facebook
Appelsin


Appelsinen er en citrusfrugt, der stammer fra Kina. Udbredelsen i Europa begyndte i 700-tallet og blev i starten brugt til at pryde haverne ligesom blomster. Det var dog først i 1500 – tallet, at man i Portugal begyndte at dyrke de søde og spiselige appelsiner, som man kender dem i dag. De fleste appelsiner har en gul saft, der er dog også blodappelsiner, som har en rød saft. Blodappelsiner har en anderledes smag end almindelige appelsiner. Vitaminer Appelsin indeholder en stor mængde C-vitamin, men også i E-vitamin og mineralerne kalium og magnesium. Anvendelse og opbevaring Man kan spise appelsinen som den er, eller bruges i salater, desserter, saft, bagværk og marmelade. Den bedste opbevaring er i køleskabet ved 2 – 6 grader og kan på køl holde sig i 2 – 3 uger. Ved stuetemperatur kan appelsiner holde sig i 1 – 2 uger. Sæson Det er muligt at få appelsin hele året.




Juni måneds udvalgte måltidskasser

Der er langt flere leverandører af måltidskasser end du umiddelbart tror. Vi har samlet dem alle sammen. Find din kasse og bestil den på leverandørens egen side.

Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om måltidskasser:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser

logo