facebook


Den hvide fisk som fx rødtunge eller rødspætte vendes i rasp smagt til med chili, appelsin og lime, hvilket hæver og forstærker smagen af den milde fisk. Den sprøde fisk pakkes i en tortilla med coleslaw på rødkål og appelsin og lidt frisk mango. Hurtig mad med masser af smag.

Opskrift til 4 pers

Coleslaw:
¼ rødkål, fintsnittet
1 appelsin, skåret i fileter
½ bdt koriander, hakket
1 dl cremefraiche 18 %
1 spsk grapesaft
Salt og peber

Sprød chili-lime-fisk:
½ kg hvid fisk, fx rødtunge, rødspætte, lange eller sej, skåret i skiver
1 appelsin, revet skal af, økologisk
1 lime, revet skal af, økologisk
1 fed hvidløg, finthakket
½ rød chili, finthakket
1 tsk spidskommen, stødt
Salt og peber
2 ½ dl pankorasp eller almindelig rasp
2 æg, sammenpiskede
Olie, til stegning

Tilbehør:
8 små tortillaer
1 mango, hakket
1 avocado, moden, hakket
Koriander
Evt. thai-basilikum

Coleslaw: Bland alle ingredienser til coleslawen, og smag til med lime, salt og peber.
Sprød chili-lime-fisk: Vend limeskal, hvidløg, chili, spidskommen, salt, peber og pankorasp sammen i en skål. Vend først fisken i æg og dernæst i raspblandingen, og steg stykkerne på en pande i rigelig olie, til fisken er brunet på begge sider. Lad fisken dryppe af på køkkenrulle.

Varm tortillaer i ovnen eller på brødristeren. Fordel fisken på tortillaerne sammen med coleslaw, mango og avocado, og server med frisk koriander og evt. lidt thai-basilikum.


August måneds udvalgte måltidskasser

Der er langt flere leverandører af måltidskasser end du umiddelbart tror. Vi har samlet dem alle sammen. Find din kasse og bestil den på leverandørens egen side.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser

logo