Opskrift på tilbehør til 4-6 personer
Ratatouille:
- 10 nye løg eller forårsløg, skåret over på midten
- 6 tomater, store og faste, skåret i skiver
- 1 aubergine, skåret i skiver
- 1 rød peberfrugt, skåret i skiver
- 1 gul squash, skåret i skiver
- 1 grøn squash, skåret i skiver
- 1 bdt rosmarin
- 1 dl olivenolie
- 3 fed hvidløg, revet
- 1 citron, saften af
- Salt og peber
- 1 laurbærblad
Sprødstegt kylling:
- 1 god økokylling
- Salt
- 2 citroner, økologiske, revet skal af
Instruktioner
Ratatouille: Grill alle grøntsager på en grill eller grillpande. Lav en marinade af rosmarin, olivenolie, hvidløg, citronsaft, salt og peber, og vend sammen med de grillede grøntsager. Lad det hele trække sammen i ½ times tid med laurbærbladet, og server ratatouillen kold eller lun sammen med kyllingen.
Sprødstegt kylling: Dup kyllingen med papir, og gnid den med salt og citronskal. Læg den på en rist med et fad under, og sæt det i en 220 grader varm ovn i knap 1 time – eller grill den under låg, ligeledes i ca. 1 time. Server den varme kylling med ratatouille.