydermere vil det økonomiske også komme i fokus, da måltidsboxen er et yderst konkurrencedygtigt tilbud, som muligvis kan gøre at du kan spare penge på dit madbudget. I stedet for at købe take-away med hjem hver dag, kan du i stedet komme hjem til dit køleskab fyldt med lækker og indbydende mad.

Få netop den boks som passer til dine behov

Der stilles ikke bestemte krav til hvor mange mennesker, der skal bestille måltidsboxen, for at det kan lade sig gøre. Er du enlig, kan det være en særlig luksus at benytte måltidsboxen, da man sjældent laver en lækker middag alene. Hvis du er børnefamilie, ses der heller ingen hindring, og der vil også findes boxe, som indeholde retter som langt de fleste kan lide. Der ses altså ingen hindringer for hvem og hvor mange man skal være for at man kan gøre brug af måltidsboxen.

Har du særlige forbehold eller er vegetar er måltidsboksen en ideel mulighed

Måltidsboxen rammer en bred målgruppe når det kommer til at servicerer aftensmadsbordet hos forskellige familier. Er du vegetar, er det heller ingen hindring, da der ses en kasse ved navn ”Vegetarboxen”.  Du kan derfor tilrettelægge din helt egen måltidsbox, så den matcher de ønsker du har i forhold til hvad for noget mad, du gerne vil spise.

Med miljøet i tankerne

At vælge måltidsboxen som din vej til lækker aftensmad vil ydermere også kunne komme miljøet til gode. Vi kender alle at skulle lave aftensmad, men kun skulle bruge et halvt blomkålshoved, en pore og to kartofler. Dette vil efterlade en del rester, som i mange tilfælde ikke vil blive brugt, da man dagen efter bruger en ny opskrift, hvor disse råvarer ikke skal indgå i. Derfor vil måltidsboxen i flere tilfælde også hjælpe med at mindske vores madspild, da alt maden kan spises, og man ikke får råvarer der kan være svære at anvende.
Ydermere ses der også en særlig miljøvenlig indpakning, når måltidsboxene skal leveres. At reducere plastikbrug, og andre ting, som kan udfordre vores miljø, er noget som der lægges et stort arbejde i hos måltidsboxen. Hvis vi kan være med til at reducere brugen af ting, som ikke er godt for miljøet, er vi glade. Vi mener nemlig, at vi skal passe på den klode vi lever på.

-

-

Kontrol rapport måltidsboxen     4 stjerner

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo