facebook Sådan tjener Findmåltidskasse penge


Gyldenstegte lammefrikadeller med en forførende duft og frisk smag af mynte og citron. På sidelinjen står en cremet tzatziki fyldt med sprøde radiser, rygeost og hvidløg, hvis skarpe smag passer godt til den blide lammearoma.

Opskrift til 4-6 pers.

500 g lammekød, hakket
1 æg
2 spsk rasp
1 citron, økologisk, revet skal
1 løg, hakket
1 spsk mynte, friskhakket
Salt og friskkværnet peber
Smør og olivenolie til stegning

Tzatziki med rygeost:

1 bøtte rygeost
1 dl yoghurt naturel
1-2 fed hvidløg
knust Salt og friskkværnet peber
1 lille bdt radiser, hakkede
¼ agurk, udkernet
hakket Frisk mynte

Sådan gør du: 
Rør kødet med æg, rasp, citronskal, løg og mynte samt salt og peber. Eller endnu nemmere, kør det hele i en foodprocessor. Del, og form farsen til frikadeller, og steg dem gyldne og sprøde i smør og olie. Tzatziki med rygeost: Rør rygeost og yoghurt med knust hvidløg samt salt og peber. Vend radiser og agurker i cremen, og smag evt. til med yderligere krydderier. Server tzatzikien til de lune frikadeller med masser af frisk mynte. *Er du ikke til lam, så lav frikadellerne af hakket kalve- og flæskesmåkød. Frikadellerne kan udmærket tåle en gang i fryseren. Tø dem op i køleskabet, og lun dem i ovnen før servering.
Maj måneds udvalgte måltidskasser

Der er langt flere leverandører af måltidskasser end du umiddelbart tror. Vi har samlet dem alle sammen. Find din kasse og bestil den på leverandørens egen side.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo