facebook
 Rosmarin- og parmesankylling med citrondip

Rosmarin- og parmesankylling med citrondip

Tid i alt: 135 min.

Madlavningstid: 30 min.

4 - 5 portioner

Opskrift til 4 pers.

Kylling og marinade:
  • 12 kyllingebryster, uden skind og ben, skåret i tynde skiver (der skal blive ca. 6-8 skiver af hvert bryst)
  • 1 ¾ dl yoghurt naturel 1 citron, saften af 1 drys hvid peber
Panering:
  • Ca. 7 dl rasp, gerne panko*
  • 3-4 stilke rosmarin, hakkede
  • 2 dl parmesan, fintrevet
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og peber
Dip:
  • 1 ¼ dl yoghurt naturel
  • 3 spsk mayonnaise, gerne hjemmerørt eller en god købemayonnaise
  • 1 citron, økologisk, revet skal og saft af
  • Salt og peber
Instruktioner

Marinade: Bland yoghurt, citronsaft og peber i en skål eller plasticpose, og tilsæt kyllingestrimlerne. Bland det godt, og sæt det på køl i 2-3 timer.

Panering: Bland rasp, rosmarin, parmesan, olivenolie, salt og peber godt sammen i en skål.

Dip: Bland yoghurt, mayonnaise, citronskal og -saft i en skål, og smag til med salt og peber. Stil dippen på køl.

Kom de marinerede kyllingestrimler i et dørslag, og lad marinaden dryppe af. Tag et par strimler op ad gangen, og vend dem i paneringen. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 210 grader i 15 min., til strimlerne er letgyldne. Server dem med det samme med dip.

*En japansk rasp, som kan købes hos den japanske købmand.

Afprøv nye retter og opskrifter med en måltidskasse

Brugernes favorit

2-6 personer

30 min.

1-5 dage

Tilbud: 25 % rabat på de 2 første leveringer

Fra

33 dkk

per portion

Bestil her

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 725 kr. ved at bestille gennem linket

Fra

31 dkk

per portion

Bestil her

1-5 personer

30 min.

3-3 dage

Tilbud: Spar 20% på din første levering

Fra

45 dkk

per portion

Bestil her
Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Betingelser

logo