Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Pandasia

Måltidskasser fra Pandasia

På Pandasia.dk kan du bestille autentiske og ægte fødevarer online og leveret direkte til din dør. Du har mulighed for at finde alt fra sushi, ris, nudler, soja, saucer og dressinger, asiatiske drikkevarer, non-food produkter og meget mere.

Brugernes favorit

PandaBox standard - Sushi kit op til 9 dele

Denne box er perfekt til en sushi-aften med op til 4 personer. Det er en ideel kasse til dig som elsker sushi og gerne vil lave det selv.

3-4 personer

0 min.

1-1 dage

Tilbud: Fri fragt over 399 kr.

Fra

357 dkk

per portion

Bestil her

Panda RamenBox Favourite

I denne box finder du de bedste nudler fra mærkerne Nongshim og Paldo Noodles, som er nudler af bedste og højeste kvalitet. Med dette kit kan du sammensætte de populære nudler og smage på Japans og Koreas mest autentiske nudler.

1-8 personer

0 min.

1-1 dage

Tilbud: Fri fragt over 399 kr.

Fra

109 dkk

per portion

Bestil her

Pad Thai kit (7 dele)

Det helt perfekte kit til dig som gerne vil lave pad thai hjemme i dit eget køkken. Dette kit inderholder alt udover kylling eller rejer.

1-8 personer

0 min.

1-1 dage

Tilbud: Fri fragt over 399 kr.

Fra

140 dkk

per portion

Bestil her

Tom yum suppe kit

Dette kit er perfekt til dig som gerne vil lave tom yum suppe hjemme i dit eget køkken. I boksen finder du alt hvad du skal bruge, udover kødet.

1-4 personer

0 min.

1-1 dage

Tilbud: Fri fragt over 399 kr.

Fra

197 dkk

per portion

Bestil her

Pho (vietnamesisk nudelsuppe) kit

Dette pho kit indeholder alle de vigtigste tørvarer ingredienser som skal til for at lave den en ægte og autentisk vietnamesisk Pho.

1-4 personer

0 min.

1-1 dage

Tilbud: Fri fragt over 399 kr.

Fra

169 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

INDHOLDSFORTEGNELSE
Se mere

Pandasia

Pandasia er et asiatisk supermarked, hvor du har muligheden for at købe asiatisk mad online. Hos Pandasia kan du bestille autentiske og ægte asiatiske fødevarer, og det dejlige ved Pandasia er, at det foregår online, og din bestilling kan blive leveret direkte til din dør. Pandaisa er derfor en let måde, hvorpå du kan få bragt det asiatiske køkken ind i din hverdag. Det asiatiske køkken byder på mange lækre fødevarer. Køb asiatisk mad, hvis du gerne vil lave nye og spændende retter, som både smager godt og kan være sjove at lære at lave. 

Sådan startede Pandaisa 

Tankerne om Pandaisa startede så småt for et par år siden, og i 2019 blev projektet for alvor sat i gang. Idéen bag Pandaisa kom på baggrund af stifter AnhDu Long Vu’s store interesse og hobby for madlavning. Derudover havde han fra et tidligere job erfaring inden for e-handel, og på den måde virkede det som en oplagt mulighed at starte en forretning op, som kunne indeholde alt han ønskede. Pandaisa er derfor kommet til på grund af en stor interesse for madlavning, erfaring indenfor e-handel, samt en god mulighed for at kunne inkludere AnhDu Long Vu’s asiatiske rødder, der gør at han har kendskab til de produkter der sælges. 


Desuden blev Pandaisa en god måde at kunne tilfredsstille kunderne på. AnhDu Long Vu har nemlig erfaret, at flere asiatiske råvarer, som for eksempel soba nudler, ikke kan findes i de sædvanlige supermarkeder. At handle ind til asiatisk mad kan også være svært, hvis man ikke bor i nærheden af et asiatisk supermarked. Derudover kan et asiatisk supermarked være overvældende, fordi produkterne tit står på et fremmedsprog, og det kan være svært at finde hovede og hale i de mange produkter. Pandasia’s svar til det er altså: Køb asiatisk mad online, hvis du vil handle på en webshop for asiatiske dagligvarer, hvor der både tilbydes personlig rådgivning i forhold til produkterne, samt at de sælges til gode priser. 

Produkter 

Pandaisa står inde for at det skal være muligt at kunne gøre asiatisk madlavning til en kunst og opnå den samme gode smag med deres produkter, som det kan opleves på asiatiske restauranter. Pandaisa hjælper dig derfor, så du kan blive inspireret med smagfulde opskrifter, og derefter købe ingredienser til opskrifterne nemt og hurtigt online. Alle Pandasia’s produkter er nøje udvalgte, og deres sortiment fremstår som simpelt og ligetil. 


Udvalget af deres asiatiske specialiteter kommer som regel fra Vietnam, Thailand, Kina og Japan. Der er allerede et bredt sortiment af asiatiske specialiteter, men Pandasia arbejder løbende på at tilføje flere varer, så udvalget bliver større, og virksomheden altid er i udvikling. Med Pandasia har du mulighed for at finde alt fra sushi, ris, nudler, soja, saucer og dressinger, asiatiske drikkevarer, non-food produkter og meget mere. Der bliver løbende tilføjet flere produkter, som både er økologiske og veganske. Udover asiatiske dagligvarer kan der også købes billigt udstyr som bruges i det asiatiske køkken, blandt andet sushi-udstyr. 

Levering

Med levering fra Pandaisa er det slut med de lange køreture for at komme til den nærmeste asiatiske butik. Du kan nemlig spare din tid ved at handle varerne på nettet, samt finde massere af inspiration i det store produktudvalg, som kan købes gennem Pandasia. Der er både mulighed for at få levering direkte til døren eller til nærmeste pakkeshop. 

-

-

Kontrol rapport pandasia     5 stjernerKampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo