facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge
spinner

Osuma.dk er en e-butik, som leverer alt i dagligvarer, lige til døren. Virksomheden startede i 2007 og er siden vokset støt. I dag leverer Osuma i hele landet fra Kvickly og Brugsen. Det betyder, at du får alt hvad du har brug for, leveret direkte til din hoveddør. Osuma tilbyder altså én bekymring mindre i hverdagen, nemlig indkøb af dagligvarer. Osuma.dk samarbejder, som sagt, med Kvickly og Superbrugsen (Coop), og som et nyt skud på stammen, tilbyder Osuma nu måltidskasser. Når du bestiller en måltidskasse fra Osuma, kan du samtidig bestille alle dine dagligvarer - uden ekstra gebyrer. Du slipper dermed for at bruge lang tid på at handle din råvarer ind i dit lokale supermarked. Osuma har et meget stort udvalg af forskellige produkter. Du kan både finde premium produkter og discount produkter på Osuma.dk.

 

Måltidskasser fra Osuma

Osuma leverer måltidskasser til din hoveddør. Kasserne er spækket med gode råvarer. Måltidskasserne fra Osuma er udviklet i samarbejde med RetNemt. Det betyder at måltidskasserne bliver pakket i RetNemt-regi, og du vil dermed kunne fornemme kvaliteten fra RetNemt gennem din Osuma-ordre. Osuma sørger for, at udvælge og pakke varer i afmålte portioner. Det betyder, at råvarerne er afmålt i passende mængder i forhold til de medfølgende opskrifter. Det gør det nemmere, for dig, at kreere en sund aftensmad på nemme præmisser. Alle måltidskasser kan tilpasses til dine specifikke behov. Det vil sige, at du bestemmer hvor mange dage, du ønsker mad til pr. levering, og du kan naturligvis også vælge hvor mange personer, måltidskassen skal kunne mætte. Indtil videre kan du vælge om du vil have til 2 eller 4 personer, og du kan vælge at få mad leveret til 3 eller 4 dage. Det er endvidere muligt, ud fra nogle fastlagt kriterier, at vælge hvilken ugedag, du ønsker at modtage din måltidskasse. Maden leveres altid i en kølekasse, og du behøver derfor ikke at være hjemme, for at tage imod varerne. I måltidskassen finder du alle råvarer, på nær kolonialvarer, som du skal bruge til et komplet aftensmåltid. Der følger naturligvis også opskrifter med til retterne, som guider dig til et nemt færdiglavet måltid. På nuværende tidspunkt kan du vælge mellem to måltidskasse varianter fra Osuma. Du kan vælge Familiekassen eller Den eksotiske kasse. Begge kasser gør det nemt at lave mad, og giver dig en lidt nemmere tilgang til sund mad.

 

Dagligvarer på nettet

Osuma blev etableret som et online supermarked, som leverer fødevarer via nettet fra dag til dag. Leveringen finder sted via udvalgte butikker i COOP-kæden. Mange danskere vælger, i en hektisk hverdag, det mere afslappede valg, og bestiller varer online og får dem leveret hjem til hoveddøren. I stedet for at bruge tid på fysisk at gå rundt i et supermarked, og finde råvarer, så muliggør online supermarkeder, som Osuma, at man med få klik kan opnå samme resultat. Osuma gør det altså nemt at handle dagligvarer på nettet, og kan dermed gøre din hverdag nemmere. Osuma har 24-timers online shopping. Det betyder at, uanset hvor end du befinder dig, kan du bestille de dagligvarer, du ønsker, nemt og bekvemt. Når du bestiller varer fra Osuma vil du modtage en SMS op til en time før, dine varer bliver leveret på din adresse. Således kan du bedre planlægge din dag, og dermed være hjemme, når leveringen finder sted.

 

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo