facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

MenuBoxen tilbyder måltidskasser med spændende og varierede opskrifter til aftensmad til 3-4 dage. Opskrifterne er nemme at gå til og arbejdstiden ligger mellem 30 - 45 minutter. Dog kan der ved enkelte retter være en længere tilberedningstid, da der er nogle retter, som skal i ovnen i ca. 30 – 35 minutter.

Kasserne

Der bruges altid friske råvarer og du kan være sikker på råvarer af god kvalitet. En gang ugentligt indgår fisk i menuen, dog kan fisken erstattes med andet kød, hvis dette ønskes. Der er sørget for indkøb af stort set alle råvarer, dog forventes der i husstanden er: salt, peber, mel, sukker og olie. Menuboxen tilbyder forskellige måltidskasser, Familiekassen, Slankekassen og Inspirationskassen. Familiekassen: Er til 3-4 dage og kan fås fra 1 til 6 personer. Med denne box er der klaret indkøb til aftensmaden med varierede opskrifter til hele familien. Slankekassen: Denne box er baseret på en sundere livsstil, der inspirere til sundere mad, der smager godt og som alle kan være med på. Slankekassen er baseret på massere af grøntsager, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater, og denne box henvender sig til alle – både dig, som gerne vil ned i vægt og dig som gerne vil have et sundere aftenmåltid. Inspirationskassen: Her får du rig mulighed for, at prøve noget andet end du måske er vant til. Inspirationskassen giver dig inspiration til lækre spændende retter, der kan være alt fra klassiske danske retter til udenlandske retter. 

Hvis du synes, at du har hørt om disse måltidskasser før, så er der en god grund til det. Den Grønne Asparges har nemlig overtaget Menuboxen, hvorfor Menuboxens måltidskasser nu ligner Den Grønne Asparges måltidskasser. 

Levering

Leveringstidspunktet vil være mandag eller tirsdag typisk inden kl. 17:00. De friske råvarer bliver pakket i kølekasser, som bliver leveret direkte derhen hvor du ønsker at få boxen leveret, f.eks. din bopæl eller arbejdsplads. Der er ingen binding ved abonnement, ved opsigelse eller ændring af abonnement, skrives der blot en e-mail til mail@dengroenneasparges.dk

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo