Pulled pork:
- 1 ½ kg nakkefilet, let afpudset
- 50 g brun farin
- 2-3 tsk chilipulver
- ½ tsk gurkemeje
- 2 tsk spidskommen
- stødt 3 tsk garam masala
- 2 spsk salt
- 1 spsk peber
Krydret slaw:
- ½ spidskål, fintsnittet
- 2 gulerødder, revne
- 1 rødløg, fintsnittet
- 2 forårsløg, hakkede
- 1 rød chili, hakket
- 3 dl creme fraiche, gerne 38%
- ½ dl dijonsennep
- 1 spsk æbleeddike Citronsaft
- Sukker
- Salt og peber
Sauce:
- 4 dl æbleeddike
- 3 spsk ketchup
- 2 spsk brun farin
- 1 ½ spsk salt
- 2 tsk chiliflager
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk peber
Instruktioner
Fladbrød, ved servering DAG 1: Garam masala pulled pork: Bland brun farin, chilipulver, gurkemeje, spidskommen, garam masala, salt og peber, og gnub kødet ind i rubben. Kom stegen i en pose, og læg den på køl i mindst 4-5 timer og gerne natten over.
DAG 2 (om morgenen): Læg kødet i et ildfast fad, og stil det i ovnen i 12-14 timer ved 110 grader, til nakkefileten har udviklet en mørk og sprød stegeskorpe. Lad kødet hvile ½ times tid.
Sauce: Rør alle ingredienser sammen.
Krydret slaw: Klargør grøntsagerne, og bland creme fraiche, sennep og æbleeddike i en skål, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber. Ved servering: Brug 2 gafler til at trække kødet fra hinanden til trevler. Hæld saucen ved, og vend den rundt med kødet. Server kødet på fladbrød med slaw og gerne et glas god øl.