facebook
spinner

MenuBoxen tilbyder måltidskasser med spændende og varierede opskrifter til aftensmad til 4 dage. Opskrifterne er nemme at gå til og arbejdstiden ligger mellem 30 - 45 minutter. Dog kan der ved enkelte retter være en længere tilberedningstid, da der er nogle retter, som skal i ovnen i ca. 30 – 35 minutter.


Kasserne


Der bruges altid friske råvarer og du kan være sikker på råvarer af god kvalitet og gerne fra lokale leverandører. En gang ugentligt indgår fisk i menuen, dog kan fisken erstattes med andet kød, hvis dette ønskes. Der er sørget for indkøb af stort set alle råvarer, dog forventes der i husstanden er: salt, peber, mel, sukker og olie. Menuboxen tilbyder forskellige måltidskasser, aftenboxen, LowCarbBoxen, WeekendBoxen og FrugtBoxen. AftenBoxen: Er til 4 dage og kan fås fra 1 til 6 personer. Med denne box er der klaret indkøb til aftensmaden, med varierede opskrifter til hele familien. LowCarbBoxen: Denne box er baseret på en sundere livsstil, der inspirere til sundere mad, der smager godt og som alle kan være med på. LowCarbBoxen er baseret på protein, gode fedtstoffer og langsomme kulhydrater, og denne box henvender sig til alle – både dig, som gerne vil ned i vægt og dig som gerne vil have et sundere aftenmåltid. Skulle der være 1 person i familien, som ønsker kartofler, ris og pasta, er det muligt at få med i LowCarbBoxen gratis, det skrives blot i en kommentar under bestillingen. WeekendBoxen: Her er der mulighed for at du selv sammensætter menuen til en god middag i weekenden. Det er f.eks. muligt at vælge 1 skinkeschnitzel, 2 tykstegsbøffer, 1 entrecote, 2 bagekartofler, 500 g. små kartofler, 1 rødvinssauce, 1 salat og hvidløgssmør. FrugtBoxen: En box med blandede frugter og 1 delefrugt. Vælg mellem 20, 30 eller 40 stk. af årstidens blandede frugter.


Levering


Leveringstidspunktet vil være mandag typisk inden kl. 17:00. De friske råvarer bliver pakket i kølekasser, som bliver leveret direkte derhen hvor du ønsker at få boxen leveret, f.eks. din bopæl eller arbejdsplads. Der er ingen binding ved abonnement, ved opsigelse eller ændring af abonnement, skrives der blot en e-mail til kontakt@menuboxen.dk

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo