facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Henriette startede firmaet fordi hendes familie stødte ind i samme udfordring hver dag til aftensmad, nemlig hvad de skulle have at spise og det gav hende ideen til at starte Mad til Døren, så hun kunne hjælpe andre familie med samme udfordring. Så slipper du og din familie for selv at købe ind og tænke på hvad I skal have til aftensmad, den leverede mad er sund og retterne er nemme at lave.

Måltidskasserne

Måltidskasserne er opdelt i seks forskellige kassetyper Standard Smallkassen og Øko80 Smallkassen, begge kasser er beregnet til 2 voksne Standard Basiskassen og Øko80 Basiskassen, er beregnet til 2 voksne og 2 børn Standard XL og Øko 80 XL kassen er til 4 voksne. Menuen er den samme for alle kassetyper, men der er forskel på mængden af mad og hvor stor den del af produkterne som er økologiske. I standard kassen er mellem 10% og 30% af produkterne økologiske. Kødet er altid konventionelt. I ØKO80 kassen er mellem 70% og 90% af produkterne økologiske. Svine- og oksekød er altid økologisk. Kyllingekødet er konventionelt. Menuerne variere i de enkelte uger, i lige uger er der altid en fiskeret i menuen, mens der aldrig er en fiskeret i ulige uger. Menuerne er et miks af forskellige typer af retter, dog med fokus på de alle er sunde, det betyder hvis det smager godt, kommer det på menuen uanset om det er en dansk, italiensk eller mexicansk ret. Næsten alle ingredienser du skal bruge til retterne medfølger, dog er der enkelte standard ingredienser og mælkeprodukter, du selv skal have i dit køkken. Hvilke ingredienser du selv skal have, modtager du en SMS om hver fredag.

Levering

Mad til Døren holder til i Grundfør, lidt nord for Aarhus og derfra leverer de varer ud til hele Østjylland. Det afhænger af hvor i Østjylland du bor, i forhold til hvornår du kan få levereret din måltidskasse.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo