facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge


Generelt er saltede mælkeprodukter som smør og ost fremragende match til asparges, for det fremhæver de grønne stænglers søde grøntsagsnuancer. Det gælder ikke mindst gorgonzola med dens komplekse salte smag. Hvis du ikke er til blå ost, kan den fint erstattes af fx ricotta. Server tærten varm og fx med en let salat til.

Opskrift til 6-8 pers

Tærtedej
250 g hvedemel
150 g smør
¼ tsk fin salt
1 æggeblomme
Evt. lidt vand

Fyld
10 grønne asparges
3 æg
100 g gorgonzola
1 ½ dl piskefløde
Salt og peber
2-3 friske asparges til pynt

Sådan gør du: 
Tærtedej
: Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt salt, og saml dejen med æggeblomme og evt. lidt vand. Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet, inden den rulles ud på et meldrysset bord og lægges i en aflang eller firkantet tærteform.

Fyld: Bræk den nederste træede ende af aspargesene. Fordel dem i tærteformen. Pisk æggene luftige med fløde og gorgonzola, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over aspargesene, og bag tærten nederst i ovnen ved 180 grader, til den er gylden, og æggemassen stivnet, det tager ca. 25 min. Pynt med friske asparges høvlet i bånd med en ostehøvl eller kartoffelskræller.
Maj måneds udvalgte måltidskasser

Der er langt flere leverandører af måltidskasser end du umiddelbart tror. Vi har samlet dem alle sammen. Find din kasse og bestil den på leverandørens egen side.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo